kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. B. Sz., Reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Boldog Szülinapot reaper! Kolmilan, neked meg köszi még a köszöntést! És ide áthozom akkor az Oldieval folytatott tárgyalásom: Na szóval, az Öregharcost én már a fórum indításánál beírtam magam rangnak, lízingdíj meg ilyenekről ne is álmodj. Lehet hogy nagy befolyású család vagytok, de ne feledd... Mindig van egy nagyobb hal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Reaper, bolgod szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Reaper, boldog születésnapot! Stílszerűen csak olvasod, nem is írsz rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Na ma már jobban voltam, lázam nem volt, torokfájás még van de a tegnapihoz képest enyhe. Izzadok mint a ló, de ez jó mert égnek el a bacik.Sört azért nem mertem még inni. Krande:Az én véleményem az, hogy soha ne állítsd kézire a virtuális memóriát. Nagyon belassítja a gépet. Hagyd, hogy a Windows kezelje. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Sok gépen kipróbáltam már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog születésnapot Reaper! Krande:Az én véleményem az, hogy soha ne állítsd kézire a virtuális memóriát. Nagyon belassítja a gépet. Hagyd, hogy a Windows kezelje. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Sok gépen kipróbáltam már. Nekem meg pont az ellenkező a tapasztalatom. Persze, teszem hozzá, ki is iktatok minden teljesen feleslegesen háttérbe ülő alkalmazást. Sőt, ha az ember a Winre bízza, pofátlanul nagy helyet foglal el. Pl. nálam a Vista lapozófile-jai lazán lenyelnek 4 GB-ot (ami az össz RAM-om, és ezt friss telepítés utáni első indításnál játsza el), de az XP-m is anno igen falánk volt (ott 1 GB-ot vitt el, de az XP nem eszik meg sok helyet). Szóval már csak emiatt is le kell korlátoznom, és javaslom is a korlátozását, és a saját gépemen min/max 500 MB-ot adtam neki, és semmi lassulás (pedig bőven lenne oka). Se a húgom gépén, se azokon, amiket karban tartok. Persze a Krande gépén ülő, utoljára 1600 éve frissített XP nem csoda, hogy produkál néhány anomáliát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. És ide áthozom akkor az Oldieval folytatott tárgyalásom: Na szóval, az Öregharcost én már a fórum indításánál beírtam magam rangnak, lízingdíj meg ilyenekről ne is álmodj. Lehet hogy nagy befolyású család vagytok, de ne feledd... Mindig van egy nagyobb hal. Oh, nekünk meg ilyen nagy halak ellen, mindig van egy nagyobb horgunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Látszik, hogy szilveszter lesz, a Tescoban egy csomóan piát vettek Mi is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Oh, nekünk meg ilyen nagy halak ellen, mindig van egy nagyobb horgunk. Vagy szigony, dinamit, C4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Na szép, a hagyományos lófej már smafu errefelé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) (pedig olyat szerintem még tudnék is szerezni, ha muszáj ) Szerkesztve: 2008. December 29. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog Névnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Így van! Aki nem márciusban tartja, annak most van Tamás nap! Boldog névnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Jakoo, Pildi, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog névnapot kívánunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog névnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hűűű, hogy az a... Boldog névnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog névnapot, Dzséjt (Egek, a melóhely előnye a monitor melletti naptár ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (pedig olyat szerintem még tudnék is szerezni, ha muszáj ) Most inkább csak képletesen muszáj Ha muszáj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Várjatok, várjatok! Boldog Dzséjt napot kívánok én is! C4, szigony, horog, amatőrök... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog névnapot....Tamáska. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. C4, szigony, horog, amatőrök...A végén még valamelyik fűrészes kütyüre esik a konkurencia választása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) Nekem meg pont az ellenkező a tapasztalatom. Persze, teszem hozzá, ki is iktatok minden teljesen feleslegesen háttérbe ülő alkalmazást. Sőt, ha az ember a Winre bízza, pofátlanul nagy helyet foglal el. Pl. nálam a Vista lapozófile-jai lazán lenyelnek 4 GB-ot (ami az össz RAM-om, és ezt friss telepítés utáni első indításnál játsza el), de az XP-m is anno igen falánk volt (ott 1 GB-ot vitt el, de az XP nem eszik meg sok helyet). Szóval már csak emiatt is le kell korlátoznom, és javaslom is a korlátozását, és a saját gépemen min/max 500 MB-ot adtam neki, és semmi lassulás (pedig bőven lenne oka). Se a húgom gépén, se azokon, amiket karban tartok.Persze a Krande gépén ülő, utoljára 1600 éve frissített XP nem csoda, hogy produkál néhány anomáliát. Ezt a lapozófájl méretet hol is lehet korlátozni? Nem mellesleg boldog névnapot. Majd iszok az egészségedre. Szerkesztve: 2008. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Boldog születésnapot Reaper! Nekem meg pont az ellenkező a tapasztalatom. Persze, teszem hozzá, ki is iktatok minden teljesen feleslegesen háttérbe ülő alkalmazást. Sőt, ha az ember a Winre bízza, pofátlanul nagy helyet foglal el. Pl. nálam a Vista lapozófile-jai lazán lenyelnek 4 GB-ot (ami az össz RAM-om, és ezt friss telepítés utáni első indításnál játsza el), de az XP-m is anno igen falánk volt (ott 1 GB-ot vitt el, de az XP nem eszik meg sok helyet). Szóval már csak emiatt is le kell korlátoznom, és javaslom is a korlátozását, és a saját gépemen min/max 500 MB-ot adtam neki, és semmi lassulás (pedig bőven lenne oka). Se a húgom gépén, se azokon, amiket karban tartok. Persze a Krande gépén ülő, utoljára 1600 éve frissített XP nem csoda, hogy produkál néhány anomáliát. Akkor más a tapasztalatunk. Én mindig megszívtam ha elállítottam. Boldog névnapot. Egy söröcskét azért bonts fel. Ody: Vistán így: Vezérlőpult-Rendszer-Speciális Rendszerbeállítások-A Teljesítmény résznél Beállítások gomb-Speciális fűl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Akkor más a tapasztalatunk. Én mindig megszívtam ha elállítottam. Boldog névnapot. Egy söröcskét azért bonts fel. Ody: Vistán így: Vezérlőpult-Rendszer-Speciális Rendszerbeállítások-A Teljesítmény résznél Beállítások gomb-Speciális fűl Köszi! XP-m van, de ott is megtaláltam. Átírtam 500 -ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Köszönöm mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Jól rám ijesztett a fórum. Nem jött be sokáig. A szilveszter meg ugrott. Ma sorban mondták le, meg ahova mentem volna az gyerekzsúr lesz.Úgyhogy életemben először egyedül itthon fogom tölteni a szilveszter estét. Furcsa lesz az biztos.Persze sör azért lesz itthon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Én se tudtam sokáig feljönni az oldalra, de több site-al is hasonló a gond. Valszeg ilyenkor év végén minden le van terhelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Én se tudtam sokáig feljönni az oldalra, de több site-al is hasonló a gond. Valszeg ilyenkor év végén minden le van terhelve. Lehet hogy már be vannak rúgva komputeres emberek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.