Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Isten éltessen Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Sikeresen megoldotta az idő a mára tervezett programunkat. Végülis kimentünk Szentendrére de haza is jöttünk annyira esett az eső. Pedig még a Tabánba is el akartam menni Beatricére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Fantasztikus tavasz közepén a szobában ülni mert kint esik az a r*hadt eső. És az is fantasztikus, hogy elkezdődött a kullancsszezon. Tegnap este három vérszívótól szabadítottam meg a blökit. Holnap mehetek megint valami riasztószerért meg valami normális kullancskiszedőért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Isten éltesse Bomarr-t és Bambut! Csak egyet? Ilyen időben bent is lehet maradni a pincében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Boldog születésnapot, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Isten Éltessen sokáig Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Füled érjen Yodáig! Na a szombati fesztiválról jelentem, nagyon jó volt, szépen fogyott a Deveraux, de sajnos nem az enyém lett az év képregénye, viszont azt hiszem az első 5be bekerülni sem rossz így elsőre! Phobossal lekaptuk Vadert is. A szó szebbik értelmében. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Phobossal lekaptuk Vadert is. A szó szebbik értelmében. XD Ja-ja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. "Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály" Nem mintha mostanság olyan sok vizet zavart volna, de a megölése inkább szimbolikus értékű, "bosszú" 9.11-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Amerika csak nem nyugszik. De a NATO sem. Amerika Bin Ladent csókolta össze-vissza korábban, Európa és azzal a NATO meg Kadhafit. Tisztára mint egy Shakespearei szerelmi dráma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. "Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály" Nem mintha mostanság olyan sok vizet zavart volna, de a megölése inkább szimbolikus értékű, "bosszú" 9.11-ért. Rosszul csinálták, szeptember 11-én kellett volna elkapniuk. Na az lenne aztán szimbolikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. (szerkesztve) Na az lenne aztán szimbolikus. Hát az is elégm szimbolikus, hogy 9,5 év után kapnak el valakit. A lustaság és a hozzá nem értést szimbolizálja Már ha igaz a hír. Majd akkor elhiszem, ha élő adásban mutatják a hulláját Addig csak az USA hazugságának tartom Szerkesztve: 2011. Május 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Először mutatnak egy 2 évves fake képet, aztán meg azzal mossák a kezüket, hogy elégették a hullát. Érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Jaja, szépen összeollózták a hullájáról készült fényképet De ha "most már" halott akkor ugye semmi szükség az amcsik afganisztáni megszállásának. Lehet szépen hazamenni kéremszépen Amúgy ez a Kadhafi dolog engem jobban érdekel. Aztán ott van a Fatah és a Hamasz "kibékülése"......érdekes dolgok kezdődtek az arab-perzsa világban. Jó lesz odafigyelni, hogy erre mit lép Izrael meg a csókos Amerikaország. "Pánikhangulat" esetén még képesek lesznek atommal megoldani a kérdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Ha kamu lenne, nem hiszem, hogy az amerikai elnök hivatalos közleményt tett volna róla közzé, ráadásul a külképviseleteknél is fokozott biztonságot rendeltek el. A szimbolikust úgy értettem, hogy bin Laden tudtommal már évek óta csak bujkált, nem töltött be vezető szerepet semmilyen terrorista akcióban, így a halálának nem sok gyakorlati hatása lesz a terrorizmus elleni harcban, csupán ideológiai győzelem ez, mivel bin Laden neve sokak számára egyet jelentett a terrorizmussal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. No, a magyar írásbeli érettségi letudva... Holnap matek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. A szimbolikus dolgot teljesen megértem, ő már nem igen foglalkozott az Al Kaidával. Abba meg ne menjünk bele, hogy amit kiad az amerikai elnök annak igaznak kell e lennie. Volt már úgy Iraknak biológiai tömegpusztító fegyvere, hogy még a lerohanása után se találták meg, pedig esküdöztek az amcsik, hogy van rá bizonyítékuk Bin Ladent meg lehet, hogy már évek óta megölték vagy simán meghalt valami másban. Lesni kell a fejleményeket, hogy ezzel párhuzamosan mik történnek. Amennyire jelentéktelen volt már Laden, a Tőzsdén pl máris változások álltak be. Valami mindig összefügg valamivel csak az a biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. No, a magyar írásbeli érettségi letudva... Holnap matek! Ó! Nem is tudtam, hogy van idén érettségiző köztünk. Akkor nagy kalappal az érettségihez.Matektól nem félni, nem szokott nehéz lenni. A magyar a legnehezebb, azon már túl vagy, szóval innen már sima az út Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Akkor biztos én