Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Boldog nőnapot! Zolinak meg boldog névnapot (ej de sűrűn köszöntjük a Képmachinálók mesterét )
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve A helyi feminiknek Boldog Nőnapot kívánok! Szerkesztve: 2007. Március 8.18 éve - Oldfighter
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Köszönöm, bár nekem nem jár felköszöntés mert az van kiírva "Nem: tartózkodom"
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Boldog Nőnapot! és Boldog Névnapot SimonZ-nek! Nem kevés ünneplés van mostanában
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Boldog nőnapot mindenkinek, többek közt MissKarrde-nak, Darth Krande-nak, és Szisz-nek.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Boldog Nőnapot minden kedves érintettnek! Zoli, neked pedig boldog névnapot! Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Minden női tagnak boldog nőnapot kívánok. Én most nem sorolnám el tudjátok kire gondolom És persze Minden Zolinak boldog név napot.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Először is boldog nőnapot kívánok! Derb, Fuge, Krande, Donát, Frenkie: köszi! Frenkie: egy kevés bor elfogyasztására került sor. MissKarrde, Kudar, Dzséjt, Rog, Fuge, Donát, Shettard, Derb (remélem, nem hagyok ki senkit ): köszi a névnapit is! Szisz: Mások inkább sajnálni szoktak, hogy két nap alatt lemegy minden. Még jó, hogy nem nő vagyok.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Még jó, hogy nem nő vagyok. Egy Zoltán nevű nő igencsak érdekesen csengene
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Fuge, Obi1, Donát, Shettard, Derb, SimonZ és Coce köszi szépen
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Szisz: Mások inkább sajnálni szoktak, hogy két nap alatt lemegy minden. Még jó, hogy nem nő vagyok. Hát nem egy napra esik, és tarthatnád júniusban is az igazi akkor is a nőnapi, így legalább téged is felköszöntenek és könyebb is megjegyezni mikor van . Oszt meg anyunak és nővéremnek karácsonykor van a névnapja, még jó hogy nem a szülinapjuk van akkor. Aztán vannak ilyen torlódások és egybeesések, hogy nálunk a család fele márciusban ünnepli a szülinapját és az unokaöcsém ugyanazon a napon született amikor az anyai nagymamám (RIP) persze nem egy évben .
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Egyik kolléganőm gyereke dec 23-án született, ennél már csak az lett volna rosszabb, ha még egy napot ráhúz
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Boldog karácsonyt. Mit hozott a Jézuska? Fogadok, hogy nem naptárat
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Az szép ajándék De még milyen szép! Bár egyelőre ellenálok. Szerkesztve: 2007. Március 8.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Március 8.18 éve Boldog Nőnapot a hölgyeknek! Boldog Névnapot a Zoltánoknak!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.