Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az viszont szerintem visszalépés, hogy egy keresztmetszetes oldalt mindig vált egy duplaoldali óriásfénykép a filmből.

Baromi jól néz ki, de akkor sem informatív és persze egyértelmű eltérés az elődöktől.

Hozzászólás ideje:

Az viszont szerintem visszalépés, hogy egy keresztmetszetes oldalt mindig vált egy duplaoldali óriásfénykép a filmből.

Baromi jól néz ki, de akkor sem informatív és persze egyértelmű eltérés az elődöktől.

Abból a szempontból egyetértek, hogy a filmbeli képekkel ellátott oldalakat fel lehetett volna használni, hogy még mutassanak be járműveket, de én mást, több (talán a látomásbeli Jakkut elhagyó, Luke???? ürhajója, vagy a Rey által, az elvágyódós pillanatában látott űrhajót lehetett volna, na és a Starkillert, új AT-AT ???????????) hajót nem láttam a filmben. A Niima állomás nemigen kényeztetett el minket sok-sok hajóval.Nekem tetszik ezekell a nagy kétoldalas képekkel. Meg tetszenek a fegyverek, hajtóművek, pajzsok stb működését leíró magyarázatok is. Meghát nagyon szép. A járművek nagyon SW hangulatúak, funkcionálisak,kellő képpen lerohadtak (amikor olynnak kell lenniük), és jó sok kütyű van bennük.

És sikerült e a te példányodat becserélni?

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

És sikerült e a te példányodat becserélni?

Ó, hol van az még? ...Pénteken kezdődött az egész panasz és a csere-ügy. Talán most a héten lesz előrelépés..

Hozzászólás ideje:

Hát en a szukits tol rendeltem meg tavaj oktoberben es azota sem csereltek ki az öszekevert könyvet es nem valaszolnak az email re sem na ez a ciki

Hozzászólás ideje:

Hát en a szukits tol rendeltem meg tavaj oktoberben es azota sem csereltek ki az öszekevert könyvet es nem valaszolnak az email re sem na ez a ciki

Próbálkozz többször is. Ne hagyd magad. Írj a Facebook oldalukra is.

Hozzászólás ideje:

Próbálkozz többször is. Ne hagyd magad. Írj a Facebook oldalukra is.

Kösz a facebook nem is jutott eszembe

Hozzászólás ideje:

Én ütöm a vasat, amíg meleg. Ma jelztek: elvileg hamarosan felkeres a dpd. Felvesznek egy jegyzőkönyvet. :roll:

Hozzászólás ideje:

A nejem vette át. Én csak este vehetem kézbe.

Állítólag tökéletes. 4 réteg védte. Maikönyvék nem bízták a véletlenre:

Bubis boríték, +még bubis zacsi, kartonpapír, és doboz.

Hozzászólás ideje:

Ez már jó hozzáállás. Mindent a vevőért! :)

Ez engem is meglepett, de kellemesen. ;)

Örülök Cimbi hogy végül nem ért kár. Ugye milyen szép, így épen mégszebb.

Bizony szép, így már több kedvem van lapozgatni! :)

Hozzászólás ideje:

Állítólag Emily Kate Johnston írja a következő vastagabb Star Wars regényt. Elméletileg ez is olyan ifjúsági regény lesz, mint Az elveszett csillagok. Megközelítőleg 400 oldalra kell számítani és október 11-én jelenik meg. Az elveszett csilagok nálam már felnőtt regény kategória, úgyhogy ha ez is olyan lesz, akkor ezt is annak tudom be. Így ezzel már van 3 nagy regény 2016-ra.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Ezt a 3 regényt érdemes beszerezni, vagy felejthető darabok attól függetlenül hogy ifjusági regények?

Star-Wars-Adventure-Books.jpg

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Vegyes véleményeket hallottam róluk. Állítólag viszonylag jók, viszont vannak olyanok, akik szerint nagyon bénák. De állítólag az átírt verziós ifjúsági regényeknél fényévekkel jobbak.

Hozzászólás ideje:

A Szukits honlapján már bele lehet olvasni 20 oldal erejéig Az ébredő erő regényváltozatába. Jó kis regény lesz, sok kibontott karakterrel. A végén még választ kapunk egy csomó megválaszolatlan kérdésre.

Hozzászólás ideje:

Meg fogom venni a keményfedelest.

Biztos ad egy kis pluszt a filmhez!

Ez a doboz milyen példányokat takar külsőleg? keményfedél stb?

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=114875&VID=066-1051717264-29158397827773370

Puha fedelesek és ezek vannak benne http://www.agavekonyvek.hu/kereses?search_keywords=star+wars Ezek a 80-as években kiadott magyarországi regények javított szövegű változatai. (Pl: "Clone elleni háború"-t kijavították klón háborúra) Ne várj tőle sokat.

Szerkesztve: - A pécsi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.