Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyenlőre még ők se tudják mi maradt meg és mi veszett oda... nagyon remélem, hogy a fórum tartalom sértetlen marad. Rengeteg régi emlék lapul ott, amit jó néha újraböngészni... felbecsülhetetlenül nagy veszteség lenne ha elveszne :(

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Újabban ezek a szervermegdöglések elég elterjedtek. Ugye múltkor eme fórumnak is otthont adó szerver adta meg magát, nemrégiben a sulim szerverét kapáltuk el, és több honlap szervere is beadta a kulcsot. Vírus kerintg vagy csak szarok a rendszergazdik?

Hozzászólás ideje:

Én is egyetértek veletek! Sőt, a kellemes régi emlékeket felidéző beszélgetéseket, én is újra szoktam olvasni. Kár lenne ha elvesznének. :( Reméljük a legjobbakat. Plok írj valamit ha erre jársz!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Újabban ezek a szervermegdöglések elég elterjedtek. Ugye múltkor eme fórumnak is otthont adó szerver adta meg magát, nemrégiben a sulim szerverét kapáltuk el, és több honlap szervere is beadta a kulcsot. Vírus kerintg vagy csak szarok a rendszergazdik?

a sw.hu hardverproblémát ír ki... az nem lehet, hogy ezeket mind egyszerre vették (volt a Tescoban valami akció :( ) ? Mert ha ugyanakkor ugyanazt megveszik akkor lehet h többé-kevésbé egyszere kreppen be.

Ami a Tesco-t ileti, csak példának hoztam fel, nem sértegetni akarom őket! :(

Hozzászólás ideje:
Na bazz. Ha most a sok szerepjáték beírás eltűnik fölakasztom magam :S

Nekem csak a sajátjaim vannak meg, mert wordben írom őket (meg a hapanosból a tieid is, mert egymásra írunk), de a többi nincs :D El ne vesszenek nekem :) Remélem, más is így ír :)

De azért ne legyünk ennyire drasztikusak, Öregharcos :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálnám ha elvesznének.De vinyótükrözés nem volt?Ezért jó ha két vinyó van a gépben, amikre rámegy minden.Ha az egyik tönkremegy akkor ott a másik.

Hozzászólás ideje:
Én most megyek szenvedni a Vista telepítővel, hátha...

Hehe, jó mókát hozzá :)

Ilyen jó géped van? Az enyémmel meg sem próbálkoznék.

Csak aztán nehogy azt kapd végül, hogy: HASTALA VISTA, WINDOWS!

Donát, jobbulást.

Hozzászólás ideje:
Welcome Back, Lord Coce! :)

Én meg beteg lettem. Influenza gyanús. :)

Donát

Erről a gyanúsról jut eszembe, hogy a sítáborunkban 100 fős pókerbajnokság volt, és én meg All-In gyanús voltam egy pontban és ki is estem. :)

Jobbulást kívánok!

Hozzászólás ideje:

A gikszer az volt, hogy mindig olyan csajok közelednek, akik nem tetszenek. Én meg mindig foglalt csajokra startolok rá. Nekem ez a heppem, hogy a jó csajok jönnek be. De voltak jó csajok... :) Ez egy 600 fős partysítábor volt az osztrák-olasz határnál Karintián, és én úgy mentem oda, hogy az eddigi hósport karrierem kimerült az általános iskolai hógolyózásban. Na szóval én egyből snowboardozni kezdtem, és "professzionálisra" fejlesztettem tudásomat az 5 nap alatt. :) Fúhuhúú, mennyi csajt átkarolva elkaszáltam. :D Voltak a pályákon ilyen kis kunyhók, ott Hüttéknek nevezik az ilyeneket, itthon meg Kocsmáknak... :D Borzasztó drágák voltak, például egy pohár tea 2-2,5 euró körül mozgott, és akkor az egytál ételekről nem is beszélek. :) Láttam helikopteres mentést is a hegyen, nem közölünk való volt az illető. Volt egyik este pókerparty is, na arra neveztem, mert vagy 4 hete elkezdtem komolyabban baráti társasággal pókerezni, és a buli kedvéért nem hagyhattam ki. :D Az 1-2 party nem nekem valóak voltak, ez a dücdüc gépnyikorgásos partymuzsikát nem az én gyomromnak találták ki. Helyette az apartmanokban elhülyültünk sörözés közben, maradtak ott jópáran(a többség:) ).

A buszút borzasztó fáradalmas volt, meg éjfélkor érkeztünk a Felvonulási térre, és mi még onnan utaztunk haza Debrecenbe...

Hozzászólás ideje:
Nekem ez a heppem, hogy a jó csajok jönnek be.

Mindenkinek olyan csaj jön be amilyen az esete.

Nekem is a jó csajok jönnek be. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.