Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. (szerkesztve) Egyenlőre még ők se tudják mi maradt meg és mi veszett oda... nagyon remélem, hogy a fórum tartalom sértetlen marad. Rengeteg régi emlék lapul ott, amit jó néha újraböngészni... felbecsülhetetlenül nagy veszteség lenne ha elveszne Szerkesztve: 2007. Február 10. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Nagyon szomorú lennék, ha netán elszállnának a fórumos bejegyzések. Időnként engem is elkap a nosztalgiázhatnék, és ilyenkor nagyon jó újraolvasni a régi időket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Újabban ezek a szervermegdöglések elég elterjedtek. Ugye múltkor eme fórumnak is otthont adó szerver adta meg magát, nemrégiben a sulim szerverét kapáltuk el, és több honlap szervere is beadta a kulcsot. Vírus kerintg vagy csak szarok a rendszergazdik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Én is remélem, hogy odaát nem vesznek el a fórumos beírások Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) Én is egyetértek veletek! Sőt, a kellemes régi emlékeket felidéző beszélgetéseket, én is újra szoktam olvasni. Kár lenne ha elvesznének. Reméljük a legjobbakat. Plok írj valamit ha erre jársz! Szerkesztve: 2007. Február 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Újabban ezek a szervermegdöglések elég elterjedtek. Ugye múltkor eme fórumnak is otthont adó szerver adta meg magát, nemrégiben a sulim szerverét kapáltuk el, és több honlap szervere is beadta a kulcsot. Vírus kerintg vagy csak szarok a rendszergazdik? a sw.hu hardverproblémát ír ki... az nem lehet, hogy ezeket mind egyszerre vették (volt a Tescoban valami akció ) ? Mert ha ugyanakkor ugyanazt megveszik akkor lehet h többé-kevésbé egyszere kreppen be. Ami a Tesco-t ileti, csak példának hoztam fel, nem sértegetni akarom őket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Igen, az a gyanús, hogy hiba oldal jelenik meg. Az pedig a szerveren van elvileg. ha nem lenne jó a szerver, akkor nem töltene be semmit (még ezt a hiba oldalt se). Vagy tévedek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nem örülnék, ha elveszne a sok hozzászólás, enyémek közt is van ott pár. Bár nem jellemző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nem örülnék, ha elveszne a sok hozzászólás, enyémek közt is van ott pár. Bár nem jellemző. Milyen néven voltál ott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Na bazz. Ha most a sok szerepjáték beírás eltűnik fölakasztom magam :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Na bazz. Ha most a sok szerepjáték beírás eltűnik fölakasztom magam :S Nem mented le ezeket a gépedre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nem mented le ezeket a gépedre? Én állat!...... Remélem tényleg nem szállt el semmi a szerverükről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Én állat!...... Remélem tényleg nem szállt el semmi a szerverükről. Pedig szerintem lehet számítani veszteségekre. Bár ha napi mentés van, akkor talán nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) Na bazz. Ha most a sok szerepjáték beírás eltűnik fölakasztom magam :S Nekem csak a sajátjaim vannak meg, mert wordben írom őket (meg a hapanosból a tieid is, mert egymásra írunk), de a többi nincs El ne vesszenek nekem Remélem, más is így ír De azért ne legyünk ennyire drasztikusak, Öregharcos Szerkesztve: 2007. Február 11. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Én is sajnálnám ha elvesznének.De vinyótükrözés nem volt?Ezért jó ha két vinyó van a gépben, amikre rámegy minden.Ha az egyik tönkremegy akkor ott a másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Welcome Back, Lord Coce! Én meg beteg lettem. Influenza gyanús. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Jó bulást Donát! Én most megyek szenvedni a Vista telepítővel, hátha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Jobbulást, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Én most megyek szenvedni a Vista telepítővel, hátha... Hehe, jó mókát hozzá Ilyen jó géped van? Az enyémmel meg sem próbálkoznék. Csak aztán nehogy azt kapd végül, hogy: HASTALA VISTA, WINDOWS! Donát, jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Welcome Back, Lord Coce! Én meg beteg lettem. Influenza gyanús. Donát Erről a gyanúsról jut eszembe, hogy a sítáborunkban 100 fős pókerbajnokság volt, és én meg All-In gyanús voltam egy pontban és ki is estem. Jobbulást kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Én meg beteg lettem. Influenza gyanús. Donát Gyógyulj meg mihamarabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Coce, és milyen volt a kikapcsolódás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. A csajok milyenek voltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. A gikszer az volt, hogy mindig olyan csajok közelednek, akik nem tetszenek. Én meg mindig foglalt csajokra startolok rá. Nekem ez a heppem, hogy a jó csajok jönnek be. De voltak jó csajok... Ez egy 600 fős partysítábor volt az osztrák-olasz határnál Karintián, és én úgy mentem oda, hogy az eddigi hósport karrierem kimerült az általános iskolai hógolyózásban. Na szóval én egyből snowboardozni kezdtem, és "professzionálisra" fejlesztettem tudásomat az 5 nap alatt. Fúhuhúú, mennyi csajt átkarolva elkaszáltam. Voltak a pályákon ilyen kis kunyhók, ott Hüttéknek nevezik az ilyeneket, itthon meg Kocsmáknak... Borzasztó drágák voltak, például egy pohár tea 2-2,5 euró körül mozgott, és akkor az egytál ételekről nem is beszélek. Láttam helikopteres mentést is a hegyen, nem közölünk való volt az illető. Volt egyik este pókerparty is, na arra neveztem, mert vagy 4 hete elkezdtem komolyabban baráti társasággal pókerezni, és a buli kedvéért nem hagyhattam ki. Az 1-2 party nem nekem valóak voltak, ez a dücdüc gépnyikorgásos partymuzsikát nem az én gyomromnak találták ki. Helyette az apartmanokban elhülyültünk sörözés közben, maradtak ott jópáran(a többség:) ). A buszút borzasztó fáradalmas volt, meg éjfélkor érkeztünk a Felvonulási térre, és mi még onnan utaztunk haza Debrecenbe... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nekem ez a heppem, hogy a jó csajok jönnek be. Mindenkinek olyan csaj jön be amilyen az esete. Nekem is a jó csajok jönnek be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) Ezért van az manapság, hogy sok lány és fiú egyedül tengeti napjait Szerkesztve: 2007. Február 11. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Mindenkinek olyan csaj jön be amilyen az esete.Nekem is a jó csajok jönnek be. Nekem az jön be akinek ajtót nyitok :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. "Fúhuhúú, mennyi csajt átkarolva elkaszáltam. icon4.gif " Öregem, ez az igazi profizmus :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nekem az jön be akinek ajtót nyitok :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.