Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ody, boldog születésnapot :)

2. Visszatérve a szépfiúkra, rájuk ezt a mondást vallom:

Olyan, mint a zsiráf, el-el nézegetm, tetszik is, de otthonra nem kéne! :)

Hehe, én meg azt, hogy szépek-szépek, de mit kezdek velük a nap többi 16 órájában? :)

Na jó, azért biztos vannak rendes szépfiúk is, nekem legalább is van tök normális szépfiú ismerősöm (bár már rég láttam) :D Mondjuk ez is nézőpont kérdése, mert marha jól néz ki, de a kisugárzása meg a fellépése abszolút nem az a szépfiús :P

Hozzászólás ideje:

..." az adatgyűjtés után következik a kutatás legizgalmasabb része, mely tartalmazza az adatok feldolgozását és értékelését"... :)

Ja persze, ahogy a Móricka elképzeli. Három órája szenvedek egy adatlap bevitelével, miért nem mentem szabadbölcsésznek?! :)

Hozzászólás ideje:
..." az adatgyűjtés után következik a kutatás legizgalmasabb része, mely tartalmazza az adatok feldolgozását és értékelését"... :)

Ja persze, ahogy a Móricka elképzeli. Három órája szenvedek egy adatlap bevitelével, miért nem mentem szabadbölcsésznek?! :)

Az benne a szépség, ha sikerül átverned a gépet, és felvinni az adatokat. Aztán jöhet egy újabb küzdelem, amire ráveszed, hogy fel is dolgozza azokat. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak nem egy cipőben járunk, Orki? :) Nálam ez súlyosbodik azzal hogy a három legfontosabb válaszoló-állatorvos közül kettő lenyelte a kérdőíveimet.....

Boldog szülinapot!

Hozzászólás ideje:
Három órája szenvedek egy adatlap bevitelével, miért nem mentem szabadbölcsésznek?! :)

Nem biztos, hogy az megoldást jelentene. Én is találkoztam már pár fajta kérdőívvel, és szerintem sok esetben kevesen tudják tökéletesen reprodukálni, vajon adott kérdésnél mire gondolhatott a kérdőív kitalálója, mit szeretne megtudni. :)

Hozzászólás ideje:
Na jó, azért biztos vannak rendes szépfiúk is, nekem legalább is van tök normális szépfiú ismerősöm (bár már rég láttam) :) Mondjuk ez is nézőpont kérdése, mert marha jól néz ki, de a kisugárzása meg a fellépése abszolút nem az a szépfiús :)

Igaz, nem szabad általánosítani, mindig lehetnek kivételek még a szépfiúknál is. :P Bár ettől még nem változik, hogy engem a szabálytalanság vonz. :)

Hozzászólás ideje:

Köszönöm szépen a megemlékezést: Phobos, Pildi, Oldie, Gyoka, Jake, Karrde, Krande, Kolmilan, Rog és SimonZ!!

Oldie téged meg nyakon váglak. :D

Jó volt a Mátrában. Ma is kellemes 25 fok volt és isteni levegő. Erre amikor az alföldön kiszálltam a kocsiból, azt hittem szét ég a tüdőm. :D Egyébként mielőtt oldie elkezdene cinkelni, alig ittunk alkoholt, viszont főztünk remek halászlét bográcsban, és sütöttünk illetve rántottunk halat. Persze volt őzgerinc is a választék kedvéért. :D Remek hétvége volt!

Hozzászólás ideje:
Egyébként mielőtt oldie elkezdene cinkelni, ......

Mi?! Én ilyet?! :P:D Ejnye. :D

Amúgy hogy hogy nem ittad le magad a sárga fő'dig? :P Ennél azért ilyenkor többet nézz ki belőled az ember. :P:D

Hozzászólás ideje:

Megjöttem a Balatonról 4 nap után.Nagyon jó volt.Alsóörsön voltunk.Egy láda sör azért elment, írdatlan mennyiségű hölgy volt, nem győztem kapkodni a fejem.

Ody:Boldog szülinapot.Gondolom leöblítetted valamivel azt a napot. :D

Hozzászólás ideje:

Frenkie, és csak nézted őket? :D

Sajnos úgy néz ki, én nem töltöm el ilyen kellemesen a születésnapom, ezer fok lesz akkor is, és itt az Alföld kellős közepén főlök majd :D

Hozzászólás ideje:

Kellemes hetet mindenkinek! Enyhülést és kitartást a dögmeleg munkahelyen. :D

Egy hétig Verőcén leszek, a Magyar Szigeten. :D

Hozzászólás ideje:

Én most két napot töltöttem Csatáron egy haver telkén, csúnya volt :D De öt kilót híztam két nap alatt (most lehet cinkelni Oldi :D ). Ha így folytatnám, a következő fórumtalálkozón, amire el tudok menni, fel se ismertek :P

Jövő héten meg irány Füred négy napra, ahol javában dúlnak a borhetek :D

Hozzászólás ideje:

Ne csináld Tamáska! Már egészen 35 kilónál remeg a mérleg mutatója?!?!?! Agyam eldobom :D

Figy, darálj azért még be pár tábla szalonnát és némi pörkölt turmixot. Év végéig hozd össze azt a hatvanat minimum :D :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.