Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Gratula, Orki Phobos, szerintem neked sem kell sokat várni ahhoz, hogy túl legyél rajta Bezzeg nekem Hamar elmegy az is. Te okos lány vagy, menni fog simán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Köszönöm! Igyekeztem, ahogy tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Gratula! Anyám köszöni relatíve jól van, ideiglenesen megoldva (max 2-3 hónap). Viszont tegnap meg a nagyim esett el, délután ráhívtam a mentőket, Röntgen, éjjel műtét. Mondanám hogy combnyak, de ha jól értettem akkor a tomporát törte el. Egy hét kórház, utána meglátjuk. Eléggé zavart, de jól viseli. Műtét után pár órát még aludt, aztán reggelig beszélt egyfolytában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Gratula mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Anyám köszöni relatíve jól van, ideiglenesen megoldva (max 2-3 hónap). Viszont tegnap meg a nagyim esett el, délután ráhívtam a mentőket, Röntgen, éjjel műtét. Mondanám hogy combnyak, de ha jól értettem akkor a tomporát törte el. Egy hét kórház, utána meglátjuk. Eléggé zavart, de jól viseli. Műtét után pár órát még aludt, aztán reggelig beszélt egyfolytában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Üdv a Balaton partról! Február óta tartó huzavona, halasztás és bürokratikus útvesztők végén végre dolgozom! Olyan sok munkám van itt, hogy mint látható, lélegezni sincs időm. Anyám köszöni relatíve jól van, ideiglenesen megoldva (max 2-3 hónap). Viszont tegnap meg a nagyim esett el, délután ráhívtam a mentőket, Röntgen, éjjel műtét. Mondanám hogy combnyak, de ha jól értettem akkor a tomporát törte el. Egy hét kórház, utána meglátjuk. Eléggé zavart, de jól viseli. Műtét után pár órát még aludt, aztán reggelig beszélt egyfolytában Szegény, jobbulást neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. (szerkesztve) Gratulálok. És jobbulást kívánok Krande anyukájának. Szerkesztve: 2011. Május 20. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. (szerkesztve) Krande: Jobbulást mamádnak. Dzséjt: Te piszok mázlista Aztán bizonyítékokat kérünk, hogy mennyire vOOlt színvonalas a Balaton Szerkesztve: 2011. Május 20. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Dögölj meg Dzséjt. Stirölöd a jó nőket egész nap. Ó te szerencsétlen! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Dögölj meg Dzséjt. Stirölöd a jó nőket egész nap. Ó te szerencsétlen! :D Tegnap, mikor lent voltam, tényleg volt itt egy jó nő. Olyan igazi tutajos tekintetű. Bár aljas módon napszemüveg mögé rejtette, cserébe majdnem végig bikiniben flangált. Ma viszont még nem járt erre jó nő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Tegnap, mikor lent voltam, tényleg volt itt egy jó nő. Olyan igazi tutajos tekintetű. Bár aljas módon napszemüveg mögé rejtette, cserébe majdnem végig bikiniben flangált. Ma viszont még nem járt erre jó nő. Mit dolgozol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Mit dolgozol? Biztonsági őr vagyok. Vagy sorompónyitó és kulcsikadogató kézikészülék, mely postaszortírozásra is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Nekem ilyet miért nem tudtak ajánlani ma a Munkaügynél? Még azt is elnéztem volna, ha nincs őrködés, csak jó nők. De még annyi se. Áhhh.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Nekem ilyet miért nem tudtak ajánlani ma a Munkaügynél? Még azt is elnéztem volna, ha nincs őrködés, csak jó nők. De még annyi se. Áhhh.... A titok nyitja, hogy az ilyen állást nem a munkaügyön ajánlják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Hamar elmegy az is. Te okos lány vagy, menni fog simán. Köszi Remélem, hogy simán fog menni végig Krande, jobbulást a mamádnak! Dzséjt, gratula, hogy el tudtad kezdeni a munkát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. A titok nyitja, hogy az ilyen állást nem a munkaügyön ajánlják. Dzséjt, megmondom őszintén, hogy erőforrásod elpazarlásának érzem (a munkáltatók részéről) a jelenlegi alkalmazásodat. Azt látatlanba megígérem neked, ha egyszer lesz egy vállalat, ahol én leszek a góré, és keresni fogok egy alkalmazottat olyan munkakörbe, ahol nem a gazdasági ismeretek, hanem a logika és a józan paraszti ész szükségeltetik, akkor te leszel az első jelöltem, még ha nem is Veszprém környéki állásról lesz is szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. A titok nyitja, hogy az ilyen állást nem a munkaügyön ajánlják. Hé! Protekcióval könnyű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Dzséjt, gratula, hogy el tudtad kezdeni a munkát Köszi! Dzséjt, megmondom őszintén, hogy erőforrásod elpazarlásának érzem (a munkáltatók részéről) a jelenlegi alkalmazásodat. Azt látatlanba megígérem neked, ha egyszer lesz egy vállalat, ahol én leszek a góré, és keresni fogok egy alkalmazottat olyan munkakörbe, ahol nem a gazdasági ismeretek, hanem a logika és a józan paraszti ész szükségeltetik, akkor te leszel az első jelöltem, még ha nem is Veszprém környéki állásról lesz is szó. Köszi! És szavadon foglak! Hé! Protekcióval könnyű Tudni kell helyezkedni. Mondjuk jobban tetszene, ha nem itt kéne ücsörögnöm, hanem mondjuk havi ötszázezerért egy irodában, ahol az idióta munkatársak számítógépes bajait kellene megoldanom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Tudni kell helyezkedni. Mondjuk jobban tetszene, ha nem itt kéne ücsörögnöm, hanem mondjuk havi ötszázezerért egy irodában, ahol az idióta munkatársak számítógépes bajait kellene megoldanom. Szerintem azért nem jártál rosszul. És még akár az a másik meló is bejöhet egyszer.