Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Azért állatok sokmindent esznek/isznak amiktől nekünk bajunk lehet. Persze, de ez kristálytiszta hegyi patak volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Tény ami tény, az itteni víz iható, nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy amikor kijön a csapból akkor valahogy nem kelti az igazi vizek látszatát. Legalább is én így érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Én ittam a hegyekben, ami az erdőn át folyik. Ha az állatoknak jó, akkor nekem is. Jéghideg volt és nagyon finom. A kő természetes szűrőként viselkedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 2. A kő természetes szűrőként viselkedik. A barátunk helyi lakos és azt mondta igyunk belőle nyugodtan. Mondjuk elég magasan is voltunk már, plusz az az igazi klasszikus patak volt. Úgy ittam mint az ősemberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Ami azt illeti meg is kell becsülni a tiszta és jó vizet, mert a Tatuin-on kevés van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Én szinte semmi csapvizet nem iszom. Csak ásványvíz, ha víz. Abból is leginkább Szentkirályi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. A csapvízről én se tudok sok jót mondani. Ha tehetem, mást iszom helyette. Egyébként pont most este volt valami a híradóban (csak fél füllel hallgattam), hogy rovarlárvák kerültek egy település vízhálózatába... guszta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megtalálták Motkányt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Ma érdeklődtem vizekről melóhelyen érdekességképpen. Kolléganő: Erdélyben fent a Havasokban (Fogaras környékről van szó) a források fölé építették a nyilvános kétbetűst, mert alatta a patak el- és levitte a szennyvizet, aztán levont róla a gond (lehet, hogy csak egy eset, de fene tudja). Egyetlen román származású ismerősük mesélte el, amikor ott jártak. Másik: Cegléd mellett élő bevizsgáltatta a vizüket céggel, kiderült, hogy tisztább és jobb minőségű, mint a legtöbb ásványvíz! Igaz, nálunk nem huszonméterről, hanem mélyebbről jön a saját kutas víz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Azért amikor valaki arról beszél, hogy a forrásvíz milyen tiszta az nem úgy értendő, hogy a felszínre kerülésétől kiskétszáz métere kortyolgat bele. Sok helyen nagyon szépen felszereltek un. kiömlő csöveket ahonnét könnyebb vizet meríteni. Ennyi erővel a Duna is ugye forrásvíz, max nem a Fekete-tengernél kell megkóstolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Ma érdeklődtem vizekről melóhelyen érdekességképpen. Kolléganő: Erdélyben fent a Havasokban (Fogaras környékről van szó) a források fölé építették a nyilvános kétbetűst, mert alatta a patak el- és levitte a szennyvizet, aztán levont róla a gond (lehet, hogy csak egy eset, de fene tudja). Egyetlen román származású ismerősük mesélte el, amikor ott jártak. Másik: Cegléd mellett élő bevizsgáltatta a vizüket céggel, kiderült, hogy tisztább és jobb minőségű, mint a legtöbb ásványvíz! Igaz, nálunk nem huszonméterről, hanem mélyebbről jön a saját kutas víz. Azért észrevenném, ha a forrásvíz sz*ros meg hugyos. Amiből ittam az tökéletes volt. A ceglédi vizet pedig épp ezzel reklámozták a lakosoknak amit Te is írsz. Jobb mint sok ásványvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Én sokszor iszom itt Pesten csapvizet, és már annyira megszoktam, hogy nem veszem észre, hogy nem túl jó ízű. Persze az ásványvíz jobb lenne, de abból akkora mennyiség kellene nálunk, hogy nem győznénk venni, így abból csak mértékkel fogyasztunk (üdítő helyett ). Rászokni majd akkor fogunk, ha tényleg nagyon nagy gáz lesz a vízzel. Egyébként nem tudom, arányaiban mennyi igaz abból a propagandából, ami a palackos ásványvizek ellen szól, de annyi biztos, hogy ha már a vizet is palackból isszuk, azzal PET palackok tömegét szabadítjuk a természetre, és ezek egy jó része továbbra sem kerül újrahasznosításra (arról nem is beszélve, hogy az újrahasznosítás is igényel energiát, ha mást nem is, vagyis nem tökéletesen környezetkímélő). A legjobb lenne továbbra is a vezetékes vizet inni, és azt elérni, hogy az legyen finom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. (szerkesztve) Egy igazi fan... " Megfojtotta nejét, mert az összetörte Star Warsos játékait Star Warsos játékai összetörése miatt fojtotta meg feleségét egy brit férfi. A 30 éves Rickie La Touche ügye bírósági tárgyalásán azt vallotta, hogy 28 éves neje Darth Vaderben és Luke Skywalkerben okozott kárt, amelyek gyermekkorába visszanyúló igen kedves emlékek. A rongálás után heves veszekedés következett, amelynek végén a férj megfojtotta nejét, majd zokogva átrohant szomszédban lakó anyjához. A gyilkosság még áprilisban történt, a férfit a héten ítélte el a bíróság. Életfogytiglan tartó börtönbüntetés kapott, ám már akár 12 év múlva is szabadulhat - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap. " Szerkesztve: 2011. November 4. