Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
viszont lehet, hogy nem eme szellemi fogyatékosok száma nőtt (legalábbis szerintem nem radikális mértékben), hanem csak tájékozotabbak lettünk.

Igen, ez a "tudás" átka :oops:

Hozzászólás ideje:
Én meg Vangelist és Star Wars filmzenét hallgatok tanulás közben, mivel lenyugtatnak, mert nálam már tanulás közben előjön a stressz, az idegesség. Eléggé parás vagyok, az első szóbeli vizsgám alatt is elájultam :)

Mindig az aktuális akadály tűnik az addigi legnagyobbnak, aztán utóbb mindig kiderül, hogy vannak még nagyobbak is. Felelés, dolgozat, érettségi, felvételi, zh, félévi vizsga - aztán amikor úgy gondolja az ember, hogy túl van a nehezén, jönnek az igazán kemény dolgok: álláskeresés, interjúk, másnapra leadandó, de kb. legalább két napi elmélyült munkát igénylő melók, ahol ugye már nem érdemjegyre megy a játék...

Szóval Phobos, fel a fejjel, mert az izgalmaknak sosem lesz vége :P , így jobb, ha hozzászoksz. :D

Én tanulás közben mindig rengeteg csokit ettem, ez tartotta bennem a lelket. :oops: Most pedig ugyanezen terápiát alkalmazom munkahelyi stressz ellen is. :P

Hozzászólás ideje:

A csávó nem idióta csak hullarészeg.Egyből feltünt.Alig bír beszélni.Lehet hogy egy tök normális fickó.

Én mint a 80-as évek átélője mondhatom, hogy akkor ilyenek is voltak.Vagy ragasztóztak, vagy a keményebbek higitótól kábultak el.Mobil, Internet ,200 csatorna nem volt.De jól meg voltunk anélkül is.Viszont a napokban jutott eszembe az is, hogy hogyan taliztunk mobil nélkül?Ma már el nem tudnám képzelni anélkül a talikat.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Hogyan taliztunk? Megbeszéltük, hogy ekkor és itt, és mindenki betartotta. Most meg ott a mobil, majd összeterelődünk... :oops: (Persze én könnyen voltam a mobil előtt is, mivel főleg rádióamatőrökkel taliztam, így nekünk már akkoriban is volt "mobilunk" :) )

Hozzászólás ideje:

A srác hullarészeg és tök h*lye. Szerintem :oops:

Dzséjt: az én ismerőseimnél sajnos nagyon megy a Viva. Én a következő csatornákat nézem:

Discovery, Discovery Sci, National Geo, Sprektrum, Sport1, Sport2, Sportklub, Rtl-klub (F1), Eurosport, Eurosport2, és ennyi. De nem ez a jellemző, sőt...

Hozzászólás ideje:
Discovery, Discovery Sci, National Geo

Ja, nálam is ezek, Discovery, Discovery Science, Discovery World (oké, ez utóbbi kettőt alig három hete :oops: ), National Geographic, Animal Planet, Ncore, Bithumen, Bitgate... ja nem, azok már nem csatornák :) Bár jobban belegondolva, újabban én már a Discovery adását is inkább letöltöm, sokkal jobb, mert akkor nézem, amikor akarom (és általában a műsorok, amik érdekelnek, olyankor mennek, amikor más foglalja a TV-ket... egyedül a Mythbusterst tudom nézni).

Hozzászólás ideje:

Sajnos ilyen hülyék mindig is voltak, szerintem az emberek alapvetően nem változnak, csak a körülményeink, pl. internet, stb.

Egyébként az is lökött, aki Vivát és hasonlókat néz :oops: A jelenlévők természetesen mindig kivételek :)

Jó sok adót néztek, én inkább műsorokat nézek, aztán amelyik adó adja, azon: F1, műkori, Vészhelyzet, ezek állandóan. Hmm... meg ami éppen megy, amikor Oldie-nál vagyok, én magamtól nem lennék képes annyit bekapcsolva hagyni a tévét :D

Inkább letöltök (ncore szintén :P), de csak sorit, filmeket, sajna ismeretterjesztőket nem nézek, valahogy úgy érzem, felnőtt fejjel már kevesebb időm van sok mindenre, mint iskolásként :P

Hozzászólás ideje:
Viszont a napokban jutott eszembe az is, hogy hogyan taliztunk mobil nélkül?Ma már el nem tudnám képzelni anélkül a talikat.

Ez már nekem is eszembe jutott :oops: Valahogy úgy, ahogy Gyoka írta, de még az is problémásnak tűnik, hogy és mikor és miképp beszéltük meg, hol és mikor talizunk :)

Hozzászólás ideje:
Ez már nekem is eszembe jutott :D Valahogy úgy, ahogy Gyoka írta, de még az is problémásnak tűnik, hogy és mikor és miképp beszéltük meg, hol és mikor talizunk :D

Azért a vezetékes telefont már a mobil előtt feltalálták "néhány" évvel, hogy a levélről, mint prehisztorikus sms-ről már ne is beszéljek :D

Hozzászólás ideje:

Ez igaz, de nekünk vezetékes telefonunk sem volt egészen felnőtt koromig :D

Azt hiszem, sok minden szájhagyomány útján jutott el hozzám innen-onnan :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

[Csak, azért teszem be, mert nagyon büszke vagyok rá, a tesómra! (Én a bal sarokban vagyok)

Egy kis pozitív a sok negatív közt. Remélem tetszik, majd nektek is.

kinga1.jpg

kinga2.jpg

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:

Nocsak nocsak...ahogy látom a vén lókötő Oldfighter betöltötte a 33-at :)

Boldog Születésnapot Oldie! :) :) :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot, Oldie! :)

(No meg Obi-Wan-nak, pontosabban Ewannek is... :) )

(Ööö... Jake, nem felejtettél ki 1-2 csillagot? :) )

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:

Sziasztok! Ha nem terhelnék ezzel senkit akkor szeretnék egy szivességet kérni tőletek. Beregisztráltunk a zenekarommal a bandland oldalra. Ha van egy kis időtök egy egyszeri regisztrációt követően naponta egy szavazattal támogassatok meg minket, a Rock n' Road zenekart. Ez a közvetlen zenekari linkünk. Nagyon nagyon szépen köszönjük a segítségeteket. Egyúttal véleményeket is várok tőletek a zenénkkel kapcsolatban. Aki már hallgatta annak csak annyit mondanék, hogy ezek már egy újrajátszott és átkevert felvételek. Mégegyszer köszönjük szépen a segítségeteket.......... :)

Hozzászólás ideje:

Eh, fölkötöm aki kiszivárogtatta eme napot. :) A DINASZTIA feje visszafogottan szeretett volna megemlékezni eme napról........a Kanári-szigeteken. :)

Node azért köszi. :) :)

Hozzászólás ideje:
Nocsak nocsak...ahogy látom a vén lókötő Oldfighter betöltötte a 33-at :)

Nem hiányzik egy 0 a 33-as után? :) No mindegy, boldog születésnapot vénember, még 330-at :)

Eh, fölkötöm aki kiszivárogtatta eme napot. :) A DINASZTIA feje visszafogottan szeretett volna megemlékezni eme napról........a Kanári-szigeteken. :D

Tudod, a technológia lehet a ludas. Szerintem egy ellendinasztia (ami természetesen nem oly kiterjedt és nagymúltú, mint a miénk) a modern technológiát felhasználva képesek voltak lenyomozni téged, akinek kilétét mai napig gondosan titkoltuk. Többet kellett volna fizetned az i**w (nem írom le, nehogy a hatóság ráleljen :) ) fenntartóinak, én mondom :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.