Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Sőt mi több, ez nem eccerű kocogás lehetett hanem "free run" Háztető nem akadály. Még kiderül, hogy Jinx a magyar Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Még kiderül, hogy Jinx a magyar Batman. Vagy Morpheus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Nagyon szép képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Én most ki is raktam a havas Halászbástyát háttérnek, nagyon jól néz ki így Az alkotó utólagos engedelmével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Én most ki is raktam a havas Halászbástyát háttérnek, nagyon jól néz ki így Az alkotó utólagos engedelmével Ha szeretnéd, átküldhetem nagyobb felbontásban is Egyébként köszi mindenkinek a dicséretet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Én még most fogom megnézni őket, de ha az előzőekből indulunk ki, biztos nagyon szépek lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Ha szeretnéd, átküldhetem nagyobb felbontásban is Csak ha tényleg nem gond mkarrde és onnantól kukac meg gmail mail-címre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Szép téli havas képeket városban elég nehéz készíteni, legalábbis mifelénk, mert elég sok körülmény szerencsés egybeesése kell hozzá: legyen friss a hó, süssön a nap, és épp legyen az embernél fényképezőgép. Én reménykedtem benne, hogy mára még marad valami a hóból, mert ezen a télen is jó lett volna legalább egyszer szánkózni, de nálunk elolvadt a nagy része, pedig a szép napsütés a szabadba csábította az embert. Igazából jobban esne már egy kis tavaszi napsugár plusz 5-10 fok mellett, de hogy az idén egyszer sem tudtunk egy jót a hóban hancúrozni, azt sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Régen mi is szerettünk, még gyerekként, kint a sötét estében csúszizni és más hasonlókat (mondjuk itt faluhelyen és külterületen lehetett is az utcán lógni, nem kellett ezért sehova se menni), de manapság már kinőttünk belőle, hogy csak a magunk kedvéért csináljuk, gyerek meg nem igazán van a környezetünkben, akikkel lehetne kicsit kimenni Szóval jöjjön már inkább a tavasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Én egy jót korcsolyázni szeretnék.....a múltkor lehógolyóztuk az egyik tanerőt, bár csak kabáton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Most jöttem Mohácsról, jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Busó járás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Busó járás? Igen, majd teszek fel egy két képet, csak nem én fényképztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Egyik kolléganőméknek van ott barátjuk, minden évben lemennek oda három napra, aztán másnap mesél a melóba, hogy milyen volt Bár ő képet sose hoz, szóval a képek jöhetnek mindig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. http://www.rohej.hu/video.php?kod=576%20%C...20megn%C3%A9zni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Na, végre kinyilt a topic. Gondolom megint Oldie ügyeskedett vele Mindegy, nem ezt akartam. Ma ahogy ülök unatkozva az órán látom, hogy az előttem ülő 2 srác az egyikük laptopján a TCW sorozatot nézi felirattal. Ezután már én se unatkoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Na, végre kinyilt a topic. Gondolom megint Oldie ügyeskedett vele Mindegy, nem ezt akartam. Ma ahogy ülök unatkozva az órán látom, hogy az előttem ülő 2 srác az egyikük laptopján a TCW sorozatot nézi felirattal. Ezután már én se unatkoztam. Nem beszólogatni ám a moderátornak! :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Nem beszólogatni ám a moderátornak! :P Némelyiknek azért szabad, pláne, ha ilyen rendszeresen zárja kulcsra a topicokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Ma ahogy ülök unatkozva az órán látom, hogy az előttem ülő 2 srác az egyikük laptopján a TCW sorozatot nézi felirattal. Ezután már én se unatkoztam. Hehe, én is inkább azt néztem volna a matek helyett De hogy manapság mit meg nem lehet csinálni órákon, az nekem még mindig magas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Hehe, én is inkább azt néztem volna a matek helyett De hogy manapság mit meg nem lehet csinálni órákon, az nekem még mindig magas Tavaly volt nálunk, aki órán a need for speeddel játszott a hátsó sorban. Képek a jobbak, nem én csináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Mivel nekünk minden óránk a gépteremben van, elég gyakran lógunk a neten unalmunkban, még szervezési ismereten is, aminek semmi köze a számítógépekhez... (youtube, online játékok, stb) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Pici patkányomnál szemdaganatot diagnosztizáltak. Hümm. Két hete szerdán nagyon elkezdett könnyezni a la kötőhártyagyulladás, szteroid nem használt, aztán ment egy kis pingpong az egyetemen, múlt csütörtökön visszavittem az eredeti állatdokihoz, kapott antibiotikumot ami nem használt látványosan, aztán ma voltam a szemész szakrendelésen, onnan Röntgen. A koponyacsontokat nem érinti (még?) csak egy csonthártya-reakció látszik. Szemész doki szerint ben sok áértelme van műteni, vagyis ő nem hajlandó. Eszembe jutott h egy ismerősünk milyen aranyos szemészetben is profi állatorvost talált a közelünkben, pénteken műtik. Hümm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Reméljük sikerül meggyógyulnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Sok sikert a műtéthez, remélem felépül a kis patkányod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Remélem én is, hogy jobban lesz a műtét után. Orki, köszi a képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Jobbulást a csupasz farkúnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hogy hívják a jószágot? Egyébként remélem meggyógyul! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hogy hívják a jószágot? Egyébként remélem meggyógyul! Macskaeledel. Ne, Krande ne vágd hozzám amit most megemeltél! Vicc volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Jobbulást a kis jószágnak! Szerencséje van, hogy Te vagy a gazdája, mert más talán nem törte volna magát ennyire, hogy meggyógyuljon az állatkája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Macskaeledel. Vigyázz mert ki leszel átkozva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.