Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tegnap elhunyt a modemem. Élt kb. 8 évet. Ma jött a csere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. R.I.P. Részvétem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tegnap elhunyt a modemem. Élt kb. 8 évet. Ma jött a csere. És tisztességes temetést kapott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. És tisztességes temetést kapott? Elszállították. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hullarablók? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hullarablók? Nem. A netes hullaszállítók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Valahol írták, hogy ez elég Stargate-es lett. És bár én csak a filmet ismerem igazán, de tényleg (egyébként egyiptomi katonák őrzik a kairói múzeumot) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Van hangulata, az biztos. Bankértő fórumosokat kérdezem, hogy miért január 3-i dátummal van a számlatörténetemben egy olyan kártyahasználat, ami december 30-án történt. Nem bajom van vele, csak nem értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Dec 30-án nem vonták még le, 31-étől 2-áig pedig nincs tranzakció, mivel szünnap van. Így 3-án vonják le. Legalábbis egy hasonló helyzetben nekem is így magyarázták el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Van hangulata, az biztos. Bankértő fórumosokat kérdezem, hogy miért január 3-i dátummal van a számlatörténetemben egy olyan kártyahasználat, ami december 30-án történt. Nem bajom van vele, csak nem értem. Akkor lett lekönyvelve a bank által. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. (szerkesztve) Jah... remélem, nem tűnök szívtelennek, ha azt írom, picit azért aggódom ezért a gyűjteményért. Többek közt. Szerk: Bocs, ezt Krande első sorára írtam. Szerkesztve: 2011. Február 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. (szerkesztve) Dec 30-án nem vonták még le, 31-étől 2-áig pedig nincs tranzakció, mivel szünnap van. Így 3-án vonják le. Legalábbis egy hasonló helyzetben nekem is így magyarázták el. Hmm... dec. 31 és jan. 2 is banki nap volt. Az mégsem, mert vasárnap volt. Szerkesztve: 2011. Február 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Jah... remélem, nem tűnök szívtelennek, ha azt írom, picit azért aggódom ezért a gyűjteményért. Többek közt. Szerk: Bocs, ezt Krande első sorára írtam. Miért lennél szívtelen? ezek igenis fontos műemlékek. Szerintem nagyon fontos, hogy épségben maradjanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Jah... remélem, nem tűnök szívtelennek, ha azt írom, picit azért aggódom ezért a gyűjteményért. Hát van ok a félelemre.A másik meg az, hogy érdemes lesz majd az e-bayt nézni, hátha feltűnik 1-2 eladó múmia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Miért lennél szívtelen? ezek igenis fontos műemlékek. Szerintem nagyon fontos, hogy épségben maradjanak. Az emberekért kéne aggódni, de most valahogy jobban féltem ezeket a "köveket". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Az emberekért kéne aggódni, de most valahogy jobban féltem ezeket a "köveket". Az emberek rendezzék le maguk között, a követeket hagyják békén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Az emberek rendezzék le maguk között, a követeket hagyják békén. Jó ötlet, csak ők is gondolják ezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Jó ötlet, csak ők is gondolják ezt A saját történelmüket tán csak nem semmisítik meg!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Bankértő fórumosokat kérdezem, hogy miért január 3-i dátummal van a számlatörténetemben egy olyan kártyahasználat, ami december 30-án történt. Nem bajom van vele, csak nem értem. Régebben sokkal jellemzőbb volt, hogy ha hétvégén használta az ember a kártyáját, akkor 2-3 nap késéssel terhelték be a számláját, manapság már ez valami adatátviteli hiba miatt lehet, és ezért elég ritka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. A saját történelmüket tán csak nem semmisítik meg!? A feldühödött tömeg bármire képes. Ártatlanokat is eltipor, akkor miért lenne elnéző holmi kövekkel szemben? Hiába él jórészt ebből az ország, akik most kint vannak az utcán, azok a műemlékekből túl sokat eddig sem profitáltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Valahol írták, hogy ez elég Stargate-es lett. Tényleg eléggé az. Még pár túsz kéne, és kész is a Bad Guys című SG-1 epizód, amiben a főhősök túszokat ejtenek egy idegen világ múzeumában Csak az a baj, hogy az egy vicces epizód volt, viszont ez nem vicces epizódja Egyiptom történelmének... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Ez a Stargates hasonlat jó De azért ne higgyük azt, hogy pont a feldühödött tömegtől védik. Az elején éppen ez a tömeg védte a kincseket a fosztogatóktól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. (szerkesztve) Az emberek rendezzék le maguk között, a követeket hagyják békén. Pontosan. Az nem csak az ő történelmük hanem az emberiségé is. Én egy shotit raknék az ajtó elé és aki bejön és 8 ms alatt nem azonosÍtja magát annak annyi. Ezek felbecsülhetetken értékü kincsek, inkább durrantsanak a csőcselékbe élessel minthogy baja essék(csőcselék alatt a randalirozó részeg barmokat értem, nem a békés tüntetőket). Irakban is ez volt ,Afganisztánban meg a tálibok robbantották fel az évszázados Buddha-szobrokat. Tegnap észrevettem hogy nem vagy fent, akkor ezek szerint a modem miatt. Szerkesztve: 2011. Február 3. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tegnap észrevettem hogy nem vagy fent, akkor ezek szerint a modem miatt. Igen, jólesik, hogy feltűnt. Megint szembesültem azzal a ténnyel, hogy semmi nem tart örökké. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Igen, jólesik, hogy feltűnt. Megint szembesültem azzal a ténnyel, hogy semmi nem tart örökké. Azért elég jól bírta. 8 év a számítástechnikában matuzsálemi kor. Még két nap aztán nagy buli. Már itt a tálca Zlatyi Blazant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Azért elég jól bírta. 8 év a számítástechnikában matuzsálemi kor. Még két nap aztán nagy buli. Már itt a tálca Zlatyi Blazant. Kapta a kakaót, szóval csak hálás szívvel gondolok rá. Én a TCW új részét várom, persze lesz bor is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Kapta a kakaót, szóval csak hálás szívvel gondolok rá. Én a TCW új részét várom, persze lesz bor is. Remélem még a buli elött sikerül mnegnéznem azaz Lok gyors lesz mint Rambo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. A mi modemünk idén 6 éves, de már gyanakszom rá, hogy néha ő mondja be az unalmast, nem is a router... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Amióta bekötötték a digit, azóta nálunk nincs modem, de amíg volt, azok rendszerint két évenként felfordultak. Most viszont a három éves routerem haldoklik. Napi egyszer elvágja a netet. Ilyenkor áramtalanítani kell, hogy újra kapcsolatot teremtsen. Pontosan. Az nem csak az ő történelmük hanem az emberiségé is. Én egy shotit raknék az ajtó elé és aki bejön és 8 ms alatt nem azonosÍtja magát annak annyi. Ilyeneket kéne kirakni, ni: http://www.youtube.com/watch?v=CGE_h4jBBXc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Amióta bekötötték a digit, azóta nálunk nincs modem, de amíg volt, azok rendszerint két évenként felfordultak. Most viszont a három éves routerem haldoklik. Napi egyszer elvágja a netet. Ilyenkor áramtalanítani kell, hogy újra kapcsolatot teremtsen. Ilyeneket kéne kirakni, ni: http://www.youtube.com/watch?v=CGE_h4jBBXc De még hány helyre kellene ilyen fegyver. Azt hiszem megszünnének a betörések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.