kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 24. *locsol* *locsol* - Lányoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 24. Már túl vagyok rajta.Már két napja zsíroskenyeret eszem.majd elfogy.Egy pár azért nem jött el mert berúgott du a párja.Mondom és?Hátha eljöttek volna akkor ha még itt is iszik mi lesz?Mondom nem lett volna semmi, legfeljebb részegen megy haza.Másnapra kialussza.Egyszerűen nem értem a hölgyeket miért zavarja őket ha a párjuk részeg?Ez hozzá tartozik a férfihez.Persze nem mindennap, de ha egy hónapban becsápol nincs abban semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 24. (szerkesztve) Frenki, legközelebb ha marad jó kis zsíroskenyér postázd már át légyszí mailen Főleg ha lilahagymás, piros paprikás. A legjobb kaja a világon. Szerkesztve: 2008. Március 24. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Egyszerűen nem értem a hölgyeket miért zavarja őket ha a párjuk részeg?Ez hozzá tartozik a férfihez.Persze nem mindennap, de ha egy hónapban becsápol nincs abban semmi. Ja, csak engem arra emlékeztet, hogy "drága" szülő évtizeden át ivott, aztán úgy szekálta a családot. Köszi, de nem hogy egy hónapban egyszer, de egy évben egyszer sem igazán szeretnék ilyet látni. És nem tartozik hozzá senkihez sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 25. Frenki, legközelebb ha marad jó kis zsíroskenyér postázd már át légyszí mailen Főleg ha lilahagymás, piros paprikás. A legjobb kaja a világon. Olyan volt de 3 napig azért durva enni. MissKarrde:Természetesen úgy értettem, hogy angyali részeg.Az agresszív családkidobőkat a helyszinen agyonlőném.Olyasmire, hogy bohókás hülyéskedik.De nyilván neked más a tapasztalatod.A férfiaknak kell néha egy kis baráti sörözés.Az szokott elcsúszni- Na még egyet? kérdésekkel- az illuminált állapotig.Nagyon sok barátom ismerősöm van akinek a felesége perel érte, de a férjuram úgyis eljön.Akkor már jobb nem titokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. No, tegnap megkaptam a saját rovatom a PCGuru újság DVD mellékletén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Grat És kb. miről szól a rovat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Grat És kb. miről szól a rovat? Olyan sok lehetőség nincs egy játékújságban. Én azonban adok egy esélyt Tamáska legóinak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. (szerkesztve) Olyan sok lehetőség nincs egy játékújságban. Én azonban adok egy esélyt Tamáska legóinak is. Karrde, csapkod meg picit a kobakját helyettem Sci-firől szól, azon belül meg mindenről: sorozatok, film, képregény, könyv, események, tudomány, meg ilyenek. Szerkesztve: 2008. Március 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. No nem köll az asszonypajtást ilyenre serkenteni, mert még a végén belejön. :) Mindazonáltal grat a rovathoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Köszi, mindkettőtöknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Én is gratulálok Dzséjt. Ez nagy dolog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 26. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. No nem köll az asszonypajtást ilyenre serkenteni, mert még a végén belejön. :) Az Incoming működik biztatás nélkül is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Gratulálok én is Dzséjt!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Grat azért ez tényleg nem kis dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Dzséjt, ez biztos Neked való dolog lesz, mert nagyon jókat tudsz írni Gratulálok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Donát, kudar, Pildi: köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Én is gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 27. Neked is köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Gratulálok Dzséjt! Jó, ha ilyesmiket olyanok csináltnak akik értenek is hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Gratulálok Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Neked is köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Ez nagyon jó Dzséjt! Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Dzséjt! Szerintem még életedben nem köszöngettél ennyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Dzséjt! Szerintem még életedben nem köszöngettél ennyit. Szerintem sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Szerintetek a poloskák mérgezőek? Volt szerencsém bekapni egyet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Szerintetek a poloskák mérgezőek? Volt szerencsém bekapni egyet... Szerintem túléled. DE hogy sikerült bekapni, ez nagyon érdekelne. Meg is etted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.