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Tudni kell helyezkedni. Mondjuk jobban tetszene, ha nem itt kéne ücsörögnöm, hanem mondjuk havi ötszázezerért egy irodában, ahol az idióta munkatársak számítógépes bajait kellene megoldanom. Na már csak az hiányozna szegény idióta munkatársaknak Dzséjt, mint a pokoli operátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Szerintem azért nem jártál rosszul. És még akár az a másik meló is bejöhet egyszer.... De azért olyan jól sem. Ha mindent befizetek, épphogy marad pénz arra, hogy éljek kicsit. Jó, a friss levegő, a napsütés és a látvány (Oldi, ha láttad volna, milyen szépségeket engedtem be tíz perce ), viszont azért, ha beindul a szezon, akkor lesz meló bőséggel, és ahhoz képest nem fizet jól. Na már csak az hiányozna szegény idióta munkatársaknak Dzséjt, mint a pokoli operátor :evil: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Köszi! És szavadon foglak! Nincs mit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. De azért olyan jól sem. Ha mindent befizetek, épphogy marad pénz arra, hogy éljek kicsit. Jó, a friss levegő, a napsütés és a látvány (Oldi, ha láttad volna, milyen szépségeket engedtem be tíz perce ), viszont azért, ha beindul a szezon, akkor lesz meló bőséggel, és ahhoz képest nem fizet jól. Így van ezzel az ország lakosságának nagy része. :S Másrészről meg ne fájdítsd itt nekem a szívem Épp igyekszek leszokni arról, hogy minden csini nő után forduljak Sz*r ügy, de a hivatásos nőtlen állás ezt már megkívánja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Dzséjt, megmondom őszintén, hogy erőforrásod elpazarlásának érzem (a munkáltatók részéről) a jelenlegi alkalmazásodat. Valóban így van, de sajnos ez sok emberre jellemző manapság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Gratulálok Dzséjt az álláshoz. De gondolom ez csak ideiglenes. Sör van legalább a cégnél? Jól kapiskálod az informatikus fizetéseket. 2000-ben egy évfolyamtársam a Népszabadságnál volt rendszergazda. Akkor volt a fizetése 400000 ft. Mivel jársz melózni, busszal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Köszi szépen, továbbítom. Dzséjt, neked meg gratula! Lesz miről mesélni az unokáidnak, ha majd ők lesznek "minden nő után begfordulok" korszakban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Gratulálok Dzséjt az álláshoz. De gondolom ez csak ideiglenes. Sör van legalább a cégnél? Jól kapiskálod az informatikus fizetéseket. 2000-ben egy évfolyamtársam a Népszabadságnál volt rendszergazda. Akkor volt a fizetése 400000 ft. Mivel jársz melózni, busszal? Nincs sör. Itt az nem engedélyezett. Az elődömet pont azért batyták ki, mert berúgott szoliban. Pedig jó lenne, mert rohadt meleg van itt (pont a portára süt a nap). És még hűtő is van (hideg sör helyett hideg teát rakok be ). Ideiglenes, legalábbis nincs szándékomban így nyugdíjba menni. Ja, nekem is van ismerősöm, aki elég szép összeget vág zsebre. Pedig anno kettes volt rendszerinfóból. Csak szerzett még egy diplomát valami tököm-tudja-miből, gondolom azt se valami jó eredménnyel. Busszal járok. Szerencsére a buszmegálló egy köpésre van a lakástól is, meg a kikötőtől is. És Veszprémtől Fűzfő sincs, csak húsz pernyire. Dzséjt, neked meg gratula! Lesz miről mesélni az unokáidnak, ha majd ők lesznek "minden nő után begfordulok" korszakban Kösz! Vagyis, 14-től halálukig? Mert fiúknál kábé ez az a korszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. (szerkesztve) Úgy értem, akkortól kezdve amikor elkezdi őket érdekelni a téma. Kiba meleg van. Meg mindenféle pollen. Nagyimhoz terveztem menni de szerintem megvárom a késő délutánt. Edit: most meg dörög és villámlik. Szél van, szerintem mindjárt esni is fog. A jég sem lepne nagyon meg. Szerkesztve: 2011. Május 21. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Nekem ilyet miért nem tudtak ajánlani ma a Munkaügynél? Még azt is elnéztem volna, ha nincs őrködés, csak jó nők. De még annyi se. Áhhh.... Az ilyen jó(az persze relatív, hogy kinek mi a jó) kis állások csak elég ritkán hullanak az ember ölébe. Én is nagyon szeretnék bejutni a reptérre, de egyelőre sikertelen az akció. A titok nyitja, hogy az ilyen állást nem a munkaügyön ajánlják. Nálunk a bankszakmában kihalásos alapon lehet bekerülni, az én helyem is nagyin jó, tele jó nőkkel. Persze csak haverkodunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Ma voltunk kirándulni a Hűvösvölgyben. Gyönyörű napos idő. Felérünk a hegyre erre elkezd ömleni az eső. Visszamentünk a Moszkva térre, ott egy csepp sem esett. Érdekes dolgok is történnek ám mostanság. Én aztán tényleg nem vagyok oda a melegért, de ez ami van tök kellemes. nagyon jó idő. Tegnap bemegyek a Burger Kingbe, megy a légkondi, ma felszállok a 6-os villamosra, ott is légkondi. Hazafele beugrottam a virágoshoz, vettem virágot, ott is bekapcsolva, de olyan hidegre mintha tél lenne. A kérdésem. Minek még ilyenkor? Teljesen felesleges. Simán bírható, tök jó idő van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.