Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szép téli havas képeket városban elég nehéz készíteni, legalábbis mifelénk, mert elég sok körülmény szerencsés egybeesése kell hozzá: legyen friss a hó, süssön a nap, és épp legyen az embernél fényképezőgép. :)

Én reménykedtem benne, hogy mára még marad valami a hóból, mert ezen a télen is jó lett volna legalább egyszer szánkózni, de nálunk elolvadt a nagy része, pedig a szép napsütés a szabadba csábította az embert.

Igazából jobban esne már egy kis tavaszi napsugár plusz 5-10 fok mellett, de hogy az idén egyszer sem tudtunk egy jót a hóban hancúrozni, azt sajnálom. ;)

Hozzászólás ideje:

Régen mi is szerettünk, még gyerekként, kint a sötét estében csúszizni és más hasonlókat (mondjuk itt faluhelyen és külterületen lehetett is az utcán lógni, nem kellett ezért sehova se menni), de manapság már kinőttünk belőle, hogy csak a magunk kedvéért csináljuk, gyerek meg nem igazán van a környezetünkben, akikkel lehetne kicsit kimenni ;) Szóval jöjjön már inkább a tavasz :)

Hozzászólás ideje:

Egyik kolléganőméknek van ott barátjuk, minden évben lemennek oda három napra, aztán másnap mesél a melóba, hogy milyen volt :lol: Bár ő képet sose hoz, szóval a képek jöhetnek mindig :)

Hozzászólás ideje:

Na, végre kinyilt a topic. Gondolom megint Oldie ügyeskedett vele ;)

Mindegy, nem ezt akartam. Ma ahogy ülök unatkozva az órán látom, hogy az előttem ülő 2 srác az egyikük laptopján a TCW sorozatot nézi felirattal. Ezután már én se unatkoztam.

Hozzászólás ideje:
Na, végre kinyilt a topic. Gondolom megint Oldie ügyeskedett vele ;)

Mindegy, nem ezt akartam. Ma ahogy ülök unatkozva az órán látom, hogy az előttem ülő 2 srác az egyikük laptopján a TCW sorozatot nézi felirattal. Ezután már én se unatkoztam.

Nem beszólogatni ám a moderátornak! :P :P

Hozzászólás ideje:
Ma ahogy ülök unatkozva az órán látom, hogy az előttem ülő 2 srác az egyikük laptopján a TCW sorozatot nézi felirattal. Ezután már én se unatkoztam.

Hehe, én is inkább azt néztem volna a matek helyett ;) De hogy manapság mit meg nem lehet csinálni órákon, az nekem még mindig magas :P

Hozzászólás ideje:
Hehe, én is inkább azt néztem volna a matek helyett ;) De hogy manapság mit meg nem lehet csinálni órákon, az nekem még mindig magas :P

Tavaly volt nálunk, aki órán a need for speeddel játszott a hátsó sorban.

Képek a jobbak, nem én csináltam.

IMG_9517.JPG

IMG_9530.JPG

IMG_9541.JPG

Hozzászólás ideje:

Mivel nekünk minden óránk a gépteremben van, elég gyakran lógunk a neten unalmunkban, még szervezési ismereten is, aminek semmi köze a számítógépekhez... (youtube, online játékok, stb) ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pici patkányomnál szemdaganatot diagnosztizáltak. Hümm.

Két hete szerdán nagyon elkezdett könnyezni a la kötőhártyagyulladás, szteroid nem használt, aztán ment egy kis pingpong az egyetemen, múlt csütörtökön visszavittem az eredeti állatdokihoz, kapott antibiotikumot ami nem használt látványosan, aztán ma voltam a szemész szakrendelésen, onnan Röntgen. A koponyacsontokat nem érinti (még?) csak egy csonthártya-reakció látszik. Szemész doki szerint ben sok áértelme van műteni, vagyis ő nem hajlandó. Eszembe jutott h egy ismerősünk milyen aranyos szemészetben is profi állatorvost talált a közelünkben, pénteken műtik. Hümm.

Hozzászólás ideje:

Jobbulást a kis jószágnak!

Szerencséje van, hogy Te vagy a gazdája, mert más talán nem törte volna magát ennyire, hogy meggyógyuljon az állatkája.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.