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Egy igazi fan... " Megfojtotta nejét, mert az összetörte Star Warsos játékait" Ááááá :lol: Ezen most jót röhögtem Tudom más halálán nem szép de ez inkább komikus. Mondjuk megértem a palit, helyében lehet én se cselekedtem volna másképp. Azért mindennek van határa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Ami azt illeti, nem hiszem, hogy csak e miatt fojtotta meg az asszonyt. Lehet volt ott más is a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Én sokszor iszom itt Pesten csapvizet, és már annyira megszoktam, hogy nem veszem észre, hogy nem túl jó ízű. Persze az ásványvíz jobb lenne, de abból akkora mennyiség kellene nálunk, hogy nem győznénk venni, így abból csak mértékkel fogyasztunk (üdítő helyett ). Rászokni majd akkor fogunk, ha tényleg nagyon nagy gáz lesz a vízzel. Egyébként nem tudom, arányaiban mennyi igaz abból a propagandából, ami a palackos ásványvizek ellen szól, de annyi biztos, hogy ha már a vizet is palackból isszuk, azzal PET palackok tömegét szabadítjuk a természetre, és ezek egy jó része továbbra sem kerül újrahasznosításra (arról nem is beszélve, hogy az újrahasznosítás is igényel energiát, ha mást nem is, vagyis nem tökéletesen környezetkímélő). A legjobb lenne továbbra is a vezetékes vizet inni, és azt elérni, hogy az legyen finom. Ittam már Pesten több helyen csapvizet, eddig még mindenhol jó íze volt. Pestiek szerint a mi fúrt kutas vizünk nem jó, mivel túl vastartalmú, van, akinek a gyomra se bírja, van, aki az ízétől is frászt kap. Mi megszoktuk, és igazából a kemény víz a jó ivóvíz. Egyetértek, a sok PET palack halmozása nagyon sokat árt a környezetnek. Persze a csomagolóanyag szektornak az a jó, ha sokat kell gyártani, munkahelyek, stb. szóval bonyolult egy probléma ez, de a legfontosabb mégis csak a környezet óvása volna. Igyekszem minél kevesebb műanyagot "beszerezni" otthonra (pl. bevásárló tasakok). És igen, a legjobb, ha a vezetékes víz iható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Nálunk annyira kemény a víz, hogy anno viszonylag hamar tönkretett minden háztartási berendezést. Azóta felszereltünk egy kütyüt, ami az egész házban lágyitja a vízet, így viszont a víz nem iható (veszélyes az egészségre). Ezért mi csak és kizárólag palackos vizet fogyasztunk. PET palack témában: épp mostanság volt egy nagyobb áttörés: pár hete beszéltem egy feltalálóval, aki a csapatával rájött, hogy mint lehet növényekből italos palackot készíteni (ezzel az eljárással korábban az volt a baj, hogy a növényből kialakított "műanyag" túl hamar, már használat közben bomlásnak indult, amit nekik viszont sikerült kiküszöbölniük). A nagy üzemi gyártás másfél hónapja kezdődött meg, a hazai italgyártókkal pedig már tárgyalnak. Remélhetőleg eredményesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. PET palack témában: épp mostanság volt egy nagyobb áttörés: pár hete beszéltem egy feltalálóval, aki a csapatával rájött, hogy mint lehet növényekből italos palackot készíteni (ezzel az eljárással korábban az volt a baj, hogy a növényből kialakított "műanyag" túl hamar, már használat közben bomlásnak indult, amit nekik viszont sikerült kiküszöbölniük). A nagy üzemi gyártás másfél hónapja kezdődött meg, a hazai italgyártókkal pedig már tárgyalnak. Remélhetőleg eredményesen. Éljen Ezt is nekünk köszönhetik majd Gratula nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Nálunk annyira kemény a víz, hogy anno viszonylag hamar tönkretett minden háztartási berendezést. Azóta felszereltünk egy kütyüt, ami az egész házban lágyitja a vízet, így viszont a víz nem iható (veszélyes az egészségre). Ezért mi csak és kizárólag palackos vizet fogyasztunk. PET palack témában: épp mostanság volt egy nagyobb áttörés: pár hete beszéltem egy feltalálóval, aki a csapatával rájött, hogy mint lehet