Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kár hogy a lovasok nem jönnének össze mert ellenkező esetben oda lehetne kiabálni nekik hogy "London lovasai!! Mi újság a határon??!!". :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én a minap láttam róla egy mostani fotót valamelyik újságban. Iszonyúan nézett ki szegény. ;) Ismét egy nagy ember távozott közülünk... :) Nyugodjék békében.

Szerkesztve: - Milandra
Hozzászólás ideje:

Az utóbbi időben tényleg nagyon rosszul nézett ki szegény...

Én is nagyon szerettem, ez még gyerekkori örökség, amikor minden szilveszteri műsorban szerepelt, és megalapozta az este hangulatát - a szüleim imádták :)

A kedvenc szilveszteri jelenetem az a bizonyos fűrészelős mutatvány, ahol Kudlik Julival és Knézi Jenővel bohóckodtak.

Nyugodjék békében ;)

Hozzászólás ideje:

Nyugodjék békében.Nagyon jó humora volt.Gyerekoromban havonta nem lehetett kirobbantani a tv elől ha a Szeszélyes évszakok ment.

Gyalázat, hogy a búlvárújságok már a haldokló képeket is lehozták címlapon a példányszám növelése érdekében.

Hozzászólás ideje:

Bakker! Ma eltudnék menni az egyetemi napokra bulizni, lazítani, erre nem éjféltől sztrájkol a MÁV!!!!!!!! ;):D

Buli helyett megyek haza, mert holnap nem tudnék ezekszerint. azta................! :)

Hozzászólás ideje:
Bakker! Ma eltudnék menni az egyetemi napokra bulizni, lazítani, erre nem éjféltől sztrájkol a MÁV!!!!!!!! :):?

Buli helyett megyek haza, mert holnap nem tudnék ezekszerint. azta................! :)

Nem a MÁV sztrájkol, hanem a BKV. A VDSZSZ lefújta. A friss hírek szerint :S

Hozzászólás ideje:

Hát nekem ezzel az idegeimre mennek :) Hónapok óta halogattam a szemészt, mint nem létfontosságú cuccot, holnapra végre van időpontom, erre majdnem sztrájkba fulladt. A BKV-t meg tudom oldani, de a vonatost nem tudtam volna.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.