Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Én meg Vangelist és Star Wars filmzenét hallgatok tanulás közben Én meg járkáltam tanulás közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. viszont lehet, hogy nem eme szellemi fogyatékosok száma nőtt (legalábbis szerintem nem radikális mértékben), hanem csak tájékozotabbak lettünk. Igen, ez a "tudás" átka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Én meg Vangelist és Star Wars filmzenét hallgatok tanulás közben, mivel lenyugtatnak, mert nálam már tanulás közben előjön a stressz, az idegesség. Eléggé parás vagyok, az első szóbeli vizsgám alatt is elájultam Mindig az aktuális akadály tűnik az addigi legnagyobbnak, aztán utóbb mindig kiderül, hogy vannak még nagyobbak is. Felelés, dolgozat, érettségi, felvételi, zh, félévi vizsga - aztán amikor úgy gondolja az ember, hogy túl van a nehezén, jönnek az igazán kemény dolgok: álláskeresés, interjúk, másnapra leadandó, de kb. legalább két napi elmélyült munkát igénylő melók, ahol ugye már nem érdemjegyre megy a játék... Szóval Phobos, fel a fejjel, mert az izgalmaknak sosem lesz vége , így jobb, ha hozzászoksz. Én tanulás közben mindig rengeteg csokit ettem, ez tartotta bennem a lelket. Most pedig ugyanezen terápiát alkalmazom munkahelyi stressz ellen is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Én meg Vangelist és Star Wars filmzenét hallgatok tanulás közben, Én is... Néha hangoskönyvet, de azt csak az írásbelinél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. (szerkesztve) A csávó nem idióta csak hullarészeg.Egyből feltünt.Alig bír beszélni.Lehet hogy egy tök normális fickó. Én mint a 80-as évek átélője mondhatom, hogy akkor ilyenek is voltak.Vagy ragasztóztak, vagy a keményebbek higitótól kábultak el.Mobil, Internet ,200 csatorna nem volt.De jól meg voltunk anélkül is.Viszont a napokban jutott eszembe az is, hogy hogyan taliztunk mobil nélkül?Ma már el nem tudnám képzelni anélkül a talikat. Szerkesztve: 2009. Március 25. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Hogyan taliztunk? Megbeszéltük, hogy ekkor és itt, és mindenki betartotta. Most meg ott a mobil, majd összeterelődünk... (Persze én könnyen voltam a mobil előtt is, mivel főleg rádióamatőrökkel taliztam, így nekünk már akkoriban is volt "mobilunk" ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. A srác hullarészeg és tök h*lye. Szerintem Dzséjt: az én ismerőseimnél sajnos nagyon megy a Viva. Én a következő csatornákat nézem: Discovery, Discovery Sci, National Geo, Sprektrum, Sport1, Sport2, Sportklub, Rtl-klub (F1), Eurosport, Eurosport2, és ennyi. De nem ez a jellemző, sőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Discovery, Discovery Sci, National Geo Ja, nálam is ezek, Discovery, Discovery Science, Discovery World (oké, ez utóbbi kettőt alig három hete ), National Geographic, Animal Planet, Ncore, Bithumen, Bitgate... ja nem, azok már nem csatornák Bár jobban belegondolva, újabban én már a Discovery adását is inkább letöltöm, sokkal jobb, mert akkor nézem, amikor akarom (és általában a műsorok, amik érdekelnek, olyankor mennek, amikor más foglalja a TV-ket... egyedül a Mythbusterst tudom nézni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Sajnos ilyen hülyék mindig is voltak, szerintem az emberek alapvetően nem változnak, csak a körülményeink, pl. internet, stb. Egyébként az is lökött, aki Vivát és hasonlókat néz A jelenlévők természetesen mindig kivételek Jó sok adót néztek, én inkább műsorokat nézek, aztán amelyik adó adja, azon: F1, műkori, Vészhelyzet, ezek állandóan. Hmm... meg ami éppen megy, amikor Oldie-nál vagyok, én magamtól nem lennék képes annyit bekapcsolva hagyni a tévét Inkább letöltök (ncore szintén ), de csak sorit, filmeket, sajna ismeretterjesztőket nem nézek, valahogy úgy érzem, felnőtt fejjel már kevesebb időm van sok mindenre, mint iskolásként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Viszont a napokban jutott eszembe az is, hogy hogyan taliztunk mobil nélkül?Ma már el nem tudnám képzelni anélkül a talikat. Ez már nekem is eszembe jutott Valahogy úgy, ahogy Gyoka írta, de még az is