Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Ezt bármikor meg lehet tenni, nem kell hozzá mondva csinált ünnep. Az meg gáz, ha valaki csak azért vesz virágot a kedvesének mert Valentin nap van... Én mondjuk 2-3 hetente veszek virágot amúgy is, de tényleg nem divat mostanság. És az hogy bármikor meg lehet tenni, és mondva csinált ünnep.. Hát sokan ezt mondják a Karácsonyra is, hogy miért csak addig a pár napig szeretjük egymást.. Nem tudom, ez magával az ünnep fogalmával megy szemben, mármint hogy évente egyszer kiválasztunk egy napot és felruházzuk névleges értelemmel. Akkor ennyi erővel az anyák napja is értelmetlen, hisz nem csak évi egy napon szeretjük a szüleinket.. Amit épp te magad is elismersz rendes ünnepnek. Mi a különbség akkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Mi a különbség akkor? Az, hogy ezt nem érzem közelinek. Régen ilyen sose volt. Műnek tartom. Aki akarja ünnepelje, én biztos nem fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Mi a különbség akkor? Semmi. És igazad van a Karácsonnyal is, és ezt anno le is vitáztuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Az, hogy ezt nem érzem közelinek. Régen ilyen sose volt. Műnek tartom. Aki akarja ünnepelje, én biztos nem fogom. Képzelem mi volt mikor bejött a Karácsony. "Régen ilyen sose volt, aki akarja ünnepelje, én biztos nem fogom!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Az, hogy ezt nem érzem közelinek. Régen ilyen sose volt. Volt helyette szép orosz ünnep Április 4-én meg November 7-én Az miben jobb?Egyik sem túl pozitív ránk, magyarokra nézve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. A Halloween is szerintem egy tök jópofa ünnep, és egyáltalán nem amerikai gyökerű. Gyökere az van számtalan, de nálunk az amerikanizált szokások kezdtek bejönni. Persze nem ettől béna a Halloween. Az amerikaisággal nincs semmi baj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Képzelem mi volt mikor bejött a Karácsony. "Régen ilyen sose volt, aki akarja ünnepelje, én biztos nem fogom!" A karácsony mélyen vallásos ünnep, a Valentin nap meg egy hülyeség, édes mázzal nyakon öntve. Lehet ezen rugózni, de sok értelme nincs. Volt helyette szép orosz ünnep Április 4-én meg November 7-én Az miben jobb? Ez most hogy jön ide? Volt ilyen ünnep na és? Legalább akkor nem kellett suliba menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. A valentin nap egy baromság. Pár éve hozták be külföldről, semmi itteni gyökere nincs. Ez a véleményem. Osztom. Ennél már csak a Halloween a nagyobb marhaság. Fura mód viszont a nőnapot szeretem. Az valahogy jobb. Egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Volt helyette szép orosz ünnep Április 4-én meg November 7-én Az miben jobb? Egyik sem túl pozitív ránk, magyarokra nézve Dehogy nem volt pozitív. Nem kellett suliba menni, és a szovjet katonák a nyakunkba kötötték az üttörő nyakkendőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Legalább akkor nem kellett suliba menni. Na de azt is megünnepeltétek és külföldi származású volt.Éppen ezért nem értem miért is baj, hogy van egy olyan ünnep, ami a szerelmeseké, a szereteté. Ok, a marketingje nem valami bizalomgerjesztő, de azért jópofa alkalom. Ilyenkor plusz programok vannak a pároknak, ami az év más napján nincsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Na de azt is megünnepeltétek és külföldi származású volt. Éppen ezért nem értem miért is baj, hogy van egy olyan ünnep, ami a szerelmeseké, a szereteté. Ok, a marketingje nem valami bizalomgerjesztő, de azért jópofa alkalom. Ilyenkor plusz programok vannak a pároknak, ami az év más napján nincsen. Mondom engem nem zavar ha másnak bejön, élvezze ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Az is voltam. Ez is egy olyan nap, ami csak nem akar véget érni, pedig jobban örültem volna, ha el sem kezdődik. Az egyetlen jó, amit el tudok mondani, hogy Valentin van, és momentán nem kell vele foglalkoznom. Sajnálom, hogy rossz nap volt, de szerencsére nemsokára vége. Hátha holnap már jobb lesz Nekem még csak kb. 1 hónapja van barátnőm, így csak egy plüss jegesmedvét kapott Na ezzel engem ki lehetne kergetni a világból És kitől lehet erre ajándékot kérni? Szerintem a szinglik egymást ajándékozzák meg ilyenkor Tényleg sok lököttséget találnak ki az emberek manapság, ha már ilyen nap is van. A karácsony mélyen vallásos ünnep, Kihalna a karácsony, ha csak a vallásos emberek tartanák, mert