Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nah, ablakok tárva nyitva, lassan hűl a lakás. Ma este most már többet kéne aludni mint két óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Frenkie: aki a Balatonon van, nem hiszem, hogy hóra vágyik... vagy hideg frontra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Frenkie: aki a Balatonon van, nem hiszem, hogy hóra vágyik... vagy hideg frontra...Aki nyaral és főleg víz mellett, annak szerintem se hiányzik a hűvös, hideg levegő. Azért mentek nyaralni... Szóval ők szerintem úgy érezhetnek mint frenkie, csak más előjellel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. A víz még most is biztos meleg, így ha elül ez a nagy szél, akkor még lehet igazi jó strandidő. Egyáltalán nincs hideg egyébként, és nekem ez a légmozgás most kifejeztten jól esik, pedig én igazán szeretem a meleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nah, ablakok tárva nyitva, lassan hűl a lakás. Ma este most már többet kéne aludni mint két óra. Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. Lesz itt még 40 fok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. Augusztusra még egy hét kánikulát rendelnék... vinném gyereket strandolni:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én is szeretnék akkor egy hét meleget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én is kérnék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én is kérnék!Jöhet ide is! Éljen az 50 fok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzánk most jött vissza az áram. A vihar (kb 11) után egy fél óráig volt aztán hirtelen elszállt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Kaptatok mindannyian egy hetet. Enyi elég legyen idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Ők valószínűleg nem. Igaz, nekünk nem kell a hó, jól írod Dehogynem, hisz ők is szeretnek aludni. Azért a nagy víz mellett mégis más, itt éjszakára viszonylag lehűl a levegő, elviselhetőbb, mint mondjuk városban Vihar nem volt, délelőtt még strandoltunk egyet. Most meg reménykedem, hogy nem lesz eső, mivel nem hoztam cipőt, csak szandált, szóval nem kéne esnie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Kaptatok mindannyian egy hetet. Enyi elég legyen idén. Egyetértek. Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság :D ) az megtehette. Most már legyen hűsi, húsz fok körüli idő :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Egyetértek. Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság :D ) az megtehette. Strandot írtam, nem nyaralást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Egyetértek. Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság ) az megtehette. Most már legyen hűsi, húsz fok körüli idő Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én egy hét Balatont szeretnék, időjárástól függetlenül Apám most jött meg Horvátországból, mutatta a képeket (vagyis a felét, gépre másolás közben merült le a műszer) és most kicsit irigykedős hangulatban vagyok. Pécsről még közel is van a tengerpart, másodunokatesóm jár rendszeresen.... de amivel ezt a mostani hetet töltöttük (lakás berendezése ) az sem rossz dolog. Jövő héten elvileg lekerül a jelzálog róla, akkor aztán teljes hepinesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Egyáltalán nincs hideg egyébként Ezt most már visszavonom. Este kardigánt kellett felvennem, ami mégsem járja júliusban. Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. Ez nekem kb. meg is felelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. A Decemberi ajánlat nem tetszik, a fűtésszezon miatt maradhat októberi értéken Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. A Decemberi ajánlat nem tetszik, a fűtésszezon miatt maradhat októberi értéken Megegyeztünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Isten éltessen Ugraum (bár nem hiszem, hogy olvasod ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Sok Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Eső, 16 fok. hihetetlen! Ez nem 10 fokos hülés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Szerintetek az miért van, hogy néhány weboldal miután betöltődik, azonnal átvált valami google keresésre, és nem jön be semmi. Google-analytics -ot ír ki, hogy onnan tölti, de nem jön be semmi. Nagyon idegesítő tud lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. A füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.