Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. A rozmárok sprechelték a new yorkist? Mikor volt a most akkor? Tudtad, hogy reggelire ebéd lesz a vacsora? Bocs, több értelmetlen kérdés most hirtelen nem jut eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Tudna valaki ajánlani egy burkolót aki tud csempét felrakni? Van valakinek ilyen ismerőse? Nekem az egyik rokonom burkoló, de szerintem Pestről kellene szerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Nekem az egyik rokonom burkoló, de szerintem Pestről kellene szerezni. Köszi, már van egy fazon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. http://index.hu/tech/2011/10/06/meghalt_steve_jobs/ RIP! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Nyugodjon békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Egyik legjobb beszéd amit valaha láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. De nagyon jó ez a beszéd! Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Szgény Jobs...rossz volt arra felkelni hogy első poszt amit megláttam az a BBC-től volt, hogy Steve bácsi meghalt. Nyugodjék békében. Más: Egyik haverom elég komolyan foglalkozik pár éve az amatőr filmezéssel, több on-line sorozatot is csinált már, ez az újnak az . Ismétlem, ez amatőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Jobs egy zseni volt. Mindig látta előre mi kell a népnek. Ami ma történik a számtech és mobiliparban az az ő nevéhez fűződik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Nem ismertem korábban, tán csak a nevét hallottam, és ezt most sajnálom. Remek ember lehetett, aki nemcsak alkotni tudott rendkívüli dolgokat, hanem igazán élni is. Pontosabban, a kettő összefügg, nagyon is. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Nem ismertem korábban, tán csak a nevét hallottam, és ezt most sajnálom. Remek ember lehetett, aki nemcsak alkotni tudott rendkívüli dolgokat, hanem igazán élni is. Pontosabban, a kettő összefügg, nagyon is. Nyugodjék békében. Gyakorlatilag 10 év alatt egy csődközelben lévő céget(Apple), felhozott a világ legértékesebb cégévé(pár hónapja megelőzte értékben a Microsoftot), olyan előrelátó ötletekkel mint az Ipod,Itunes, Iphone, és Ipad. Ez a nem semmi. Én nagyon tiszteltem őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Maradandót alkotott, nyugodjon békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Egyik legjobb beszéd amit valaha láttam. Szerintem is. Az, amikor több száz friss diplomás előtt arról kezd beszélni, hogy rákot diagnosztizáltak nála... döbbenetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Tényleg nagyon jó beszéd. És mennyire igaza van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. (szerkesztve) Kis technikai segítség kellene. Most amikor beléptem MSN-be, a következő üzenet fogadott: Alapból a legfrisebb Flash Player van fent (11.01.) de azért újratelepítettem neki hadd örüljön. De nem, azóta is folyton kiírogatja amikor belépek. Valaki találkozott már ezzel? 2009-es MSN van fent. Szerkesztve: 2011. Október 7. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Én nem találkoztam még ilyen problémával de valószínűnek tartom hogy a 2009-es MSN zavar be. Egy 2011-es MSN telepítése után talán már nem követelőzne többet a kelleténél a Flash-telepítő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Én nem találkoztam még ilyen problémával de valószínűnek tartom hogy a 2009-es MSN zavar be. Egy 2011-es MSN telepítése után talán már nem követelőzne többet a kelleténél a Flash-telepítő. A 2011-es viszont egy sz*r szerintem, ezért rakom fel mindig a 09-eset. Eddig nem irkált ki ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. A 2011-es viszont egy sz*r szerintem Nem tudhatom milyen. Évek óta nincs közöm MSN-hez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Rog megírta a megoldást. A legújabb msn-t kell felrakni. Nekik az az érdekük hogy azt használd, a régieket el fogják lehetetleníteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Rog megírta a megoldást. A legújabb msn-t kell felrakni. Nekik az az érdekük hogy azt használd, a régieket el fogják lehetetleníteni. Így van. Bár néha az az érzésem, hogy az aktuális verziót is lehetetlen használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. 2011-esenél nevet se lehet változtatni, ilyenekért nem váltok át rá, majd megvárom a köv verziót. Naponta két mégse nem ér annyit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. 2011-esenél nevet se lehet változtatni, ilyenekért nem váltok át rá, majd megvárom a köv verziót. Naponta két mégse nem ér annyit Mondjuk azt, hogy nem lehet nevet változtatni, díjazom. Mocskosul tudom utálni, mikor rám ír valaki, és azt sem tudom ki, aztán régi ismerős, csak megváltoztatta a nevét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Mondjuk azt, hogy nem lehet nevet változtatni, díjazom. Mocskosul tudom utálni, mikor rám ír valaki, és azt sem tudom ki, aztán régi ismerős, csak megváltoztatta a nevét. MSN címről meglehet ismerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. 2011-esenél nevet se lehet változtatni, ilyenekért nem váltok át rá, majd megvárom a köv verziót. Naponta két mégse nem ér annyit A 2011-esnél csak a saját neved nem tudod átírni, az ismerőseidét már olyanra változtatod, amilyenre akarod, ahogy ők is a tiédet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. MSN címről meglehet ismerni Mert én fejben tartok több mint száz MSN címet. Néha még a sajátomon is el kel gondolkodjak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. A 2011-esnél csak a saját neved nem tudod átírni, az ismerőseidét már olyanra változtatod, amilyenre akarod, ahogy ők is a tiédet. Nem kérhetem meg mind a 100 ismerősömet hogy írják át a nevem Mert én fejben tartok több mint száz MSN címet. Néha még a sajátomon is el kel gondolkodjak. Jól van na Jegyezd meg azokét akik fontosak neked Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hölgyeim! Kimostam tegnap a függönyeimet és baromira meggyűrődtek. Ki kéne vasalnom őket. Van valami trükk, vagy essek neki a gőzölős vasalóval Szedjem le és vasalódeszkán csináljam, vagy érdemesebb fent hagyni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Így van. Bár néha az az érzésem, hogy az aktuális verziót is lehetetlen használni. Nekem már a 2009-es is borzalom volt, igaz, azóta leszoktam az msn-ről. Még a régi kb. 2006-ba visszanyúló verzió volt használható. Hölgyeim! Kimostam tegnap a függönyeimet és baromira meggyűrődtek. Ki kéne vasalnom őket. Van valami trükk, vagy essek neki a gőzölős vasalóval Szedjem le és vasalódeszkán csináljam, vagy érdemesebb fent hagyni? Sajnos nem tudok segíteni, még az életben nem vasaltam függönyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Mosd ki még egyszer és amint vége a mosóprogramnak tedd fel őket a helyükre (behúzva). Érdemes lehet alákészíteni némi újságpapírt (vagy lavórt, függönytől függően). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.