Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Már túl vagyok rajta.Már két napja zsíroskenyeret eszem.majd elfogy.Egy pár azért nem jött el mert berúgott du a párja.Mondom és?Hátha eljöttek volna akkor ha még itt is iszik mi lesz?Mondom nem lett volna semmi, legfeljebb részegen megy haza.Másnapra kialussza.Egyszerűen nem értem a hölgyeket miért zavarja őket ha a párjuk részeg?Ez hozzá tartozik a férfihez.Persze nem mindennap, de ha egy hónapban becsápol nincs abban semmi.

Hozzászólás ideje:

Frenki, legközelebb ha marad jó kis zsíroskenyér postázd már át légyszí mailen :) Főleg ha lilahagymás, piros paprikás. :) A legjobb kaja a világon. :)

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
Egyszerűen nem értem a hölgyeket miért zavarja őket ha a párjuk részeg?Ez hozzá tartozik a férfihez.Persze nem mindennap, de ha egy hónapban becsápol nincs abban semmi.

Ja, csak engem arra emlékeztet, hogy "drága" szülő évtizeden át ivott, aztán úgy szekálta a családot. Köszi, de nem hogy egy hónapban egyszer, de egy évben egyszer sem igazán szeretnék ilyet látni. És nem tartozik hozzá senkihez sem.

Hozzászólás ideje:
Frenki, legközelebb ha marad jó kis zsíroskenyér postázd már át légyszí mailen :) Főleg ha lilahagymás, piros paprikás. :) A legjobb kaja a világon. :)

Olyan volt de 3 napig azért durva enni.

MissKarrde:Természetesen úgy értettem, hogy angyali részeg.Az agresszív családkidobőkat a helyszinen agyonlőném.Olyasmire, hogy bohókás hülyéskedik.De nyilván neked más a tapasztalatod.A férfiaknak kell néha egy kis baráti sörözés.Az szokott elcsúszni- Na még egyet? kérdésekkel- az illuminált állapotig.Nagyon sok barátom ismerősöm van akinek a felesége perel érte, de a férjuram úgyis eljön.Akkor már jobb nem titokban.

Hozzászólás ideje:
Olyan sok lehetőség nincs egy játékújságban. :) Én azonban adok egy esélyt Tamáska legóinak is. :)

:D Karrde, csapkod meg picit a kobakját helyettem :)

Sci-firől szól, azon belül meg mindenről: sorozatok, film, képregény, könyv, események, tudomány, meg ilyenek.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, ez biztos Neked való dolog lesz, mert nagyon jókat tudsz írni :)

Gratulálok én is!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.