Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ez csak kitört belőlem, mert felvettek abba a szakirányba, amit elsőnek jelöltem. Szupraindividuális biológus, vagyis pont az ellentéte simonZ-nek. Megyek szöcskét szedni vagy mérgező növényeket gyüjteni.. :D

Ha kell majd segítség, megyek veled! Profi bogarász vagyok! Sisakos sáskától a vereshasú unkáig bármit megfogok! :D:)

És GRATULA!!!

Szerkesztve: - Tenel Ka

Hozzászólás ideje:

Gratula, orki! :)

Dzséjt, szerintem ezek után mindenképp beleveszik az első szemeszter tananyagába, hogy mely mérgező növényekkel és milyen módon lehet megoldani, hogy a hasonló beszólásokat eleresztők erős hasi görcsök kíséretében kénytelenek legyenek a wc három méteres körzetében maradni... :D:D

Hozzászólás ideje:
És az első szemeszterben megtanuljátok háromszor gyorsan kimondani egymás után a szak nevét :D

Gratula! :)

Aztán egyszer csak nehogy valami mérgespókos baleset érjen! :D :D :D

Hozzászólás ideje:

Gratulesz! :)

Aztán egyszer csak nehogy valami mérgespókos baleset érjen! :D :D :D
Vagy mérgesszömörcés. :D
Hozzászólás ideje:

Gratula orki, B. SZ. Shettard Hart! :D :D (osszátok el a tapsokat)

SZERK: B. SZ. MissKarrde-nak is! :)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ez csak kitört belőlem, mert felvettek abba a szakirányba, amit elsőnek jelöltem. Szupraindividuális biológus, vagyis pont az ellentéte simonZ-nek. Megyek szöcskét szedni vagy mérgező növényeket gyüjteni.. :D

Gratula hozzá :D Én is felajánlok segítséget, de inkább a növényekhez, és az olyan segítség lesz, hogy közben tanítasz rájuk :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon köszönöm, kolmilan, Rog, Dzséjt, Donát, Gyoka Lamaro (melyiket szereted használni rövidnek?) és lokatelli :D Borzasztó ez a 30-as szám :) De több itteni harmincas szerint ez egy nagyon jó korszak :D

Hozzászólás ideje:

Ugyan olyat itt nem mondhatok, hogy kisszívem belépett a vén tyúkok táborába -privát vonalon már megkapta a magáét :D -de immár kijelenthetem, hogy komoly, érett csajom van. :P

Áhhhh.....visszaolvasva botorság ez a mondat végi kijelentés.

Maradok a bevezető gondolatnál:

Kisszívem immár vén tyúk lett. :):D :D

Istenke éltesse még jó sokáig és kapirgáljon még jó sok mindent. Kot-Kot-Kot....:P:D :D

MUHAHAHA :D

Hozzászólás ideje:
Ugyan olyat itt nem mondhatok, hogy kisszívem belépett a vén tyúkok táborába -privát vonalon már megkapta a magáét :D -de immár kijelenthetem, hogy komoly, érett csajom van. :P

Áhhhh.....visszaolvasva botorság ez a mondat végi kijelentés.

Maradok a bevezető gondolatnál:

Kisszívem immár vén tyúk lett. :D :D :P

Istenke éltesse még jó sokáig és kapirgáljon még jó sok mindent. Kot-Kot-Kot....:P :P :)

MUHAHAHA :D

Én is gratuláááálok! :D:) Szombaton füled is meghúzzuk!!! :D

Hozzászólás ideje:
Nagyon köszönöm, kolmilan, Rog, Dzséjt, Donát, Gyoka Lamaro (melyiket szereted használni rövidnek?) és lokatelli :D Borzasztó ez a 30-as szám :) De több itteni harmincas szerint ez egy nagyon jó korszak :D

Egyetértek! A leg izgalmasabb!!! :D

Hozzászólás ideje:
Nagyon köszönöm, kolmilan, Rog, Dzséjt, Donát, Gyoka Lamaro (melyiket szereted használni rövidnek?) és lokatelli :) Borzasztó ez a 30-as szám :D De több itteni harmincas szerint ez egy nagyon jó korszak :D

A nicknevem rövidebb változataként a Gyokát használom (szóban latinosan Gjokának ejtve). :D

Én is csatlakozom ezen 30-asok csoportjához. Nem olyan rossz 30-asnak lenni, mint ahogy hangzik. :D Eddig mindössze két hátrányát fedeztem fel: Egyrészt a húsz év körüli csajok vénembernek tartanak, így aztán semmi esélyem náluk. :P:D (Nem mintha egyébként sok lenne... :D ) Másrészt kezdem érezni, hogy már nem bírom azt a tempót, amit 20 évesen. De ezt egyelőre még simán kompenzálni tudom a tapasztalatommal. :P

Viszont nagy előny a jóval nagyobb tapasztalat, mint 20 évesen. És hát mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. (Én még mindig 20 évesnek érzem magam, a 40-hez közeledők tapasztalatával... :P )

Hozzászólás ideje:
Ugyan olyat itt nem mondhatok, hogy kisszívem belépett a vén tyúkok táborába -privát vonalon már megkapta a magáét :) -de immár kijelenthetem, hogy komoly, érett csajom van. :D

No kapsz Te még ezért, meg minden másért is, meg csak úgy, mert megérdemled :D :D

Hozzászólás ideje:
Viszont nagy előny a jóval nagyobb tapasztalat, mint 20 évesen. És hát mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. (Én még mindig 20 évesnek érzem magam, a 40-hez közeledők tapasztalatával... :) )

Ezzel egyetértek, azért ilyen idős fejjel másként lát dolgokat mindenki. Szerintem még akkor is, ha nem élt túl kalandos, eseménydús életet.

Hát még nálam is tart a 20 évesnek érzem magam fíling :D

Ezt a csajos dolgot viszont látom öcsémnél: egy évvel fiatalabb nálam, és most egy 25 éves barátnője van, előtte viszont még sose járt 20-nál idősebb lánnyal (legalább is én ezt saccoltam azokról, akikről semmit sem tudtam, a többit meg tudtam, hogy egyes számmal kezdődik éveik száma), a legutóbbival is kijöttek már korproblémák, amik részben a szétváláshoz vezettek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.