Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Boldog szülinapot Phobos gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Először is: Boldog szülinapot! Másodszor: Megjöttünk. Nolcsi jól van! Doki szerint elképzelhető, hogy kicsit étvágytalan lesz. Erre fel hazajöttünk, és megetett háromnegyed banánt, egy szelet kenőmájas kenyeret, egy nagy darab kígyóubit, és pár szem szőlőt. Utána kifeküdt! Szóval tényleg jól van. Pár napig nyugiban kell még legyen, aztán jöhet a bölcsi 2.0! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Boldog szülinapot Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Boldog szülinapot Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Boldog szülinapot Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Sok boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Ma egész nap főiskolásokat költöztettem be. Szereztem egy két telefonszámot, és nem a fiúktól... :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Ma egész nap főiskolásokat költöztettem be. Szereztem egy két telefonszámot, és nem a fiúktól... Borzasztó munkád lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Ugye? Én is így érzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Boldog szülinapot Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Nekem is kéne egy ilyen állás Donát. Mellékesen megjegyzem, hogy pár napon belül felteszem ide az új Deveraux fejezetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Donát, aztán nekem nem panaszkodni, hogy milyen fárasztó a meló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Köszi Oldie (megint), Obi1, Ortis, Márti, Nabopolasszar (2x is ), Krande, Revan9, Donát, Frenkie (mégegyszer) Márti: Ennyi kajától én is kifeküdnék. Szóval jó úton halad a gyógyulás felé a kis srác Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Mellékesen megjegyzem, hogy pár napon belül felteszem ide az új Deveraux fejezetet. Hurrá És bocsi még nem jutottam el odáig, hogy elolvassam a fejezetet, de holnap sort kerítek rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Donát, aztán nekem nem panaszkodni, hogy milyen fárasztó a meló Egyébként fárasztó, de a mai napot nagyon élveztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Phobos, boldog szülinapot itt is! Nolcsi jól van! Ez nagyszerű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Phobos, boldog szülinapot itt is! Köszi itt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Dióhéjban beszámolok, mi történt Mártival és Noellel a mai napon. Nagyon jó, hogy viszonylag könnyen átvészelte a műtétet Phobos, boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Phobos, boldog születésnapot Köszi Karrde! Mi volt a sulival? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. (szerkesztve) Kedves Phobos! Boldog Szülinapot! Az egyik kedvenc költőmtől linkelnék egy megzenésített verset! József Attila: Születésnapomra Szerkesztve: 2010. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Boldog szülinapot, Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Kudar, Phobos Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszi szépen, már így korán reggel kolmilan, Jake és Nabopolasszar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszi orki és JakeSully! Boldog születésnapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Ebből itt már rendszer lesz? Egymás hegyén-hátán születgetünk, he? Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszi Phobos! Oldie, lassan én is felveszem az Oldkudar nevet. amúgy köszi neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszi Karrde! Mi volt a sulival? Köszi a kérdést A beiratkozás gyorsan ment, mindössze 5 percet vett igénybe. Kb. egy óra alatt lehet átérni barátnőmtől, szóval ha tőle megyek majd szombatonként, tudom, mire számítsak. Maga a suli szerintem nagyon szép, jó lesz majd oda járni (bár a panelrengeteg környék egy borzalom, de úgysem lakni megyek oda). Sajnos diákot elég későn kapjuk meg, mindjárt igényeltem volna ideiglenest, de csak jövő héten lehet, állítólag akkor lesz adatbázisuk Beszélgettem pár emberrel, persze egyik se psz-es, de azokkal az órákon úgyis találkozunk. Többnyire húszas, harmincas emberek járnak levelezőre, pont nekem való korosztály Az angol szintfelmérőt megírtam, a végére nem jutott időm (mivel elég rendezetlenül ment az egész, aki előbb jutott teszthez, annak több ideje volt rá, hát én a végére jutottam, mert úgy voltam vele, tolongjon a halál a tömegben), de azt már amúgy sem tudtam volna, mert nekem az upper-intermediate szint már sok. A tárgyakat felvettem, csak az angolt nem tudom, de arról majd érdeklődöm. Valószínűleg a szintfelmérő feldolgozásáig nem is tudom majd. Remélem, hamar kiderül. Kudar, boldog születésnapot Sokan születtünk mostanában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.