MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Boldog születésnapot Maatkara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Sok Boldog Szülinapot Maatkara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Most kívánnék mindenkinek boldog új évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Én is Boldog Újévetet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Az egyiptomi hölgynek sok boldog szülinapot, míg a kedves fórumozóknak sikerekben gazdag boldog új évet kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Maatkara: boldog szülinapot! Fórumozók: boldog új évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog új évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Így van, így van! Boldog új Évet mindenkinek! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog születésnapot Maatkara! (újévet majd éjfélkor) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Tehát otthon töltöd? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Tehát otthon töltöd? Donát Még nem tudom biztosra, de nagy rá az esély hogy itthon töltsem az estét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Akárhogyan is, jó szórakozást Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Akárhogyan is, jó szórakozást Donát Köszi, neked is, és az összes többi fórumozónak! Nálam már hagyomány hogy szilveszter délután megnézem a birodalmat, most is ezt teszem asszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Én már részben nem töltöm otthon a szilvesztert, barátnőmmel itt vagyunk havernál Már ittunk is Unicumot, és megalapoztuk a hangulatot. Szerencsére ma feldobták már a hangulatom, szóval jó este lesz (majdnem kiváló) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Szép volt Karrde! Én is hamarosan indulok lerészegedni, így mindenkinek jó estét, éjszakát kívánok! Ha meghalok ne sirassatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. (szerkesztve) Jó mulatást, remélem, jól fogod érezni magad Majd ha néhány évtized után meghalsz, azért is megsiratunk Szerkesztve: 2006. December 31. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. én otthon, a négy fal közt várom az új évet. jó lenne most megnézni valamelyik SW filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Nah emberek. Halálamájra!!! Amúgy én letudtam az Új Reményt meg a Birodalmat, de már unom így holnapra halasztom a Jedit Asszem valami koncert lesz ebből, hogy minimum a kurva petárdázást ne halljam Amúgy Boldog Új Évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Igyunk hogy legyen hugyunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Én is a kurva petárdázás miatt nincs kedvem kimozdulni az utcára! Jó éjfélig történő várakozást kívánok a négyfal közé szorult sorstársaimnak! BÚÚÚÉÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Amúgy én letudtam az Új Reményt meg a Birodalmat Én meg az előbb Tangót és Cash-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Na az jó film! Én lehet az Oscart fogom a közeljövőben megnézni, abban is elég vicces Stallone! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. nah, most nekem is sikerült megnéznem az ANH-t. 2006-ban már nem fogok több SW filmet látni, mer mindjárt itt az éjfél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. 2007 úgyis az ANH éve lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog óévet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog újévet mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.