Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! :) Belestem már, hogy mi újság van errefelé, és látom, hogy zseniális fejlődési pályát mutat fel az oldal még mindig! Számomra még új a kezelőfelület, ezért is nyomkodok óvatosan. :) (bár az óvatosság köszönhető a szülinapi este utáni korai kelésnek is) És örömmel látom, hogy folyamatosan új, értelmes rajongók is csatlakoznak az oldalhoz! Most, hogy itt a nyár, megpróbálok gyakrabban idelátogatni, csak még a vizsgaidőszak után kell egy pár napos retinarehabilitáció, mert manapság már minden digitális formában van kiadva, és kezdek kiégni. :) Meg persze be kell pótolnom még a Clone Wars utóbbi évadát, mert az is abszolút kiesett...

Hozzászólás ideje:

Jó, hogy benéztél ide, remélem, a szünetben tudsz jönni többször is :)

Nekünk is egy rakat anyag digitális formában hozzáférhető, és sajnos némelyiket kénytelen vagyok kinyomtatni, mert órán jegyzetelek rá, és jobban tudom a papíralapot használni tanulásra (pl jegyzetelés, aláhúzás, stb.) :) Regényt olvasni viszont szoktam monitorról, egy idő után megerőltető.

Hozzászólás ideje:

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! :) Belestem már, hogy mi újság van errefelé, és látom, hogy zseniális fejlődési pályát mutat fel az oldal még mindig! Számomra még új a kezelőfelület, ezért is nyomkodok óvatosan. :) (bár az óvatosság köszönhető a szülinapi este utáni korai kelésnek is) És örömmel látom, hogy folyamatosan új, értelmes rajongók is csatlakoznak az oldalhoz! Most, hogy itt a nyár, megpróbálok gyakrabban idelátogatni, csak még a vizsgaidőszak után kell egy pár napos retinarehabilitáció, mert manapság már minden digitális formában van kiadva, és kezdek kiégni. :) Meg persze be kell pótolnom még a Clone Wars utóbbi évadát, mert az is abszolút kiesett...

Ááááááá szeva Coce! :D :D Pedig én már letettem róla, hogy visszatérsz és erre persze, hogy írtál. :D Szuper! Örülök, ha tetszenek az újítások. Jó volt franciában?

Hozzászólás ideje:

Szia Coce! Így utólag is boldog szülinapot! :)

Jegyek kapcsán: én a főiskolát szinte végigbukdácsoltam föleg hármas eredményekkel. Viszont már akkor tudtam, hogy mindenképp szeretnék továbbmenni a suli egyetemi továbbképzésére. Miután ötös lett a diplomavédésem és az államvizsgáim is ötösek lettek súlyozták ezeket a korábbi eredményeimmel és igy lett négyes a diplomám. Nagyon örülök, hogy csak másnap tudtam meg: a suli egyetemi továbbképzésre minimum négyes diplomával lehet bejutni. Ha előre tudom, hogy színötösre kell mindenből vizsgáznom ahhoz, hogy bekerüljek asszem olyan para ment volna, hogy tutira elrontom :)

Hozzászólás ideje:

Ááááááá szeva Coce! :D :D Pedig én már letettem róla, hogy visszatérsz és erre persze, hogy írtál. :D Szuper! Örülök, ha tetszenek az újítások. Jó volt franciában?

Ody, írd már be ide, hogy úgyse lesz ötösöm a lottón. :D
Hozzászólás ideje:

Nekem elég ha adsz pár millát. :)

Komolyan mondom, meglenne a több száz millás nyeremény, szétosztanék pár millát. Ennek tetejébe egy olyan moziszobát húzok fel, hogy ki se lehetne onnan senkit robbantani. :)
Hozzászólás ideje:

Kibéreljük az Indesit termet egy napra. :D

Van annál jobb is :D Mindenesetre nagy murit csapunk. Nekem normál esetben kétfelől jönne zsé, ha nyerne már végre az egyik banda, de ez a 3. még jobb lenne :D

Ha kell pótszám, akkor 8 :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.