ugye vallásos ünnep, azért van a nagy roham is karácsony előtt a boltokban. Jó régóta semmi köze a vallásnak a karácsonyhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. (szerkesztve) Engem nem zavar a Valentin nap, bár engem sem érdekel különösebben. Viszont a családba már bekúszott szépen a gyerekekkel, akik ezzel jönnek haza az iskolából. Nekik van igényük rá. Így hogy elejét vegyem a reklamálásoknak, hogy nálunk miért nincs Valentin napi külön összeborulás, sütöttem tegnap szivecske alakű sütit. Egyébként én is azt vallom, hogy a szál virág bármikor jól esik, sőt ha nincs semmi alkalom, csak úgy kapja az ember, az az igazi. Szerkesztve: 2011. Február 14. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Engem nem zavar a Valentin nap, bár engem sem érdekel különösebben. Viszont a családba már bekúszott szépen a gyerekekkel, akik ezzel jönnek haza az iskolából. Nekik van igényük rá. Így hogy elejét vegyem a reklamálásoknak, hogy nálunk miért nincs Valentin napi külön összeborulás, sütöttem tegnap szivecske alakű sütit. Egyébként én is azt vallom, hogy a szál virág bármikor jól esik, sőt ha nincs semmi alkalom, csak úgy kapja az ember, az az igazi. Ez aranyos. Jobbulást neked, olvastam hogy megfáztál te is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Ezt bármikor meg lehet tenni, nem kell hozzá mondva csinált ünnep. Az meg gáz, ha valaki csak azért vesz virágot a kedvesének mert Valentin nap van... Szívemből szólottál! Eddigi virányaimat az uraktól sose ekkor kaptam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Ez aranyos. Jobbulást neked, olvastam hogy megfáztál te is. Szerintem is akkor okozza a legnagyobb örömet egy kis kedvesség, ha az ember nem számít rá. Jobbulást Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Sajnálom, hogy rossz nap volt, de szerencsére nemsokára vége. Hátha holnap már jobb lesz Úgy legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Úgy legyen! Remélem majd visszatér a kis jub-jub. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Nekem csak az a bajom a Valentin nappal hogy a sok hülye amcsi filmből lett átmajmolva azért hogy legyünk mi is "trendik". Előtte nem volt és nem is hiányzott senkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Remélem majd visszatér a kis jub-jub. A kis jub jub előbb-utóbb mindig visszatér. A kis jub jub halhatatlan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. A kis jub jub előbb-utóbb mindig visszatér. A kis jub jub halhatatlan A kedvenc avatarom a fórumról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Eme világnapnak szorgalmazom a megtartását, ünnepnappá nyílvánítását! Márc. 19 az alvás világnapja, kollektív szundi otthon a pihe-puha ágyban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. (szerkesztve) A kis jub jub előbb-utóbb mindig visszatér. A kis jub jub halhatatlan Nekem is az egyik kedvencem. És hogy MissKarrdéhoz csatlakozzak, legyen szép napod holnap. Szerkesztve: 2011. Február 14. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Jobbulást neked, olvastam hogy megfáztál te is. Jobbulást Pildi. Köszönöm. Igyekszem gyorsan rendbe jönni, mert új munkahelyem van, ráadásul hirtelen tök egyedül lettem ott, így nem maradhatok itthon betegállományban. Pedig milyen jó kis elemzéseket lehetne írni közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. A magam és a Kis Jub Jub nevében is köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Emberi földre emberi ünnepet... Itt a pont. Amúgy meg, az amcsik nem ünneplik a névnapot. Mondjuk mi sem nagyon, de legalább tudjuk, hogy van. Pildi: jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Eme világnapnak szorgalmazom a megtartását, ünnepnappá nyílvánítását! Márc. 19 az alvás világnapja, kollektív szundi otthon a pihe-puha ágyban. Ez tetszene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Mi a barátnőmmel nem Valentínozunk. Úgy gondolom, hogy a "meglepetés infláció" mindig hatásosabb, mint az, amelyik beépül a várakozásokba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Alvás világnapja jöhet. Pirosbetűs munkaszüneti nap lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Három UFO közeledik nagy sebességgel a Föld felé Egy földönkívülieket kutató intézet szerint három nagyméretű objektum száguld a Föld felé. Ha becsapódnak, mind meghalhatunk. :para: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=824323 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.