Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Boldog születésnapot, Csoli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Sok Boldog Szülinapot Csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Boldog szülinapot Csoli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Egyébként most láttam a Dallas Buyers Club-ot, amiben ugye Jared Leto egy transzvesztitát játszik (Oscar díjas alakítással), ez után beszélgettünk egy haverommal a fent említett kérdésről és gondoltam megkérdezem itt is, ki mit gondol. Mindenki azt tesz amit akar, többet nem tudok erről mondani. Én nem ítélem el őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Hoppá csoli papa! Isten éltessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Boldog Születésnapot Kívánok csoli1138! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Boldog szülinapot, Csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Boldog névnapot, Pildi - így utólag is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Köszönöm, boldog nőnapot, boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Boldog névnapot, Pildi - így utólag is! Köszönöm szépen! P.I.D: köszi neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Mit szóltok ehhez az eltűnt Maláj B777 -eshez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Mit szóltok ehhez az eltűnt Maláj B777 -eshez? Nem semmi. Most mondta a rádió hogy valószinü eltérítették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Na de hol lehet? Szőrén szálán eltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Na ez jó kérdés. Lehet bevitték egy hangárba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Oceanic 815 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Azt nem értem, hogy egy egyszerű céges személyautóba is tesznek már olyan GPS-t amiről a kezelőszemélyzet nem tud. Dohányszállító kisteherautókban állítólag kettő is van, hogy ha az egyiket megtalálják, a másik alapján még meg lehet találni a járművet. Egy Boeing-en ne lett volna hely egy hasonló berendezésnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Természetesen van rajta jeladó, csak lekapcsolták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Épp azt mondom, egy sima céges autóban is olyan GPS van, amiről az azzal dolgozó személy (sofőr, céges alkalmazott stb) nem tud. Annyit igen, hogy VALAHOL van benne, de hogy a kormánykerék belsejében vagy a jobb hátsó kerék fékje mellett keresse-e, azt nem tudja. Egy repülőn sem lehet(ett volna) sokkal nehezebb úgy elrakni egy jeladót, hogy a rendeltetésszerű használat közben senki ne találkozzon vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Én pesszimista vagyok, szerintem már rég lezuhant. Ha nem lenne csúnya dolog viccelődni a dologgal, akkor viccesen a Lost folytatására tippelnék, de tényleg durva, hogy csak úgy eltűnhet egy gép a mai világban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. 2009-ben is volt hasonló, amikor az Air France járata zuhant le az Atlanti-óceánban, fedélzetén, többek között, 5 magyar utassal. Ha jól emlékszem, a fekete dobozt ott is csak két év múlva találták meg, addig semmit sem lehetett tudni a gép sorsáról. szerk.: végre sikerült ma szereznem hagyományos kokárdát, tehát amikor a zöld szín van kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Természetesen van rajta jeladó, csak lekapcsolták. Oszt' nehogy mán egy nagy Boeing-ot ne lásson a radar. Jeladó egy dolog, de fémből van így valamilyen radarnak látnia kellett volna, legalábbis nem hiszem hogy lopakodó utasszállító lett volna. Ide betéved egy gép már 2 Grippen van a seggében. Indiai-óceánon van hadseregnek támaszpontja az egyik lehetséges útvonal fele, ha arra ment látniuk kellett volna. Olyan nincs hogy semmi se vette észre, főleg hogy ma már olyan kémműholdak vannak azt is látja hány tetű van a hajunkban. Lezuhant volna fekete-doboz jelet adott volna. Két párhuzamos olajfolt amit találtak ami szerintem arra utal hogy üzemanyagot engedtek le, gondolom elvitték valami istenhátamögötti szigetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. (szerkesztve) 2009-ben is volt hasonló, amikor az Air France járata zuhant le az Atlanti-óceánban, fedélzetén, többek között, 5 magyar utassal. Ha jól emlékszem, a fekete dobozt ott is csak két év múlva találták meg, addig semmit sem lehetett tudni a gép sorsáról. Sajnos nagyon rosszul tudod. Az AF gép roncsait egy hét múlva találták meg. Az egy A-330 -as volt, ami ráadásul egy rakat hibaüzenetet küldött a lezuhanás előtt a Tolouse -i Airbus központba. Mint utólag kiderült, pilóta hiba miatt zuhant le. A két pilóta ellentétes műveletet hajtott végre egyszerre: míg az egyik emelkedni akart a másik süllyedni. Ez az eset teljesen más. A műholdak adatai szerint a hajtómű legalább 5 órán át működött onnantól, hogy a gép eltűnt a radarról. És azért van egy olyan magasság ugyebár, amit a radarok nem észlelnek már. Szerkesztve: 2014. Március 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. szerk.: végre sikerült ma szereznem hagyományos kokárdát, tehát amikor a zöld szín van kívül. Gratula. De ha ilyet keresel, nem egyszerűbb varrni egyet? (Én az ideit múlt héten a vásárban vettem. Horgolt, és a legközepén aranyszínű szál van. Nagyon szép, a néni meg aranyos volt De volt ott olyan is, ami szintén tetszett, amit nem tűzni kell hanem gombra lehet rárakni. Sajnos cipzárhúzóra való nem volt.... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Ody, persze, teljesen más az eset, de a roncsokat ott is elég sokáig nem találták meg. Erre határozottan emlékszem. Gratula. De ha ilyet keresel, nem egyszerűbb varrni egyet? (Én az ideit múlt héten a vásárban vettem. Horgolt, és a legközepén aranyszínű szál van. Nagyon szép, a néni meg aranyos volt De volt ott olyan is, ami szintén tetszett, amit nem tűzni kell hanem gombra lehet rárakni. Sajnos cipzárhúzóra való nem volt.... ) Ha-ha, én és a varrás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Egy hét után találták meg az első darabot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Itt nagyon durván fúj a szél egész nap. Több mint 6 éve lakom itt a kilencediken, de ilyet még nem tapasztaltam. Rendesen félemeetes a szél hangja meg ahogy rázza a redőnyt. Remélem nem dől össze a ház. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Itt is. Szerettünk volna elmenni az állatkertbe, de sajnos dugába dőlt a terv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.