Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Van hangulata, az biztos.

Bankértő fórumosokat kérdezem, hogy miért január 3-i dátummal van a számlatörténetemben egy olyan kártyahasználat, ami december 30-án történt. Nem bajom van vele, csak nem értem.

Hozzászólás ideje:

Dec 30-án nem vonták még le, 31-étől 2-áig pedig nincs tranzakció, mivel szünnap van. Így 3-án vonják le.

Legalábbis egy hasonló helyzetben nekem is így magyarázták el.

Hozzászólás ideje:

Van hangulata, az biztos.

Bankértő fórumosokat kérdezem, hogy miért január 3-i dátummal van a számlatörténetemben egy olyan kártyahasználat, ami december 30-án történt. Nem bajom van vele, csak nem értem.

Akkor lett lekönyvelve a bank által.

Hozzászólás ideje:

Jah... remélem, nem tűnök szívtelennek, ha azt írom, picit azért aggódom ezért a gyűjteményért. Többek közt.

Szerk: Bocs, ezt Krande első sorára írtam.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Dec 30-án nem vonták még le, 31-étől 2-áig pedig nincs tranzakció, mivel szünnap van. Így 3-án vonják le.

Legalábbis egy hasonló helyzetben nekem is így magyarázták el.

Hmm... dec. 31 és jan. 2 is banki nap volt. Az mégsem, mert vasárnap volt.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Jah... remélem, nem tűnök szívtelennek, ha azt írom, picit azért aggódom ezért a gyűjteményért. Többek közt.

Szerk: Bocs, ezt Krande első sorára írtam.

Miért lennél szívtelen? ezek igenis fontos műemlékek. Szerintem nagyon fontos, hogy épségben maradjanak. :)

Hozzászólás ideje:

Jah... remélem, nem tűnök szívtelennek, ha azt írom, picit azért aggódom ezért a gyűjteményért.

Hát van ok a félelemre.

A másik meg az, hogy érdemes lesz majd az e-bayt nézni, hátha feltűnik 1-2 eladó múmia :D

Hozzászólás ideje:

Miért lennél szívtelen? ezek igenis fontos műemlékek. Szerintem nagyon fontos, hogy épségben maradjanak. :)

Az emberekért kéne aggódni, de most valahogy jobban féltem ezeket a "köveket".

Hozzászólás ideje:

Régebben sokkal jellemzőbb volt, hogy ha hétvégén használta az ember a kártyáját, akkor 2-3 nap késéssel terhelték be a számláját, manapság már ez valami adatátviteli hiba miatt lehet, és ezért elég ritka.
Hozzászólás ideje:

A saját történelmüket tán csak nem semmisítik meg!? :)

A feldühödött tömeg bármire képes. Ártatlanokat is eltipor, akkor miért lenne elnéző holmi kövekkel szemben? Hiába él jórészt ebből az ország, akik most kint vannak az utcán, azok a műemlékekből túl sokat eddig sem profitáltak.
Hozzászólás ideje:

Valahol írták, hogy ez elég Stargate-es lett.

Tényleg eléggé az. Még pár túsz kéne, és kész is a Bad Guys című SG-1 epizód, amiben a főhősök túszokat ejtenek egy idegen világ múzeumában :)

Csak az a baj, hogy az egy vicces epizód volt, viszont ez nem vicces epizódja Egyiptom történelmének... :(

Hozzászólás ideje:

Ez a Stargates hasonlat jó :D

De azért ne higgyük azt, hogy pont a feldühödött tömegtől védik. Az elején éppen ez a tömeg védte a kincseket a fosztogatóktól ;)

Hozzászólás ideje:

Az emberek rendezzék le maguk között, a követeket hagyják békén. :D

Pontosan. Az nem csak az ő történelmük hanem az emberiségé is. Én egy shotit raknék az ajtó elé és aki bejön és 8 ms alatt nem azonosÍtja magát annak annyi. :D

Ezek felbecsülhetetken értékü kincsek, inkább durrantsanak a csőcselékbe élessel minthogy baja essék(csőcselék alatt a randalirozó részeg barmokat értem, nem a békés tüntetőket).

Irakban is ez volt ,Afganisztánban meg a tálibok robbantották fel az évszázados Buddha-szobrokat.

Tegnap észrevettem hogy nem vagy fent, akkor ezek szerint a modem miatt.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Igen, jólesik, hogy feltűnt. :) Megint szembesültem azzal a ténnyel, hogy semmi nem tart örökké. :)

Azért elég jól bírta. 8 év a számítástechnikában matuzsálemi kor. :D

Még két nap aztán nagy buli. :D Már itt a tálca Zlatyi Blazant. :D

Hozzászólás ideje:

Azért elég jól bírta. 8 év a számítástechnikában matuzsálemi kor. :D

Még két nap aztán nagy buli. :D Már itt a tálca Zlatyi Blazant. :D

Kapta a kakaót, szóval csak hálás szívvel gondolok rá. :)

Én a TCW új részét várom, persze lesz bor is. :P

Hozzászólás ideje:

Kapta a kakaót, szóval csak hálás szívvel gondolok rá. :)

Én a TCW új részét várom, persze lesz bor is. :P

Remélem még a buli elött sikerül mnegnéznem azaz Lok gyors lesz mint Rambo. :D

Hozzászólás ideje:

Amióta bekötötték a digit, azóta nálunk nincs modem, de amíg volt, azok rendszerint két évenként felfordultak. Most viszont a három éves routerem haldoklik. Napi egyszer elvágja a netet. Ilyenkor áramtalanítani kell, hogy újra kapcsolatot teremtsen.

Pontosan. Az nem csak az ő történelmük hanem az emberiségé is. Én egy shotit raknék az ajtó elé és aki bejön és 8 ms alatt nem azonosÍtja magát annak annyi. :D

Ilyeneket kéne kirakni, ni:

http://www.youtube.com/watch?v=CGE_h4jBBXc

Hozzászólás ideje:

Amióta bekötötték a digit, azóta nálunk nincs modem, de amíg volt, azok rendszerint két évenként felfordultak. Most viszont a három éves routerem haldoklik. Napi egyszer elvágja a netet. Ilyenkor áramtalanítani kell, hogy újra kapcsolatot teremtsen.

Ilyeneket kéne kirakni, ni:

http://www.youtube.com/watch?v=CGE_h4jBBXc

De még hány helyre kellene ilyen fegyver. Azt hiszem megszünnének a betörések. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.