Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Bon Voyage! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Igazi magyar gyerek szilvát visz az útra. Jól van, nem csalódtam benned Obi. Megmutatom a briteknek hogy milyen az igazán jó pia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Kár hogy a lovasok nem jönnének össze mert ellenkező esetben oda lehetne kiabálni nekik hogy "London lovasai!! Mi újság a határon??!!". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Vissza vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Szia! De honnan is vagy vissza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Szia! De honnan is vagy vissza? Januáu óta alig voltam itt.... nem volt netem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Aha már emlékszem. Bibi volt az előfizetéssel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hellósztok, én is megjöttem Ody: Igen, ez is olyasmi volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Üdv itthon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. (szerkesztve) Köszi Ez pedig az utazás utóhatása (saját fotó): Szerkesztve: 2008. Április 12. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Egy újabb nagyszerű humorista ment el. Meghalt Antal Imre. A video pedig asszem önmagáért beszél, talán már odafönt el is kezdték a második felvonást, immár a Mennyország felüljáróján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Ne bazz... Hát ez most sokkolt. Azt tudtam, hogy beteg, de hogy ennyire... R. I. P. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hát pedig erre számolni lehetett.....Súlyos rákos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Nyugodjon békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Ez pedig az utazás utóhatása Nővé operáltattad magad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Nagy kedvencem volt. Nála jobban senki nem tudott viccet mesélni. Kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Súlyos rákos volt. Ezt nem tudtam, hogy rákos volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Milandra Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. (szerkesztve) Én a minap láttam róla egy mostani fotót valamelyik újságban. Iszonyúan nézett ki szegény. Ismét egy nagy ember távozott közülünk... Nyugodjék békében. Szerkesztve: 2008. Április 16. - Milandra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Az utóbbi időben tényleg nagyon rosszul nézett ki szegény... Én is nagyon szerettem, ez még gyerekkori örökség, amikor minden szilveszteri műsorban szerepelt, és megalapozta az este hangulatát - a szüleim imádták A kedvenc szilveszteri jelenetem az a bizonyos fűrészelős mutatvány, ahol Kudlik Julival és Knézi Jenővel bohóckodtak. Nyugodjék békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Nyugodjék békében.Nagyon jó humora volt.Gyerekoromban havonta nem lehetett kirobbantani a tv elől ha a Szeszélyes évszakok ment. Gyalázat, hogy a búlvárújságok már a haldokló képeket is lehozták címlapon a példányszám növelése érdekében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. RIP! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Sajnos nem ért meglepetésként Nyugodjon békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Minden ilyen jó öreg meghal. Szörnyű, a mostaniak közül egyik se ér fel velük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Az normális, hogy gonorhoeae sp. (gyk: Tripper) organizmus helyett orgazmust olvasok???????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. 1. Vagy máshol jár az agyad 2. Vagy már fáradt vagy a tanulástól Dönthetsz, melyik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Az normális, hogy gonorhoeae sp. (gyk: Tripper) organizmus helyett orgazmust olvasok???????? Én szerintem attól függ, hogy hol olvasod. Ha a kórlapodon akkor nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Én szerintem attól függ, hogy hol olvasod. Ha a kórlapodon akkor nem. Mikor utuljára olvastam az elmeorvosi jelentésemet ez pont nem szerepelt rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Bakker! Ma eltudnék menni az egyetemi napokra bulizni, lazítani, erre nem éjféltől sztrájkol a MÁV!!!!!!!! Buli helyett megyek haza, mert holnap nem tudnék ezekszerint. azta................! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Bakker! Ma eltudnék menni az egyetemi napokra bulizni, lazítani, erre nem éjféltől sztrájkol a MÁV!!!!!!!! Buli helyett megyek haza, mert holnap nem tudnék ezekszerint. azta................! Nem a MÁV sztrájkol, hanem a BKV. A VDSZSZ lefújta. A friss hírek szerint :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hát nekem ezzel az idegeimre mennek Hónapok óta halogattam a szemészt, mint nem létfontosságú cuccot, holnapra végre van időpontom, erre majdnem sztrájkba fulladt. A BKV-t meg tudom oldani, de a vonatost nem tudtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.