vagyok csak ilyen naiv, de nem értem, hogy egy ilyen esetet miért kéne megkérdőjelezni. Meg nem is látok semmi logikát az általad felvázolt eshetőségekben. Szerintem fölösleges mindenhol összeesküvést látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Ó! Nem is tudtam, hogy van idén érettségiző köztünk. Akkor nagy kalappal az érettségihez. Matektól nem félni, nem szokott nehéz lenni. A magyar a legnehezebb, azon már túl vagy, szóval innen már sima az út Köszi szépen. Amúgy én is a legjobban a magyartól féltem, de a tavalyihoz képest pl. nem volt nehéz egyáltalán. A matekra pedig szétkészültem az életemet, úgyhogy bizakodok, hogy jó eredményt érek el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Akkor biztos én vagyok csak ilyen naiv, de nem értem, hogy egy ilyen esetet miért kéne megkérdőjelezni. Meg nem is látok semmi logikát az általad felvázolt eshetőségekben. Szerintem fölösleges mindenhol összeesküvést látni. Ott ahol már a fényképet hamisítják, te mit feltételeznél? Valami nagyon gázos a dolog körül, annyi biztos. A többit meg sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Köszi szépen. Amúgy én is a legjobban a magyartól féltem, de a tavalyihoz képest pl. nem volt nehéz egyáltalán. A matekra pedig szétkészültem az életemet, úgyhogy bizakodok, hogy jó eredményt érek el. A régi szép idők amikor ment a para itt is Egy kalappal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Pakisztánban robbantják a mecsetet, a tálibok is csak a bizonyítékra várnak.Ha van egyáltalán. A nagy kérdés az, mi haszna származik ebből az amcsiknak, ha Oszama még él és virul. Basszus júniusba megyek Londonba, kicsit tép majd az ideg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Köszi szépen. Amúgy én is a legjobban a magyartól féltem, de a tavalyihoz képest pl. nem volt nehéz egyáltalán. A matekra pedig szétkészültem az életemet, úgyhogy bizakodok, hogy jó eredményt érek el. Szurkolok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Ott ahol már a fényképet hamisítják, te mit feltételeznél? Valami nagyon gázos a dolog körül, annyi biztos. A többit meg sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom. Csakhogy ezt a képet nem az amerikai kormány, hanem egy pakisztáni újság szerkesztője rakta fel a honlapjára, (aki hozzátette, hogy nem tudja, hogy eredeti e a kép vagy sem) és erre csapott le a sok amerikai lap és rakták ki a saját honlapjaikra. De persze, emögött is az aljas amerikai kormány áll... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Lol! Senki nem mondta, hogy hivatalos. Az amerikai kormány meg aztán pláne nem adott ki ilyet (Lok Durd megelőzött) Az amerikai kormány egyébként ha csakugyan ilyen lenne, mint mondod, akkor most az lenne a hivatalos álláspont, hogy találtak tömegpusztitó fegyvereket Irakban méghozzá itt és itt... de nincs ilyen. Nem csináltak hamis bizonyitékokat inkább bevállalták azt, hogy nem jött be. Egyébként nem akarom fényezni magam, de amikor az iraki háború elött bemutatták, hogy pontosan mire alapozzák a feltételezést miszerint Irakban tömegpusztitó fegyverek vannak, én már ott levágtam, hogy fogalmuk sincs (és nagyon meglepődtem mikor valami szakértő mukso a Hiradóban azt fejtegette, hogy az USA láthatóan nagyon jól alátámasztott bizonyitékokkal rendelkezik.... lol). Ilyen googlemap szintű műholdas képeket mutattak, hogy ott ni megy egy nagy teherautó és hát valószinüleg ott abban van valami ami tömeget pusztit. Annyiból nem volt hülyeség, hogy az USA csakugyan adott el tömegpusztitó fegyvereket Iraknak még az Irak-Iráni háborúban csak nem tudhatták, hogy Hussein azt majdnem mind ellötte, hogy saját népét (pontosabban a kurdokat akiket ő annyira nem tekintett sajátjainak) irtsa vele. Osama halála egyébként mostmár pont nem oszt nem szoroz. Az elmúlt hat évben kb. jól látszik hogy az összes terrorista sejtnek ha nem is annyi, de nyugaton semmit nem tudnak csinálni. Mára ez az egész terrorista téma kicsit old-school lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Szerintem tök mindegy, hogy hamisítanak vagy hazudnak. Az ártatlan civilek életét ez már nem adja vissza. Aljas cselekedet és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Szerintem tök mindegy, hogy hamisítanak vagy hazudnak. Az ártatlan civilek életét ez már nem adja vissza. Aljas cselekedet és kész. Osama, mint ártatlan civil? Vagy ez most hogy jött ide? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Osama, mint ártatlan civil? Vagy ez most hogy jött ide? Az iraki eseményekre reagáltam főleg, illetve, hogy amerika gyakran félrevezeti a népet és tények helyet csak találgatásba merítkezik, hogy támadhasson, likvidálhasson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Mától már van terepgatya törvényünk is :D Jaj amikor még csak a farmer volt "tiltott"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.