Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Ha adtak hozzá cd-t, akkor tedd fel a drivert (vagy a típusa alapján le is töltheted valahonnan). Nekem is Sony zenelejátszóm van, és nálam is voltak különféle gondok. Előző rendszeren sehogy se akarta a gépem felismerni, a számokat azóta se tudom hallgatni rajta gépen keresztül, és most a Total Commanderrel se működik (szerencsére a sajátgép látja). De szerintem a driver majd megoldja a problémádat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Ha lett volna hozzá CD, azzal kezdem. De nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Van a régi ("asztali") számítógépem Pika és a laptopom Hiba. Nos. Pikán beállítottam hogy az MSN automatikusan induljon. Azóta nem tudom ezt kiszedni belőle. Ötletek, hogy hogyan? Olyat csináltam már hogy odaültem Pikához, kilépés, amikor belépek kiszedtem a pipákat a jelszó megjegyzése meg az automatikus bejelentkezés rovatból, plusz a beállítások közt is kivettem hogy automatikusan induljon. Aztán kiléptem, Pika le készenlétbe, én itt ülök Hibánál, MSN-ezek, apci bekapcsolja Pikát erre ez itt kiírja nekem hogy bejelentkeztem egy másik számítógépről úgyhogy ha ITT akarok MSNezni akkor lépjek újra be. Szóval nemigen tesz úgy mint akit érdekel, hogy nem kérem az automatikus bejelentke4zését. Ötletek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Vezérlőpult/Startup-ban szedd ki az MSN-t Vagy ha alapból nincs fent, akkor innen letöltheted: http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Vagy a start-->futtatás-->msconfig-->automatikus indítás alatt állítsd be. Donát: Milyen típusú pontosan az a lejátszó? Csak van a neten hozzá valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Obi1: Sony nwz-b135 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Obi1: Sony nwz-b135 http://drivers.91srv.com/Sony-Walkman-Nwz-b135-Driver.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Egész jó lenne, ha nem kérne a) olyan reg kulcsot, amit előzőleg nem küldött el az e-mailemre b) nem lenne fizetős az, hogy az általa kevésbé "critical" update-nek nevezett WALKMAN drivert is frissítse... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. (szerkesztve) Ha valakinek sikerült kicsalni belőle egy aktiváló kulcsot, az jelezze már nekem Jelentem, nagy nehezen megcsináltam. Ha valakit esetleg érdekel, ilyenkor jobb klikk a sajátgépre --> tulajdonságok --> eszközkezelő --> kiválasztjuk a kívánt eszközt (esetemben egy MPT device alatt volt a WALKMAN), jobb klikk --> szoftver keresése ehhez a hardverhez a netről --> kiválasztom én a listából --> nem a leginkább passzoló illesztőprogramot, hanem saját kezűleg kiválasztom a listából --> és itt az USB-t választjuk, és kész. Elég bonyolult volt... Szerkesztve: 2009. Szeptember 26. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Ezzel a 13 éves lánnyal részesített szexuális aktust Roman Polanski http://origo.hu/filmklub/20090928-roman-po...ley-geimer.html A lány is megbocsátott neki, eltelt 30 év , erre most tartóztatják le őt. Ti ellenzitek vagy csukják börtönbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Börtön. Pedofiliáért triplán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Börtön. Pedofiliáért triplán. De előtte herélés. Úgy tudom, hogy Amerikába pont ezért nem léphet be a "kedves" úriember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Börtönbe ne, herélés ózsdi. Vegyi kasztrálást neki oszt csá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Utáljátok őt, de Ewan McGregor a főszereplője utolsó filmjének, jövőre a mozikban http://www.imdb.com/title/tt1139328/ Ewan egy pedóval dolgozott, csúnya Obi Wan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Börtönbe ne, herélés ózsdi.Vegyi kasztrálást neki oszt csá! Hetven évesen az már nem büntetés neki. Ellenben a pedofilokat még a börtönben is utálják a rabok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Utáljátok őt, de Ewan McGregor a főszereplője utolsó filmjének, jövőre a mozikbanhttp://www.imdb.com/title/tt1139328/ Ewan egy pedóval dolgozott, csúnya Obi Wan A színészvilág tele van "titkokkal". Szerintem ez őket már nem rendíti meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Börtön. Pedofiliáért triplán. Ez nem pedofília, 'csak' liliomtiprás. A pedofília az lejjebb kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Ha egyáltalán igaz ez a Roman Polanski ügy... Állítólag sok homályos dolog van körülötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Na megvolt tegnap unokaöcsém szülinapja.Szombaton vettem neki egy Clone trooper figurát, egy rakétavetőst.Hát marhára örült neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Na megvolt tegnap unokaöcsém szülinapja.Szombaton vettem neki egy Clone trooper figurát, egy rakétavetőst.Hát marhára örült neki. Akkor gondolom az új részeket is várja már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Na megvolt tegnap unokaöcsém szülinapja.Szombaton vettem neki egy Clone trooper figurát, egy rakétavetőst.Hát marhára örült neki. Az én unokaöcséim a Rewell Easy Kit Star Wars modelljeit kezdték gyűjteni, és mostanában nagyon klasszakat lehet kapni. Tőlem is kaptak már egy párat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Az én unokaöcséim a Rewell Easy Kit Star Wars modelljeit kezdték gyűjteni, és mostanában nagyon klasszakat lehet kapni. Tőlem is kaptak már egy párat. Helyes, jók azok Én is azokat "gyűjtöm". Nem nehezek, a kezdőknek megfelelnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. A lány is megbocsátott neki, eltelt 30 év , erre most tartóztatják le őt. Ti ellenzitek vagy csukják börtönbe? Ennyi idő után már ellenzem. Ha egyáltalán igaz ez a Roman Polanski ügy... Állítólag sok homályos dolog van körülötte. Jah, kezdjük azzal, hogy mit keres egy 13 éves lány egy Jack Nicholson-féle bulin? Fura az egész ügy úgy, ahogy van. Meg hogy a lány már nem volt "kezdő" sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. A lány is megbocsátott neki, eltelt 30 év , erre most tartóztatják le őt. Ti ellenzitek vagy csukják börtönbe? Frász tudja, a megrontásért kötelet adnék neki, de 35 év olyan messze van, hogy én akkor még kényes gondolat sem voltam a szüleim fejében, sőt, még ők is csak ifjú titánok voltak. Amúgy meg, mi értelme lenne lecsukni? Mennyi most Polanski? 76 éves. Mit csinálnak, bezárják 30 évre? 20-ra? 10-re? Nem mindegy, jó szerivel a felét sem éri meg. A kislány is azóta már 48 éves, ami már szintén szép kor. Ez az egész a múlt homályába vész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. A lány is megbocsátott neki, eltelt 30 év , erre most tartóztatják le őt. Ti ellenzitek vagy csukják börtönbe? Szerintem sincs értelme ennyi év után most lecsukni, ha még az áldozata sem kívánja ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Akkor gondolom az új részeket is várja már. Igen várja, de ő az amerikai bemutatóval semmit nem ér.Ő majd magyarul nézi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Amilyen pompás hétvégém volt, 3 koncert, egy hatalmas rockbuli, pihenés és túrázás, ez a hét olyan borzalmsan kezdődik. Megfáztam, nem tudok pihenni, mert bulivan mindenütt. Hangzavar stb. Ez akoli rosszabb, mint Dachau és komolyan mondom. Ott legalább nem hánják szét a wc-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Azoknak, akik elmennének egy ilyenre:) Kedves Trekket(is) nézők! A Magyar Star Trek Klub 2009-ben is megrendezi szokásos őszi születésnapi rendezvényét. Ezúttal a Sugár üzletközpontban (Örs vezér tere 24., első emelet, a mozi alatt), a bowling pálya különtermében fogunk összegyűlni október 10-én, szombaton, 10 és 17 óra között. A belépőjegy ára 500Ft. A tervezett programokból: - A Trek 43 éve - előadás - Hazai és külföldi Trek rajongókról - képekben és videókban - Megemlékezés: Majel Barrett Roddenberry és Ricardo Montalban - Treklámok - Furcsaságok és érdekességek a Trek világából - Star Trek Experience - Bakiparádé - Vitafórum a XI-es mozifimről - Játék - És, persze, az elmaradhatatlan torta Sok szerettel várunk. A Magyar Star Trek Klub nevében, Gerlits Jutka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Amilyen pompás hétvégém volt, 3 koncert, egy hatalmas rockbuli, pihenés és túrázás, ez a hét olyan borzalmsan kezdődik. Megfáztam, nem tudok pihenni, mert bulivan mindenütt. Hangzavar stb. Ez akoli rosszabb, mint Dachau és komolyan mondom. Ott legalább nem hánják szét a wc-t. Én nem értem, hogy az ilyen kollégistákat miért nem vágja ki a tulaj???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Boldog Szülinapot Oli! Füled yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.