lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Boldog születésnapot Kudar! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Köszönöm Nektek! Köszi MissKarrde, Coce, Rog, lokatelli, és Oldfighter! ^^ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hát Donátékra nincs valami jó idő a gólyatáborban, most beszéltem telefonon az egyik instruktorukkal, és szakad folyamatosan az idő meg rohadt hideg van rájuk. Már a gólyák negyede fele kezdett hazaszállingózni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Köszönöm Bomarr, SimonZ és Darth Krande! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. (szerkesztve) Én is csatlakozok, isten éltessen kudarmubat! Szerkesztve: 2007. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Köszönöm nektek is Ody és frenkie! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Ma reggel elhunyt Luciano Pavarotti, a valaha született legjobb operaénekes. R.I.P. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Ma egész nap ezt hallgatom a rádióban, beteg volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Ma egész nap ezt hallgatom a rádióban, beteg volt Hasnyálmirigy rák. Ha így haladok nekem is az lesz. Az oka meg majd nevet tovább. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Nyugodjék békében és kívánok neki sok vájtfülű hallgatót odafönt... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Ma reggel elhunyt Luciano Pavarotti, a valaha született legjobb operaénekes. R.I.P. R.I.P. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Utólag is boldog születésnapot, Kudar! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Na köszöntök mindenkit, most már az egyetemről írok, sikerült szereznem nem messze innen egy frankó albérletet. Gyakran fogok jönni, hétvégén szerintem leszek rendesen, szóval reszkessetek Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Utólag is boldog születésnapot, Kudar! Bocs Donát csak most láttam! Köszi neked is! ^^ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Na köszöntök mindenkit, most már az egyetemről írok, sikerült szereznem nem messze innen egy frankó albérletet. Gyakran fogok jönni, hétvégén szerintem leszek rendesen, szóval reszkessetek Ennek örülök, jó hír. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 12. Na köszöntök mindenkit, most már az egyetemről írok, sikerült szereznem nem messze innen egy frankó albérletet. Gyakran fogok jönni, hétvégén szerintem leszek rendesen, szóval reszkessetek Walcome home, Lord Donat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Isten éltessen Dzséjt! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Nagyon boldog szülinapot Dzséjt! Ne is tudtam hogy valaki iylen öreg lett. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Dzséjt, a füled érjen Yodáig! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Dzséjt, üdv a vén f*szok klubjában! Fenékig! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Na köszöntök mindenkit, most már az egyetemről írok, sikerült szereznem nem messze innen egy frankó albérletet. Gyakran fogok jönni, hétvégén szerintem leszek rendesen, szóval reszkessetek Akkor mostmár csak arra ügyelj, hogy minden előadásra és szemináriumra bejárjál! Örülök, hogy sikerültvégül albérletet szerezni. Dzséjt, Isten éltessen sokáig! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Ody: Köszönöm Dzséjt: Neked is köszi, és egyúttal sok boldog születésnapot! Coce: Hát igyekszem bejárni, amennyire tudok, a szabadon válaszhatókat még nem tudom, de majd elválik. A fő tantárgyakon ott leszek, az tuti. Majd valamikor összefuthatnánk... bár még nem láttalak élőben Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Ody, Derb, Kudar, Oldi, Coce, Donát: nagyon szépen köszönöm Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Köszi Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.