Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Istén éltesse Simon Zolit, és boldog névnapot Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. (szerkesztve) Boldog szülinapot és névnapot! Szerkesztve: 2011. Március 7. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog szülinapot! Ami az IQ-tesztet illeti, a kigyomlálós kérdés baromira hasonlít arra ami anno Az ország tesztje - műsorban volt (szintén RTL-klub. Ugyanaz a szöveg, csak más volt a kérdés a végén. Plusz volt egy reflexvizsgálat is elrejtve benne: a kvízbe merülve megtalálod-e hirtelen 30 mp alatt a printscreen gombot. http://www.kephost.com/view3.php?filename=mwgxxhkod5vdm7tvjee9.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Istén éltesse Simon Zolit, és boldog névnapot Dzséjt. Boldog szülinapot és névnapot! Most ezt direkt csináljátok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Most ezt direkt csináljátok? Nem direkt, hanem véletlenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Nem direkt, hanem véletlenül. Újrafogalmazás: Ezt most poénból csináljátok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Újrafogalmazás: Ezt most poénból csináljátok? Tamáska nap van nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Tamáska nap van nem? Te tudod, én csak megláttam, hogy kívántál, és nem akartam bunkó lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Te tudod, én csak megláttam, hogy kívántál, és nem akartam bunkó lenni. Nem neked ment a költői kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. *hosszas töprengés után* Dzséjt! Boldog névnapáthelyezés-napot! ;-) Ilyenje legalább nem sok embernek van. Megünnepelheted, hogy 2011. március 7. -én át lett rakva a névnapod decemberről egy sokkal tavasziasabb* napra. * Nálunk esett a hó. No komment? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog szülinapot SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. (szerkesztve) *hosszas töprengés után* Dzséjt! Boldog névnapáthelyezés-napot! ;-) Ma Tamás nap van. Az, hogy Dzséjt másik Tamás napot tart, az az ő döntése. Volt olyan ismerősöm, aki a márciusi dátumot tartotta az igazi Tamás napnak, a többit csak kóbornak. Szerkesztve: 2011. Március 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. itt már 124 jött ki Nekem 123 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Ma Tamás nap van. Az, hogy Dzséjt másik Tamás napot tart, az az ő döntése. Már amennyiben ilyen döntést meg tud hozni egy négy hónapos csecsemő Sajnos a szüleim akkoriban nem kérték ki a véleményem, és őszintén szólva, valahogy abban az időben nem is foglalkoztatott, még lekötött a dolog, hogy megismerkedjek ezzel a világgal De tetszik ez a megközelítés, úgyhogy szeretném, ha mostantól ezeken a napokon is fel lennék köszöntve, mert ezeken is van Tamás : január 28., március 7., június 22., július 3., július 6., augusztus 25., szeptember 22., október 2., december 21., december 29. Van választék bőven (bár a naptár nem jegyzi mindet, így nem értem, miért írják mindenhol, hogy ezek a napok és is Tamás névnapok. Valaki tudja esetleg?) Nekem 123 Akkor én vagyok az okosabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. (bár a naptár nem jegyzi mindet, így nem értem, miért írják mindenhol, hogy ezek a napok és is Tamás névnapok. Valaki tudja esetleg?) Már tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. (szerkesztve) De tetszik ez a megközelítés, úgyhogy szeretném, ha mostantól ezeken a napokon is fel lennék köszöntve, mert ezeken is van Tamás Persze már, még mit nem. Csaba névnap 1 nap van az évben, te meg itt flancolsz a millió meg egy névnapoddal. július 6 WTF? Ekkor az én névnapom van, teeee Akkor én vagyok az okosabb Ezt nem is vitatom Na meg az intelligensebb is. Attól, hogy valaki okos, még nem intelligens és vice versa Szerkesztve: 2011. Március 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Persze már, még mit nem. Csaba névnap 1 nap van az évben, te meg itt flancolsz a millió meg egy névnapoddal. Van még kettő, ami nem szerepel a naptárban: Április 12. és Október 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Dzséjt: Én NEM kivánok neked boldog névnapot. De