MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 28. Nem mellesleg én is gratulálok a sikeredhez! Köszi, bár csak ballépésről írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 28. Köszi, bár csak ballépésről írtam Akkor vedd úgy, hogy előre gratuláltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 28. Én általában az ösztöndíj miatt és a különféle pályázatok miatt törekszem az ötösre - de ha elsőre csak 4-es vagy 3-as lesz, sosem megyek, mennék el javítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Én sem törekedtem sohasem az ötösre, négyesre. Az eredménye: biztonsági őrködés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! Belestem már, hogy mi újság van errefelé, és látom, hogy zseniális fejlődési pályát mutat fel az oldal még mindig! Számomra még új a kezelőfelület, ezért is nyomkodok óvatosan. (bár az óvatosság köszönhető a szülinapi este utáni korai kelésnek is) És örömmel látom, hogy folyamatosan új, értelmes rajongók is csatlakoznak az oldalhoz! Most, hogy itt a nyár, megpróbálok gyakrabban idelátogatni, csak még a vizsgaidőszak után kell egy pár napos retinarehabilitáció, mert manapság már minden digitális formában van kiadva, és kezdek kiégni. Meg persze be kell pótolnom még a Clone Wars utóbbi évadát, mert az is abszolút kiesett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Jó, hogy benéztél ide, remélem, a szünetben tudsz jönni többször is Nekünk is egy rakat anyag digitális formában hozzáférhető, és sajnos némelyiket kénytelen vagyok kinyomtatni, mert órán jegyzetelek rá, és jobban tudom a papíralapot használni tanulásra (pl jegyzetelés, aláhúzás, stb.) Regényt olvasni viszont szoktam monitorról, egy idő után megerőltető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Üdv itthon Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! Belestem már, hogy mi újság van errefelé, és látom, hogy zseniális fejlődési pályát mutat fel az oldal még mindig! Számomra még új a kezelőfelület, ezért is nyomkodok óvatosan. (bár az óvatosság köszönhető a szülinapi este utáni korai kelésnek is) És örömmel látom, hogy folyamatosan új, értelmes rajongók is csatlakoznak az oldalhoz! Most, hogy itt a nyár, megpróbálok gyakrabban idelátogatni, csak még a vizsgaidőszak után kell egy pár napos retinarehabilitáció, mert manapság már minden digitális formában van kiadva, és kezdek kiégni. Meg persze be kell pótolnom még a Clone Wars utóbbi évadát, mert az is abszolút kiesett... Ááááááá szeva Coce! :D Pedig én már letettem róla, hogy visszatérsz és erre persze, hogy írtál. Szuper! Örülök, ha tetszenek az újítások. Jó volt franciában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Szia Coce! Így utólag is boldog szülinapot! Jegyek kapcsán: én a főiskolát szinte végigbukdácsoltam föleg hármas eredményekkel. Viszont már akkor tudtam, hogy mindenképp szeretnék továbbmenni a suli egyetemi továbbképzésére. Miután ötös lett a diplomavédésem és az államvizsgáim is ötösek lettek súlyozták ezeket a korábbi eredményeimmel és igy lett négyes a diplomám. Nagyon örülök, hogy csak másnap tudtam meg: a suli egyetemi továbbképzésre minimum négyes diplomával lehet bejutni. Ha előre tudom, hogy színötösre kell mindenből vizsgáznom ahhoz, hogy bekerüljek asszem olyan para ment volna, hogy tutira elrontom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Ááááááá szeva Coce! :D Pedig én már letettem róla, hogy visszatérsz és erre persze, hogy írtál. Szuper! Örülök, ha tetszenek az újítások. Jó volt franciában? Ody, írd már be ide, hogy úgyse lesz ötösöm a lottón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Ody, írd már be ide, hogy úgyse lesz ötösöm a lottón. Nem lesz!! Soha. Kizárt dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Nem lesz!! Soha. Kizárt dolog. Ha bejön a jóslatod felezünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Ha bejön a jóslatod felezünk Nekem elég ha adsz pár millát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Utólag is boldog születésnapot, Coce! Jó, hogy benéztél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. No de játszunk egy kicsit! Az első öt ember írjon be egy-egy számot 1-90 -ig, és a hétvégén megjátsszuk a lottón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. 13 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. 13 Úgy lenne mint a mesében.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. 42 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Köszi Riddick. Szóval eddig: 13, 42, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. 35 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Nekem elég ha adsz pár millát. Komolyan mondom, meglenne a több száz millás nyeremény, szétosztanék pár millát. Ennek tetejébe egy olyan moziszobát húzok fel, hogy ki se lehetne onnan senkit robbantani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Utólag is boldog születésnapot! És számot inkább nem mondok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. 13, 42, 35, 9, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. 72 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Nos akkor meg is vannak a jövőheti nyerőszámok. 9, 13, 35, 42, 72. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Tegnap mondjuk a 9 -est és a 42 -est is kihúzták... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Ha nyerünk, SWSaga ünnepi partit kell rendeznünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Ha nyerünk, SWSaga ünnepi partit kell rendeznünk. Kibéreljük az Indesit termet egy napra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 29. Kibéreljük az Indesit termet egy napra. Van annál jobb is Mindenesetre nagy murit csapunk. Nekem normál esetben kétfelől jönne zsé, ha nyerne már végre az egyik banda, de ez a 3. még jobb lenne Ha kell pótszám, akkor 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.