kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Jobbulást anyukádnak, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Jobbulást anyukádnak, Krande! Jaja, jobbulást innen is, remélem semmi komoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Köszi szépen, átadom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Jobbulást anyukádnak, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Én is jobbulást kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Én is mielőbbi gyógyulást kívánok édesanyádnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Vidámabb téma: Egy barátom idén nősül (szegény, ha tudná, hogy mit vállal ) így engem kért meg tanúnak meg násznagynak, mert 2 éve tetszett ahogy közös barátunknál voltam ugyanilyen szerepben. Jajaj, de rossz lesz ez nekem az előző is életem egyik legjobb napja volt Csak hát idén készülök is majd rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. (szerkesztve) Krande: Jobbulást anyukádnak. Phobos: AZONNAL beszéld le róla. Szerkesztve: 2011. Május 15. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Köszönöm szépen. Phobos, téged meg nagyon sajnálunk! (az a másik páros együtt van még? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Phobos: AZONNAL beszéld le róla. Nem lehet, a csaj magba szökött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. az a másik páros együtt van még? Igen Keresztgyermekem szülei még együtt vannak, de adok én nekik, ha különválnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Phobos mentsd meg a barátod A vesztébe rohan a szerencsétlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Nem lehet, a csaj magba szökött Vállald magadra a gyereket. Ennyit megtehetsz a barátod szabadságáért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Phobos mentsd meg a barátod A vesztébe rohan a szerencsétlen Aki nem képes felfogni a helyzet súlyosságát és nem húz valamit valamire, és emiatt a barátnője bruttósítva lesz, az viselje a következményeket még vagy 18 évig Amúgy is hülye lennék lebeszélni, ha már felkért tanúnak Csak az a gond, hogy legnagyobb haverom Pista bá' már elhunyt 110 éves korában, na ő nagy ember volt Isten nyugosztalja, nélküle már az esküvők már nem olyanok, mint eddig. De sebaj, tanultam a mestertől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Telefonáltam anycinak hogy mi van, azt mondta semmi, kb ugyanúgy van és a doki ma nem is volt és esélyes hogy holnap sem lesz, addig se egy Röntgen, se semmi. Nesze neked Honvéd kórház. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Na az most egy dolog, hogy az eü szét lett rombolva, node, hogy egy orvos se nézzen rá arra már no komment. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Csak beteg ne legyen az ember, ugyebár... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Csak beteg ne legyen az ember, ugyebár... Ebben az országban előbb leszel halott, mint beteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 16. Telefonáltam anycinak hogy mi van, azt mondta semmi, kb ugyanúgy van és a doki ma nem is volt és esélyes hogy holnap sem lesz, addig se egy Röntgen, se semmi. Nesze neked Honvéd kórház. Jobbulást anyukádnak! Ha már kórházban van, akkor legalább szem előtt van, talán jobban, mint otthon, legalább is ebben lehet reménykedni. Előbb-utóbb meg csak megvizsgálják, ha már ott van, főleg, mert a OEP finanszírozás is csak meghatározott feltételek esetén jár a betegek után a kórháznak, és ezek között a kezelések is ott vannak, úgy tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. (szerkesztve) Anyci tegnap este végre elérte hogy egy másik orvos is megnézze. "Nem nyúlunk más betegéhez" aki fölvette az meg szabadságon van. Újabb ultrahang, Röntgen, CT. Két vesekő, meg egy ér ami miatt a húgyvezető meghajlik. Laparoszkópia a következő, kérdés mit tudnak kezdeni egy "kulcslyukon" át egy heges vesével (mert hát 26 éve műtve volt már az a vese). Köszöni szépen a jókívánságokat. átadtam őket. EDIT Beszéltek az orvossal, lehet hogy egy ideiglenes megoldással elnapolják a tanév végéig, aztán műtét. Szerkesztve: 2011. Május 17. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Legalább végre történt valamilyen vizsgálat, és tudják, mi a baj. Majd csak túl lesz rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Minden kedves kórházban gyógyulónak jobbulást kívánok! Gondoltam hírt adok magam felől, hisz úgy eltüntem. Hiányom oka a szakdoga és a védés és a vizsgák voltak. Eddig, kopp-kopp-kopp, mind a birálataim és a védésem is 5s lett és a vizsgáim is. A többieknek is nagy hajrát hozzá. Ody és Oldi, köszi, hogy mindig akkor szóltatok pár kedves szót msn-en, mikor épp el voltam anyátlanodva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Gratula húgi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Gratulálok orki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 18. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Gratula De jó neked, hogy túl vagy rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Gratula, Orki Phobos, szerintem neked sem kell sokat várni ahhoz, hogy túl legyél rajta Bezzeg nekem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Minden kedves kórházban gyógyulónak jobbulást kívánok! Gondoltam hírt adok magam felől, hisz úgy eltüntem. Hiányom oka a szakdoga és a védés és a vizsgák voltak. Eddig, kopp-kopp-kopp, mind a birálataim és a védésem is 5s lett és a vizsgáim is. A többieknek is nagy hajrát hozzá. Ody és Oldi, köszi, hogy mindig akkor szóltatok pár kedves szót msn-en, mikor épp el voltam anyátlanodva. Gratula kedves Kinga! Tudod, a kisdobos ahol tud segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.