növényekből italos palackot készíteni (ezzel az eljárással korábban az volt a baj, hogy a növényből kialakított "műanyag" túl hamar, már használat közben bomlásnak indult, amit nekik viszont sikerült kiküszöbölniük). A nagy üzemi gyártás másfél hónapja kezdődött meg, a hazai italgyártókkal pedig már tárgyalnak. Remélhetőleg eredményesen. Hát ha muszáj, akkor muszáj. A palackos hírnek pedig örülök, remélem, sikeres lesz a találmány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Bátyám kérdését tolmácsolom laptop ügyben... A gépe minden bekapcsolásnál behozza a szokásos, helytelenül történt leállás után ismert képernyőt, hogy csökkentett módban való indítás, stb. Miután rámegy bármelyik lehetőségre, a gép elkezdi tölteni a Windowst, majd újraindul és kezdi az egészet elölről. Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Bátyám kérdését tolmácsolom laptop ügyben... A gépe minden bekapcsolásnál behozza a szokásos, helytelenül történt leállás után ismert képernyőt, hogy csökkentett módban való indítás, stb. Miután rámegy bármelyik lehetőségre, a gép elkezdi tölteni a Windowst, majd újraindul és kezdi az egészet elölről. Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? 1. Lehet hogy beragadt az a gomb(reset) mellyel újrainditható a gép. 2. Az alaplapon az a modul romlott el mely az újraindításért felel. A lényeg hogy állandóan restart parancsot kap a gép. Pc-n találkoztam már ilyennel, haver ideges lett hogy lefagyott a játék és olyan erővel nyomta meg a reset gombot, hogy a belső érintkező úgy maradt és állandóan újraindult a gép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Nálunk annyira kemény a víz, hogy anno viszonylag hamar tönkretett minden háztartási berendezést. Azóta felszereltünk egy kütyüt, ami az egész házban lágyitja a vízet, így viszont a víz nem iható (veszélyes az egészségre). Ezért mi csak és kizárólag palackos vizet fogyasztunk. Melyik ujjam harapjam-effektusnak tűnik, de ilyenkor nincs mit tenni sajnos. A palackos történet pedig érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok a folytatásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. 1. Lehet hogy beragadt az a gomb(reset) mellyel újrainditható a gép. 2. Az alaplapon az a modul romlott el mely az újraindításért felel. A lényeg hogy állandóan restart parancsot kap a gép. Pc-n találkoztam már ilyennel, haver ideges lett hogy lefagyott a játék és olyan erővel nyomta meg a reset gombot, hogy a belső érintkező úgy maradt és állandóan újraindult a gép. A reset gombot már ellenőriztem, de nem volt vele gond. Akkor ezek szerint az alaplappal lehet a gond. Köszi a választ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Én kiprószálnék azért egy rendszer újratelepítést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Én kiprószálnék azért egy rendszer újratelepítést. Ez lett volna a B tervem. Köszi a tippet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. (szerkesztve) Ez lett volna a B tervem. Köszi a tippet! Sky még valami. Érdekes, de néha beválik... bár egyáltalán nem garantált megoldás: A BIOS-ban állítsd DEFAULT-ra a beállításokat majd mentsd és indítsd újra a gépet. Egy próbát megér. Szerkesztve: 2011. November 4. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Sky még valami. Érdekes, de néha beválik... bár egyáltalán nem garantált megoldás: A BIOS-ban állítsd DEFAULT-ra a beállításokat majd mentsd és indítsd újra a gépet. Egy próbát megér. A BIOS-t már próbáltam, de az a gond, hogy alapból a lentebb említett képernyőt hozza be, ott pedig nem reagál más billentyűre, csak a fel-le nyilakra és az enterre. Sok más ötletem nekem sincs, így marad az újratelepítés. Köszi a tippet, még egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Boldog szülinapot, Obi1! Üdv a második x-ben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. (szerkesztve) Boldog szülinapot Obi1. Szombat is van, születésnapod is, hát akkor csak le kell gurulnia pár sörnek. Sky: Nem hinném hogy ezt a problémát egy reinstall megoldja, hacsak nem egy vírus csinálja, bár ilyet még nem hallottam. Szerkesztve: 2011. November 4. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Szerintem meg fogja oldani, magam is több hasonló problémával találkoztam már és az esetek majd 100%-ában az újratelepítés megoldotta. Mindenesetre Sky szólj majd, hogy mi a helyzet a géppel! Obi1 boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.