Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Évek óta nem volt tavasz. Most végre van. Ma én is azt hittem, hogy megázok mert igen szép kis zivatargócok alakultak ki nyugaton és északon de kár volt sietnem hazafelé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Egy kis segítségre szorulok. Szóval, 1 éve vettem a Genius egerem, és ugyanaz lett a baja, mint az előzőnek pár év után: ahogy görgetnék lefele, egy picit mindig felfelé is gördül, így néha hiába görgőzök le, egyhelyben toporgok. Van erre valami megoldás, vagy már megint vennem kell egy újat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Egy kis segítségre szorulok. Szóval, 1 éve vettem a Genius egerem, és ugyanaz lett a baja, mint az előzőnek pár év után: ahogy görgetnék lefele, egy picit mindig felfelé is gördül, így néha hiába görgőzök le, egyhelyben toporgok. Van erre valami megoldás, vagy már megint vennem kell egy újat? Nem lehet szétszedni? Lehet, hogy koszos a görgő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Egy kis segítségre szorulok. Szóval, 1 éve vettem a Genius egerem, és ugyanaz lett a baja, mint az előzőnek pár év után: ahogy görgetnék lefele, egy picit mindig felfelé is gördül, így néha hiába görgőzök le, egyhelyben toporgok. Van erre valami megoldás, vagy már megint vennem kell egy újat? Ha ugyanolyat vettél egy éve, akkor szerintem ideje kipróbálni egy újfajtát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Nyilván nem ugyanolyat vettem, ha egyszer az előző elromlott. Ody: Én is erre gondoltam, csak gondoltam megkérdezem, hátha másnál is volt már hasonló jellegű probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. hátha másnál is volt már hasonló jellegű probléma. Évek óta egy kis ezer forintos gagyi optikai egeret használok, semmi gond nincs vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Ody: Én is erre gondoltam, csak gondoltam megkérdezem, hátha másnál is volt már hasonló jellegű probléma. Megmondom őszintén nekem infra Genius egerem van, scrollos, de már legalább hat éve. Tökéletesen működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Nem akad az egér drótja valamibe, ami elengedéskor visszahúzza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Egy kis segítségre szorulok. Szóval, 1 éve vettem a Genius egerem, és ugyanaz lett a baja, mint az előzőnek pár év után: ahogy görgetnék lefele, egy picit mindig felfelé is gördül, így néha hiába görgőzök le, egyhelyben toporgok. Van erre valami megoldás, vagy már megint vennem kell egy újat? Nálam is egy az egyben ugyanez van, de még ha zavaró is, már hozzászoktam. A megoldás viszont engem is érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Érdekes dolgok is történnek ám mostanság. Én aztán tényleg nem vagyok oda a melegért, de ez ami van tök kellemes. nagyon jó idő. Tegnap bemegyek a Burger Kingbe, megy a légkondi, ma felszállok a 6-os villamosra, ott is légkondi. Hazafele beugrottam a virágoshoz, vettem virágot, ott is bekapcsolva, de olyan hidegre mintha tél lenne. A kérdésem. Minek még ilyenkor? Teljesen felesleges. Simán bírható, tök jó idő van. A legtöbb helyre valóban nem kell még, bár 1 óra környékén napon elég meleg volt ma. Viszont bentre még fölösleges a kondi. Nálunk a melóhelyen tegnap már volt bent 30 fok, de meséltem, hogy üvegházban vagyunk, kevés ilyen vacak hely van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. A legtöbb helyre valóban nem kell még, bár 1 óra környékén napon elég meleg volt ma. Viszont bentre még fölösleges a kondi. Nálunk a melóhelyen tegnap már volt bent 30 fok, de meséltem, hogy üvegházban vagyunk, kevés ilyen vacak hely van. Kicsit ugorj át a hűtőházba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megmondom őszintén nekem infra Genius egerem van, scrollos, de már legalább hat éve. Tökéletesen működik. A mozgásával ennek és az előzőnek sem volt baja. De valamiért a görgő behal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Kicsit ugorj át a hűtőházba. Ott meg lefagyok Van olyan terem, ahol -36 fok van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Ott meg lefagyok Van olyan terem, ahol -36 fok van Az a hatvan fok különbség már tényleg sok lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Az a hatvan fok különbség már tényleg sok lenne. Valóban az lenne Meg egyébként sem kívánkozom arra a részre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Valóban az lenne Meg egyébként sem kívánkozom arra a részre. Én se dolgoznék ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Én se dolgoznék ott. Igazi rabszolgamunka megy ott. Szalag mellett állni egész nap.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Én se dolgoznék ott. Ezt meg tudom érteni mindenki részéről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. (szerkesztve) Egy kis segítségre szorulok. Szóval, 1 éve vettem a Genius egerem, és ugyanaz lett a baja, mint az előzőnek pár év után: ahogy görgetnék lefele, egy picit mindig felfelé is gördül, így néha hiába görgőzök le, egyhelyben toporgok. Van erre valami megoldás, vagy már megint vennem kell egy újat? Vagy takarítás, vagy lézeres vagy optikai egér. Ma már ne vegyél görgős egeret. Csak lézert vagy optikait. Természetesen boldog szülinapot. Pár sört azért nyomjál magadba. Szerkesztve: 2011. Május 21. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Boldog szülinapot, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Isten éltessen sokáig és a füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Boldog születésnapot, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Boldog születésnapot, Donát! Ami az egered illeti, kattintani tudsz a görgővel? Mert ha azt sem, akkor a probléma mechanikai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. (szerkesztve) Köszönöm szépen mindenkinek! Frenkie: félreértettél! Az egér lézeres (vagy optikai, nem tudom mi a különbség), az egér két gombja közötti görgőre gondoltam! Amivel lapozok lefelé. Dzséjt: A kattintás megy! Szerkesztve: 2011. Május 22. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Hohohohóóóóóó! Isten éltessen Donát barátom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Hohohohóóóóóó! Isten éltessen Donát barátom! Köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Dzséjt: A kattintás megy! Csak a böngésződnél nem működik rendesen? (Firefox, IE vagy Chrome?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Csak a böngésződnél nem működik rendesen? (Firefox, IE vagy Chrome?) Nem, pókerezés közben is, ahogy variálom, hogy mekkora összeggel emelek (amire szintén a görgővel - is - van mód), akkor is néha visszaugrik, amikor felfelé görgetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Nem, pókerezés közben is, ahogy variálom, hogy mekkora összeggel emelek (amire szintén a görgővel - is - van mód), akkor is néha visszaugrik, amikor felfelé görgetem. Hm... próbáld meg a vezérlőpult -> hardver -> egér résznél a "kerék" fülön átállítani az értékeket, hátha az helyrebillenti. Mondjuk szerintem a görgő érzékelője a hibás (eleve rossz vagy csak koszos), mert szoftveres probléma esetén csak egy szoftverre korlátozódna (általában a böngészőre). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.