JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Nocsak, Ody 35 éves lett A bodzaszedőknél ez már nagypapa kor Boldog Születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Ody, boldog születésnapot 2. Visszatérve a szépfiúkra, rájuk ezt a mondást vallom:Olyan, mint a zsiráf, el-el nézegetm, tetszik is, de otthonra nem kéne! Hehe, én meg azt, hogy szépek-szépek, de mit kezdek velük a nap többi 16 órájában? Na jó, azért biztos vannak rendes szépfiúk is, nekem legalább is van tök normális szépfiú ismerősöm (bár már rég láttam) Mondjuk ez is nézőpont kérdése, mert marha jól néz ki, de a kisugárzása meg a fellépése abszolút nem az a szépfiús Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Na jó, azért biztos vannak rendes szépfiúk is, Itt a fórumon csak rendes szépfiúk vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Én meg mint mindig, alaposan kilógok a sorból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. ..." az adatgyűjtés után következik a kutatás legizgalmasabb része, mely tartalmazza az adatok feldolgozását és értékelését"... Ja persze, ahogy a Móricka elképzeli. Három órája szenvedek egy adatlap bevitelével, miért nem mentem szabadbölcsésznek?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. ..." az adatgyűjtés után következik a kutatás legizgalmasabb része, mely tartalmazza az adatok feldolgozását és értékelését"... Ja persze, ahogy a Móricka elképzeli. Három órája szenvedek egy adatlap bevitelével, miért nem mentem szabadbölcsésznek?! Az benne a szépség, ha sikerül átverned a gépet, és felvinni az adatokat. Aztán jöhet egy újabb küzdelem, amire ráveszed, hogy fel is dolgozza azokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Csak nem egy cipőben járunk, Orki? Nálam ez súlyosbodik azzal hogy a három legfontosabb válaszoló-állatorvos közül kettő lenyelte a kérdőíveimet..... Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. miért nem mentem szabadbölcsésznek?! Valószínűleg azért, mert az érdekelt, amit csinálsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Boldog szülinapot, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Három órája szenvedek egy adatlap bevitelével, miért nem mentem szabadbölcsésznek?! Nem biztos, hogy az megoldást jelentene. Én is találkoztam már pár fajta kérdőívvel, és szerintem sok esetben kevesen tudják tökéletesen reprodukálni, vajon adott kérdésnél mire gondolhatott a kérdőív kitalálója, mit szeretne megtudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Na jó, azért biztos vannak rendes szépfiúk is, nekem legalább is van tök normális szépfiú ismerősöm (bár már rég láttam) Mondjuk ez is nézőpont kérdése, mert marha jól néz ki, de a kisugárzása meg a fellépése abszolút nem az a szépfiús Igaz, nem szabad általánosítani, mindig lehetnek kivételek még a szépfiúknál is. Bár ettől még nem változik, hogy engem a szabálytalanság vonz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Sok Boldog Szülinapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Boldog szülinapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Köszönöm szépen a megemlékezést: Phobos, Pildi, Oldie, Gyoka, Jake, Karrde, Krande, Kolmilan, Rog és SimonZ!! Oldie téged meg nyakon váglak. Jó volt a Mátrában. Ma is kellemes 25 fok volt és isteni levegő. Erre amikor az alföldön kiszálltam a kocsiból, azt hittem szét ég a tüdőm. Egyébként mielőtt oldie elkezdene cinkelni, alig ittunk alkoholt, viszont főztünk remek halászlét bográcsban, és sütöttünk illetve rántottunk halat. Persze volt őzgerinc is a választék kedvéért. Remek hétvége volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Egyébként mielőtt oldie elkezdene cinkelni, ...... Mi?! Én ilyet?! Ejnye. Amúgy hogy hogy nem ittad le magad a sárga fő'dig? Ennél azért ilyenkor többet nézz ki belőled az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Amúgy hogy hogy nem ittad le magad a sárga fő'dig? Ennél azért ilyenkor többet nézz ki belőled az ember. Most így alakult. Nem kell mindig inni, és attól még lehet jó valami, hogy nem fetrengünk a saját hányásunkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Boldog Szülinapot, Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Boldog Szülinapot, Ody. Köszi Obi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Boldog szülinapot Ody! A Mátráért és az őzgerincért irigyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Boldog szülinapot Ody! A Mátráért és az őzgerincért irigyelek. Köszi! Talán egyszer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Így utólag is: Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Így utólag is: Boldog születésnapot! Köszi neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megjöttem a Balatonról 4 nap után.Nagyon jó volt.Alsóörsön voltunk.Egy láda sör azért elment, írdatlan mennyiségű hölgy volt, nem győztem kapkodni a fejem. Ody:Boldog szülinapot.Gondolom leöblítetted valamivel azt a napot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Frenkie, és csak nézted őket? Sajnos úgy néz ki, én nem töltöm el ilyen kellemesen a születésnapom, ezer fok lesz akkor is, és itt az Alföld kellős közepén főlök majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Frenkie és így nézted a csajokat? Tényleg nem rossz a Balaton, jövőre szerintem megyek én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Kellemes hetet mindenkinek! Enyhülést és kitartást a dögmeleg munkahelyen. Egy hétig Verőcén leszek, a Magyar Szigeten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Húgi, jó szórakozást. Frenkie. Nézni azt bárki tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Én most két napot töltöttem Csatáron egy haver telkén, csúnya volt De öt kilót híztam két nap alatt (most lehet cinkelni Oldi ). Ha így folytatnám, a következő fórumtalálkozón, amire el tudok menni, fel se ismertek Jövő héten meg irány Füred négy napra, ahol javában dúlnak a borhetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Ne csináld Tamáska! Már egészen 35 kilónál remeg a mérleg mutatója?!?!?! Agyam eldobom Figy, darálj azért még be pár tábla szalonnát és némi pörkölt turmixot. Év végéig hozd össze azt a hatvanat minimum :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Tudtam, hogy lehet rád számítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.