sört azért igyál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Boldog szülinapot, SimonZ! Dzséjt: én emlékszem, hogy nem ma van a névnapod (ez minden évben téma ), de decemberben az igazi nekem sem jutott eszembe. Karácsonykor annyi minden ünnepelnivaló van, a János és Éva ismerőseimet is el szoktam felejteni köszönteni. És végül is akkor kell örülni a jókívánságoknak, amikor jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerk: barhiból kitöltöttem ezt az IQ tesztet, itt már 124 jött ki Az normális, hogy nekem meg 130? Némelyik betűkavarósat csak tippeltem, mert nem akartam elszöszögni vele. Csaba névnap 1 nap van az évben, te meg itt flancolsz a millió meg egy névnapoddal. Szerencsére nekem is csak egyszer van névnapom, ami sokkal jobb, mintha annyi lenne, mint Dzséjtnek Nem kell találgatni senkinek, mikor tartom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Az normális, hogy nekem meg 130? Némelyik betűkavarósat csak tippeltem, mert nem akartam elszöszögni vele. Ha IQ-tesztnél magas szám jön ki, az sosem baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Az normális, hogy nekem meg 130? Némelyik betűkavarósat csak tippeltem, mert nem akartam elszöszögni vele. Jelentkezhetsz a Mensán Ott majd adnak egy komoly IQ tesztet és ha ott is 130+ vagy, akkor tag lehetsz Dzséjt: Ezek mellett még Április 24-én meg December 5-én is van elvileg névnapom most néztem a Wikin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Frenkie, Darth Sky, JakeSully, Phobos, kudar, Oldie, danityu, Dzséjt, Darth Revan9, Nabopolasszar, Ody, kolmilan, Krande, Bomarr, Pildi: nagyon szépen köszönöm! Krande: nincs magyar Guinness-bizottság, az angol központ dolga minden rekordkísérlet kezelése. A hivatalos oldalukon mindent megtalálsz, itt csak három apróságot jegyzek meg: 1. Egy Guinness-rekord bejelentése teljesen ingyenes. Fizetni csak azért kell, hogy a PR-anyagokban használhasd a logót stb. Még a hitelesítést is meg lehet úszni ingyen, mert általában csak videódokumentáció kell, meg két független tanú aláírása. 2. Viszont minden rekordkísérletet be kell jelenteni előzetesen, és kikérni a Guinness véleményét. Ők mondják meg, milyen feltételekkel ismerik majd el a rekordot. 3. Van egy Sebestyén István nevű úriember, a magyarországi rekordok regisztrátora (www.rekordok.hu), aki - bár semmi köze a Guinness-hez - tud segíteni az adminisztratív dolgokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Dzséjt: Én NEM kivánok neked boldog névnapot. De sört azért igyál. Majd szombaton Dzséjt: én emlékszem, hogy nem ma van a névnapod (ez minden évben téma ), de decemberben az igazi nekem sem jutott eszembe. Én is elszoktam. Valójában sosem tartottuk meg itthon, pont a karácsony közelsége miatt. Mondjuk ez még a hagyján része, de mivel a húgom meg január 1-jén született, így neki a szülinapja ilyen "már letudtuk a karácsonnyal" verzió. Bár azt nem szoktuk elfelejteni legalább. Dzséjt: Ezek mellett még Április 24-én meg December 5-én is van elvileg névnapom most néztem a Wikin. Na látod, máris tobzódsz a névnapokban te is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerk: barhiból kitöltöttem ezt az IQ tesztet, itt már 124 jött ki 27 perc alatt 134. Van remény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. 27 perc alatt 134. Van remény Ilyen sokáig tart? Akkor majd holnap próbálom ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Ilyen sokáig tart? Akkor majd holnap próbálom ki. Van hatvan kérdés, nyugi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. úgyhogy szeretném, ha mostantól ezeken a napokon is fel lennék köszöntve, mert ezeken is van Tamás : január 28., március 7., június 22., július 3., július 6., augusztus 25., szeptember 22., október 2., december 21., december 29. Június 22 foglalt, de szívesen megosztozom rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog névnapot minden névrokon fórumtársamnak, a lányoknak pedig kellemes Nőnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Boldog nőnapot a fórum hölgyeményeinek! Boldog névanpot Oldie, Sky és aki még mai ünnepli névnapját! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.