Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Frenkie: aki a Balatonon van, nem hiszem, hogy hóra vágyik... vagy hideg frontra...
Aki nyaral és főleg víz mellett, annak szerintem se hiányzik a hűvös, hideg levegő. Azért mentek nyaralni... Szóval ők szerintem úgy érezhetnek mint frenkie, csak más előjellel. :D
Hozzászólás ideje:

A víz még most is biztos meleg, így ha elül ez a nagy szél, akkor még lehet igazi jó strandidő. :D Egyáltalán nincs hideg egyébként, és nekem ez a légmozgás most kifejeztten jól esik, pedig én igazán szeretem a meleget. :D

Hozzászólás ideje:
Nah, ablakok tárva nyitva, lassan hűl a lakás. Ma este most már többet kéne aludni mint két óra.

Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. :D

Hozzászólás ideje:
Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. :D
Augusztusra még egy hét kánikulát rendelnék... vinném gyereket strandolni:)
Hozzászólás ideje:
Ők valószínűleg nem. :D

Igaz, nekünk nem kell a hó, jól írod :D

Dehogynem, hisz ők is szeretnek aludni.

Azért a nagy víz mellett mégis más, itt éjszakára viszonylag lehűl a levegő, elviselhetőbb, mint mondjuk városban :D

Vihar nem volt, délelőtt még strandoltunk egyet. Most meg reménykedem, hogy nem lesz eső, mivel nem hoztam cipőt, csak szandált, szóval nem kéne esnie :D

Hozzászólás ideje:
Kaptatok mindannyian egy hetet. Enyi elég legyen idén. :D
Egyetértek. :D Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság :D :D ) az megtehette. Most már legyen hűsi, húsz fok körüli idő :D :D
Hozzászólás ideje:
Egyetértek. :D Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság :P:D ) az megtehette. Most már legyen hűsi, húsz fok körüli idő :D;)

Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én egy hét Balatont szeretnék, időjárástól függetlenül ;) Apám most jött meg Horvátországból, mutatta a képeket (vagyis a felét, gépre másolás közben merült le a műszer) és most kicsit irigykedős hangulatban vagyok. Pécsről még közel is van a tengerpart, másodunokatesóm jár rendszeresen.... de amivel ezt a mostani hetet töltöttük (lakás berendezése :D ) az sem rossz dolog. Jövő héten elvileg lekerül a jelzálog róla, akkor aztán teljes hepinesz.

Hozzászólás ideje:
Egyáltalán nincs hideg egyébként
Ezt most már visszavonom. Este kardigánt kellett felvennem, ami mégsem járja júliusban. :D

Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. ;)
Ez nekem kb. meg is felelne. :D
Hozzászólás ideje:
Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. ;)
A Decemberi ajánlat nem tetszik, a fűtésszezon miatt maradhat októberi értéken :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.