Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. (szerkesztve) VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez csak kitört belőlem, mert felvettek abba a szakirányba, amit elsőnek jelöltem. Szupraindividuális biológus, vagyis pont az ellentéte simonZ-nek. Megyek szöcskét szedni vagy mérgező növényeket gyüjteni.. Ha kell majd segítség, megyek veled! Profi bogarász vagyok! Sisakos sáskától a vereshasú unkáig bármit megfogok! És GRATULA!!! Szerkesztve: 2008. Augusztus 7. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Szupraindividuális biológus És az első szemeszterben megtanuljátok háromszor gyorsan kimondani egymás után a szak nevét Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Hm. Good work my sister. Good work.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Gratula, orki! Dzséjt, szerintem ezek után mindenképp beleveszik az első szemeszter tananyagába, hogy mely mérgező növényekkel és milyen módon lehet megoldani, hogy a hasonló beszólásokat eleresztők erős hasi görcsök kíséretében kénytelenek legyenek a wc három méteres körzetében maradni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. És az első szemeszterben megtanuljátok háromszor gyorsan kimondani egymás után a szak nevét Gratula! Aztán egyszer csak nehogy valami mérgespókos baleset érjen! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Gratulesz! Aztán egyszer csak nehogy valami mérgespókos baleset érjen! :D Vagy mérgesszömörcés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. (szerkesztve) Gratula orki, B. SZ. Shettard Hart! :D (osszátok el a tapsokat) SZERK: B. SZ. MissKarrde-nak is! Szerkesztve: 2008. Augusztus 7. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Sok Boldog Szülinapot Miss! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Boldog születésnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Sok boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Boldog szülinapot, MissKarrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Boldog szülinapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez csak kitört belőlem, mert felvettek abba a szakirányba, amit elsőnek jelöltem. Szupraindividuális biológus, vagyis pont az ellentéte simonZ-nek. Megyek szöcskét szedni vagy mérgező növényeket gyüjteni.. Gratula hozzá Én is felajánlok segítséget, de inkább a növényekhez, és az olyan segítség lesz, hogy közben tanítasz rájuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Nagyon köszönöm, kolmilan, Rog, Dzséjt, Donát, Gyoka Lamaro (melyiket szereted használni rövidnek?) és lokatelli Borzasztó ez a 30-as szám De több itteni harmincas szerint ez egy nagyon jó korszak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Ugyan olyat itt nem mondhatok, hogy kisszívem belépett a vén tyúkok táborába -privát vonalon már megkapta a magáét -de immár kijelenthetem, hogy komoly, érett csajom van. Áhhhh.....visszaolvasva botorság ez a mondat végi kijelentés. Maradok a bevezető gondolatnál: Kisszívem immár vén tyúk lett. :D Istenke éltesse még jó sokáig és kapirgáljon még jó sok mindent. Kot-Kot-Kot.... :D MUHAHAHA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Ugyan olyat itt nem mondhatok, hogy kisszívem belépett a vén tyúkok táborába -privát vonalon már megkapta a magáét -de immár kijelenthetem, hogy komoly, érett csajom van. Áhhhh.....visszaolvasva botorság ez a mondat végi kijelentés. Maradok a bevezető gondolatnál: Kisszívem immár vén tyúk lett. :D Istenke éltesse még jó sokáig és kapirgáljon még jó sok mindent. Kot-Kot-Kot.... :P MUHAHAHA Én is gratuláááálok! Szombaton füled is meghúzzuk!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Nagyon köszönöm, kolmilan, Rog, Dzséjt, Donát, Gyoka Lamaro (melyiket szereted használni rövidnek?) és lokatelli Borzasztó ez a 30-as szám De több itteni harmincas szerint ez egy nagyon jó korszak Egyetértek! A leg izgalmasabb!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Nagyon köszönöm, kolmilan, Rog, Dzséjt, Donát, Gyoka Lamaro (melyiket szereted használni rövidnek?) és lokatelli Borzasztó ez a 30-as szám De több itteni harmincas szerint ez egy nagyon jó korszak A nicknevem rövidebb változataként a Gyokát használom (szóban latinosan Gjokának ejtve). Én is csatlakozom ezen 30-asok csoportjához. Nem olyan rossz 30-asnak lenni, mint ahogy hangzik. Eddig mindössze két hátrányát fedeztem fel: Egyrészt a húsz év körüli csajok vénembernek tartanak, így aztán semmi esélyem náluk. (Nem mintha egyébként sok lenne... ) Másrészt kezdem érezni, hogy már nem bírom azt a tempót, amit 20 évesen. De ezt egyelőre még simán kompenzálni tudom a tapasztalatommal. Viszont nagy előny a jóval nagyobb tapasztalat, mint 20 évesen. És hát mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. (Én még mindig 20 évesnek érzem magam, a 40-hez közeledők tapasztalatával... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Boldog szülinapot mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Boldog szülinapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Ugyan olyat itt nem mondhatok, hogy kisszívem belépett a vén tyúkok táborába -privát vonalon már megkapta a magáét -de immár kijelenthetem, hogy komoly, érett csajom van. No kapsz Te még ezért, meg minden másért is, meg csak úgy, mert megérdemled :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Én is gratuláááálok! :) Szombaton füled is meghúzzuk!!! Köszi szépen, és nyugodtan, ezt hagyni fogom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszi szépen, Krande és Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Viszont nagy előny a jóval nagyobb tapasztalat, mint 20 évesen. És hát mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. (Én még mindig 20 évesnek érzem magam, a 40-hez közeledők tapasztalatával... ) Ezzel egyetértek, azért ilyen idős fejjel másként lát dolgokat mindenki. Szerintem még akkor is, ha nem élt túl kalandos, eseménydús életet. Hát még nálam is tart a 20 évesnek érzem magam fíling Ezt a csajos dolgot viszont látom öcsémnél: egy évvel fiatalabb nálam, és most egy 25 éves barátnője van, előtte viszont még sose járt 20-nál idősebb lánnyal (legalább is én ezt saccoltam azokról, akikről semmit sem tudtam, a többit meg tudtam, hogy egyes számmal kezdődik éveik száma), a legutóbbival is kijöttek már korproblémák, amik részben a szétváláshoz vezettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hohóóóó! isten éltessen Karrde még vagy 200 évig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszi, Ody, remélem, akkor még együtt ünnepelünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszi, Ody, remélem, akkor még együtt ünnepelünk Jó lenne! Az űrben néznénk a Star Wars -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Jó program, felírom az előjegyzési naptáramba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Késve bár, de Nagyon-nagyon-nagyon(30xszor) Boldog Születésnapot kívánok Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Boldog szülinapot mindenkinek! Nekem csak májusban lesz, de azért köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.