MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Gyerekek, szünetmentes tápról nem hallottatok még? Ismerem a szünetmenteseket évtizede, csak mindig ez az az eszköz, amire nem marad zsé, mert van fontosabb is Főleg, hogy eddig még nem volt belőle bajom, csak ne is legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Én már találkoztam az áramszünet miatt bekövetkezett adatelszállásról, a winyóról már nem is beszélve. Karrde: Nálam a számítógépnél nincs fontosabb. Akár nem eszek napokig, de ha valami kell bele, azt egyből megveszem. (Bár sosem fordult elő olyan, hogy emiatt éheznem kellett ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Szerintem, ha elkezdenél éhezni, hamar átgondolnád a számítógéphez való viszonyod (kivétel, ha a számítógép segítségével keresed a pénzt a napi betevőre). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Szerintem, ha elkezdenél éhezni, hamar átgondolnád a számítógéphez való viszonyod (kivétel, ha a számítógép segítségével keresed a pénzt a napi betevőre).Valószínűleg, de még most elvonási tüneteim vannak ha nem lehetek a legjobb barátom mellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Nálam igazi felüdülés volt a lelkemnek mikor behalt a modem. Sajna kezdek netfüggő lenni. És amíg van korlátlan net, nehezen fogok tudni leszokni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Karrde: Nálam a számítógépnél nincs fontosabb. Nálam is elég fontos, de azért nem ennyire Vagyis hát zakkant lennék hetekig nélküle (akár tovább is), de nem mindenek előtt való, de hát kinek mi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. (szerkesztve) Nálam a számítógépnél nincs fontosabb. Azért ezt nem hinném. Inkább a dolgoknál nincs számodra fontosabb, amit elérhetsz a segítségével, nem? Én, ha tehetném, kéjes örömmel hajítanám el ezt az egész sz*rságot. Szerkesztve: 2010. Május 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. (szerkesztve) Inkább a dolgoknál nincs számodra fontosabb, amit elérhetsz a segítségével, nem?Igen, ez jobb megfogalmazás Hisz sulihoz kell, barátokhoz, nethez, olvasáshoz, rajzoláshoz, játékhoz, filmhez, TV-zéshez, zenehallgatáshoz Szerkesztve: 2010. Május 27. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Phobos: Bocsi a túlreagálásért. Csak arra céloztam, hogy vennék, ha lenne pénzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Phobos: Bocsi a túlreagálásért. Csak arra céloztam, hogy vennék, ha lenne pénzem.Én is bocsi, szintúgy túlreagáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Sajna kezdek netfüggő lenni. És amíg van korlátlan net, nehezen fogok tudni leszokni. Pedig néha kell pár nap, hogy az ember másvalamivel foglalkozzon. Én is relatíve sok időt töltök a gép mellett ahhoz képest, hogy mennyi szabadidőm van, de az is igaz, hogy mivel sok más mindennel is kell törődnöm, így ez abszolút mértékben sosem lehet túl sok. Viszont egy káros hatása biztosan van: mostanában jóval kevesebbet olvasok könyveket. Az idén szeretném majd ezt a folyamatot visszafordítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. (szerkesztve) Viszont egy káros hatása biztosan van: mostanában jóval kevesebbet olvasok könyveket. Sajnos ez rám is igaz Próbálok is tenni ellene erősen, idén még csak kb. 7-8 könyvet olvastam el, bár azokat is a gépen (mert máshogy nem tudtam beszerezni). Bár én annyi mindenre nem használom a gépet, mint Phobos, de majdnem Anyám mindig morog is, hogy mindig csak a net előtt ülök, mire százszor elmagyaráztam már neki, hogy a netezés a legkevesebb, amit a gépen csinálok Szerkesztve: 2010. Május 28. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Coce_Plant boldog születésnapot, remélem, még eljutsz ide hozzánk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Coce_Plant boldog születésnapot, remélem, még eljutsz ide hozzánk Boldog Születésnapot!Amúgy mi van vele? Azt tudom, hogy külföldön tanul, de hátha tud valaki bővebbet róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Már fél éve itthon van Szoktam vele találkozni, majd egyszer megkérdezem már, hogy mikor jár erre felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Na szép tőle, be se köszön ide Azért az Isten éltesse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Füle Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Boldog szülinapot neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Boldog szülinapot, Coce! Már fél éve itthon van Szoktam vele találkozni, majd egyszer megkérdezem már, hogy mikor jár erre felé. Hátha most benéz majd. Ez szép alkalom lenne a visszatérésre, hacsak egy köszönés erejéig is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Boldog születésnapot az Original Kvízmesternek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Idén nem lesz pálinka! Most verte le a jég a gyümölcsöt! Nem tudom miért esik ennyit! Bár az eső a megtisztulást jelenti, nos a medencének szüksége van rá................. Már piskótába sem maradt. Megyek és teli sírom akis párnámat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Milyen pálinka lett volna (milyen gyümölcs)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Orki, sajnálom a kárt Nálunk most szakad, de jég (még) nincs. Ne is legyen, bár gyümölcs nem sok van, másban se tegyen kárt. Tavaly sok barack volt, de idén nem igazán lesz úgy se, hogy nem fagyott, nem verte még el a jég. Ha elállna végre az eső, akkor kimennék szamócáért (erre most nagyon jó volt a sok víz) meg cseresznyéért, ezek vannak, bár meglepő, hogy utóbbiból szintén nincs nagy termés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Nálunk sem lesz semmilyen fán termő gyümölcs. Az eper próbál megérni, de rosszak az esélyei ennyi eső mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Nálunk sem lesz semmilyen fán termő gyümölcs. Az eper próbál megérni, de rosszak az esélyei ennyi eső mellett.Ebben a sok vízben inkább minden elrohad. Szinte minden nap esik egy kiadós eső adag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Boldog gyereknapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Milyen pálinka lett volna (milyen gyümölcs)? Barack és szilva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.