problémásnak tűnik, hogy és mikor és miképp beszéltük meg, hol és mikor talizunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nálam is NatGeo, Discovery, Ncore, Spektrum, Comedy Central (Beugró ), Youtube, Joost megy a gépen TV hiányába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ez már nekem is eszembe jutott Valahogy úgy, ahogy Gyoka írta, de még az is problémásnak tűnik, hogy és mikor és miképp beszéltük meg, hol és mikor talizunk Azért a vezetékes telefont már a mobil előtt feltalálták "néhány" évvel, hogy a levélről, mint prehisztorikus sms-ről már ne is beszéljek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. (szerkesztve) Ez igaz, de nekünk vezetékes telefonunk sem volt egészen felnőtt koromig Azt hiszem, sok minden szájhagyomány útján jutott el hozzám innen-onnan Szerkesztve: 2009. Március 26. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. (szerkesztve) [Csak, azért teszem be, mert nagyon büszke vagyok rá, a tesómra! (Én a bal sarokban vagyok) Egy kis pozitív a sok negatív közt. Remélem tetszik, majd nektek is. Szerkesztve: 2009. Március 26. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ezek a legszebb dolgok orki! Gyönyörű család! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Gratula, orki, nagyszerű hugod van! És az a legjobb, hogy jó testvérek vagytok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Hát ezen most nagyon meghatódtam.Csak így tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ilyen egy jó család. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Nagyon jó, hogy felraktad ezt a cikket rólatok, köszi szépen Kinyomtatom, megmutatom kolléganőknek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Látszik, hogy szeretet veszi közre a testvéredet és hogy boldog a család, s ez a legfontosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Remek cikk lett húgi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Gratula oda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Tesóm és a többiek nevében is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) Nocsak nocsak...ahogy látom a vén lókötő Oldfighter betöltötte a 33-at Boldog Születésnapot Oldie! :) Szerkesztve: 2009. Március 31. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) Boldog szülinapot, Oldie! (No meg Obi-Wan-nak, pontosabban Ewannek is... ) (Ööö... Jake, nem felejtettél ki 1-2 csillagot? ) Szerkesztve: 2009. Március 30. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Sziasztok! Ha nem terhelnék ezzel senkit akkor szeretnék egy szivességet kérni tőletek. Beregisztráltunk a zenekarommal a bandland oldalra. Ha van egy kis időtök egy egyszeri regisztrációt követően naponta egy szavazattal támogassatok meg minket, a Rock n' Road zenekart. Ez a közvetlen zenekari linkünk. Nagyon nagyon szépen köszönjük a segítségeteket. Egyúttal véleményeket is várok tőletek a zenénkkel kapcsolatban. Aki már hallgatta annak csak annyit mondanék, hogy ezek már egy újrajátszott és átkevert felvételek. Mégegyszer köszönjük szépen a segítségeteket.......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Eh, fölkötöm aki kiszivárogtatta eme napot. A DINASZTIA feje visszafogottan szeretett volna megemlékezni eme napról........a Kanári-szigeteken. Node azért köszi. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Nem én voltam, pedig fontolgattam eme lépést, de szerencsém volt Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Nocsak nocsak...ahogy látom a vén lókötő Oldfighter betöltötte a 33-at Nem hiányzik egy 0 a 33-as után? No mindegy, boldog születésnapot vénember, még 330-at Eh, fölkötöm aki kiszivárogtatta eme napot. A DINASZTIA feje visszafogottan szeretett volna megemlékezni eme napról........a Kanári-szigeteken. Tudod, a technológia lehet a ludas. Szerintem egy ellendinasztia (ami természetesen nem oly kiterjedt és nagymúltú, mint a miénk) a modern technológiát felhasználva képesek voltak lenyomozni téged, akinek kilétét mai napig gondosan titkoltuk. Többet kellett volna fizetned az i**w (nem írom le, nehogy a hatóság ráleljen ) fenntartóinak, én mondom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.