orki Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. GRatulka Lara! Egyik ccimbim elte magyaros és nagyon tetszik neki. Na nem csak ttksokkal haverkodok. Az én tapasztalataim is hasonlóak, de hála az égnek vannak olyan tanrok, akik a szakma fortélyait tanítják és érdemes bejárni hozzájuk. Ők kárpótolnak. A dogákat meg általában tessék lássék módjára javítják sajna............. Pildi, engem most egy nagyonkedves ismerősöm a némettel izélget. Csak így hajlandó hozzám szólni, az edzsét is így tartja. Mondjuk a passzív szó kincsen nagyon sokat fejlődöt, de nem merek megszólalni. Még ebédnél is németül beszélgettünk................Mármint ő, én meg értelmes arcot vágtam. Tényleg ha a suliban nem a német nyelvtannal tömnénk a fejünket, hanem beszélni tanítanának, sokal jobb lenne. Az angol tanárom így tett, mindenkinek van nyelvvizsgája, a nyelvtanunk izé.......felejtős, de eltudunk cseverészni idegenekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Remek tiszta hulla vagyok, már írni sem tudok. Sok volt ez a hét, 35 lószágra vigyáztam egyedül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. A némettel nekem egy kapcsolatom van, a Rammstein.Nehéz volt megszokni, hogy németül énekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Gratula Lara. Német, hát szép nyelv, ha nem hallom 12 évig tanultam, és alig tudnék valamit makogni mára. Angolt két évig tanultam, de esküszöm, sokkal jobban beszélek már most angolul (ebben már egy év önszorgalmi is van), mint az érettségi napján németül, pedig négyes lett a szóbelim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Remek tiszta hulla vagyok, már írni sem tudok. Sok volt ez a hét, 35 lószágra vigyáztam egyedül. No remélem, azért tudsz pihenni is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Gratula Lara. Német, hát szép nyelv, ha nem hallom 12 évig tanultam, és alig tudnék valamit makogni mára. Angolt két évig tanultam, de esküszöm, sokkal jobban beszélek már most angolul (ebben már egy év önszorgalmi is van), mint az érettségi napján németül, pedig négyes lett a szóbelim. Az a baj, hogy a német nem egy felhasználóbarát nyelv. Nagyon sokat kell tanulni, és még többet gyakorolni, hogy az ember csak pár értelmes mondatot (ne adj' isten, múltidőben ) el tudjon mondani. És a környezetünk sem a németet támogatja, mert minden angolul van körülöttünk a zenétől kezdve a filmeken át az egész internetig. És ráadásul jóval kisebb tduással jóval több mindent lehet vele kommunikálni. Nem csoda, ha az angol jobban megy, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Gratulálok a felvételizőknek. Én magam pedig visszatértem a Balatonról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Üdv újra itthon Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hát én is 11 évig tanultam németet, de egyszerűen nem tudta velem egyik tanár se megszerettetni, meg hát tényleg nem is egy egyszerű nyelv. Én se merek megszólalni rajta. Meg igazából nem is tudok XD Pedig az érettségim 78%-os lett.... Na jó, a családot húztam tételnek... Írásbeli részében meg nem voltam olyan béna... Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt! Ma érkezett meg a hivatalos levél, meg minden más infó, tök jó órarendem lesz, a szerdám alapból szabad XD És gratula mindenki másnak, akit felvettek! Sok sikert! Véget ért a Street Racing is... persze, hogy az egyik autó kigyulladt a révnél XD Palik ide se ért, úgyhogy a redbullos tesztpilóta ment helyette. Szujó Zoli tök jó fej volt, ott fényképezkedett az emberekkel, meg beszélgetett, meg minden Kb 3-4 méterre mentek tőlünk az autók... A füleimnek is meghatározó élmény volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hát nagyon jó lehetett, kár, hogy errefelé nem jönnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Na jó, a családot húztam tételnek... Könnyebbet már keresve sem találhattál volna Én a házimunkát húztam anno Bakker, most volt Street Racing? Ezt benéztem, azt hittem jövő héten lesz. Pedig le akartam menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Boldog szülinapot, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. A Dunában uszik egy harcsa, a szülinapost az Erő sokáig meg tartsa. Boldog Szülinapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Boldog szülinapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Köszönöm szépen Pildi, Mina, Gyoka!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Sok boldog születésnapot, Ody! Jutalomból újabb 5 napra eltűnök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Köszönöm szépen Pildi, Mina, Gyoka!! Isten éltessen te vén f...! Még vagy száz évig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Sok Boldog Szülinapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. (szerkesztve) Köszi Rog, Donát (az eltűnés nem jutalom...) és Oldie! Egyszer azt mondták nekem, hogy: "harmincon túl férfi a férfi. Addig csak egy rakás idétlenség." Szerkesztve: 2008. Augusztus 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Köszi Rog, Donát (az eltűnés nem jutalom...) és Oldie! Egyszer azt mondták nekem, hogy: "harmincon túl férfi a férfi. Addig csak egy rakás idétlenség." Ody, hazudtak neked. Kérdezz csak meg bármely nőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Ody, hazudtak neked. Kérdezz csak meg bármely nőt. De most komolyan. Harmincon túl még nagyon is fiatal az ember. Akkor van a csúcson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. De most komolyan. Harmincon túl még nagyon is fiatal az ember. Akkor van a csúcson. De jó neked, hogy így érzed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Boldog születésnapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Köszi Krande, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. (szerkesztve) "harmincon túl férfi a férfi. Addig csak egy rakás idétlenség." Oldie, ha engem kérdezel, ez nagyon is így van. (bocs' a huszonévesektől... ) Szerkesztve: 2008. Augusztus 1. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Oldie, ha engem kérdezel, ez nagyon is így van. (bocs' a huszonévesektől... ) ....és tedd hozzá, hogy: bocs a negyvenesektől, ötvenesektől.... Olyan még nem született, hogy a nők ennyire elégedettek lettek volna a harmincon túliakkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. (szerkesztve) ....és tedd hozzá, hogy: bocs a negyvenesektől, ötvenesektől.... Olyan még nem született, hogy a nők ennyire elégedettek lettek volna a harmincon túliakkal. A negyvenesek és ötvenesek is harmincon túl vannak, nem? Egyébként nem a kor a lényeg, hanem az ember. Vannak vénségesen vén huszonévesek, és bombasztikus negyvenesek is, férfiben és nőben egyaránt. Van, aki későn érő típus, és az első 30 évében csupán rákészül a második szakaszra, és akkor lesz igazán a csúcson. És csak hozzáteszem, hogy itt nem elsősorban a fizikai adottságokra gondolok, sokkal inkább a személyiségre, melynek szerepe abban, hogy ki milyen vonzó egyéniség, a kor előrehaladtával egyre jobban felértékelődik az értékelők szemében. Ez persze csak az én véleményem, de nem hiszem, hogy egyedül én gondolom így. Szerkesztve: 2008. Augusztus 1. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.