Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megáll az eszem, tényleg lesznek náluk is Legendák könyvek.

Mért lesz a szukits-nál is, csak mert azt irtad, hogy "náluk is"? :o

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Szerintem csak a Szukits ad ki Legenádák könyvet. A Kolibri csak Ébredő erő hajnala logóval ellátott 3 karakter ifjúsági regényt, meg az újrafogalmazott OT regényeket adta ki. Az Ébredő erő hajnala logóval ellátott másik két regényt (Útóhatás, Elveszett csillagok) és a film regényváltozatát ismét a Szukits adta ki.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Nem gondoltam volna, hogy a Kolibri is ad ki még a jövőben Legendák kategóriába sorolt könyveket, hisz a Disney ezeket az elmúlt hónapokban nem preferálta.

Szerintem csak a Szukits ad ki Legenádák könyvet. A Kolibri csak Ébredő erő hajnala logóval ellátott 3 karakter ifjúsági regényt, meg az újrafogalmazott OT regényeket adta ki. Az Ébredő erő hajnala logóval ellátott másik két regényt (Útóhatás, Elveszett csillagok) és a film regényváltozatát ismét a Szukits adta ki.

A Kolibri előrendelhető könyvei közül most négy darabot számoltam össze, ami a Legendák kategóriába tartozik.

Hozzászólás ideje:

Én már egy ideje arra várok, hogy a Before the Awakening és a Tales from a galaxy far, far away: aliens kerüljön a magyar listára. Esetleg a Servants of the Empire féle Rebels kisregények, bár azok már elég régiek, lehet kimaradnak. A Force awakens-es cuccokra viszont még van esély.

Hozzászólás ideje:

Állítólag nem sok minden lesz, ami plusz.

Sebaj, ott a helye a többi filmregény közt!

De akkor is bele lesz írva, hogy egyes cselekedetek vagy beszédek mögött milyen gondolatok-érzelmek vannak.

Egy kicsit minden filmregény hozzá tudott adni a filmhez, ami után a filmet még érdekesebb újra megnézni.

Most is csak ezt várom.

Hozzászólás ideje:

Van aki már hozzájutott az ep7 keményfedeles regényváltozatához?

Most olvasom a szukits honlapján, hogy:

"A könyvben 8 oldalas színes melléklet található fotókkal a film legjobb jeleneteiből!"

Kíváncsi vagyok, hogy ez hogy néz ki!

Hozzászólás ideje:

Van aki már hozzájutott az ep7 keményfedeles regényváltozatához?

Most olvasom a szukits honlapján, hogy:

"A könyvben 8 oldalas színes melléklet található fotókkal a film legjobb jeleneteiből!"

Kíváncsi vagyok, hogy ez hogy néz ki!

A puhafedelesben is van. Valahol a könyv egyharmadánál 8 oldalon vannak képek a filmből, minimális szövegaláírásokkal.

Hozzászólás ideje:

A puhafedelesben is van. Valahol a könyv egyharmadánál 8 oldalon vannak képek a filmből, minimális szövegaláírásokkal.

Na várjunk..Belefűzve van? Az hol melléklet?

Hozzászólás ideje:

A Szukits Kiadónál akció van SW regényekre. Az új rendszerbe tartozó könyvek 30%, a régibe 40% kedvezménnyel rendelhetők vasárnap éjfélig.

Egyem a zuzájukat, most meg újra van postaköltség. Jólvan így sem rossz, de a fene beléjük nem kapkodnak:

Még nem jött meg az Ébredő erő tőlük.. :cry: Egy hétig csomaglták, most már elvileg úton van néhány napja..kriminális..

Hozzászólás ideje:

Egyem a zuzájukat, most meg újra van postaköltség. Jólvan így sem rossz, de a fene beléjük nem kapkodnak:

Még nem jött meg az Ébredő erő tőlük.. :cry: Egy hétig csomaglták, most már elvileg úton van néhány napja..kriminális..

Nekem tegnap előtt küldtek egy mailt, hogy feladták, és 6 nap alatt ér le Pécsre.12-én rendeltem meg. Már rég olvasghatnám, ha nem vacakolok egy szaros 1000-en. :cry:

Hozzászólás ideje:

Nekem tegnap előtt küldtek egy mailt, hogy feladták, és 6 nap alatt ér le Pécsre.12-én rendeltem meg. Már rég olvasghatnám, ha nem vacakolok egy szaros 1000-en. :cry:

Igazából írták, hogy várható kézbesítés 20-a után. De én mégis bíztam benne, hogy összejöhet a megjelenés után 1-2 nappal. Hát nem. De semmi vész, mostmár meglesz.

Ha most rendelnéd, akkor is 25-től máj 1-ig-re vállalnák..A mai világban ez nekem is kicsit lassúnak hat, de ez van..

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Ha ha akkor én nem is mondok semmit ,kiszállitas egykupacban kb 10 e tétel azután átveszi pesten a haver amikor nem költi el elöre a pénzem amit mindig otthagyok,jobbesetben ,azután valahogy elkerül németbe valaki arrajáro rokont mindig kunyiznom kell ,vagy esetleg ha én járok pesten akkor elhozom .Szoval kb 3 honapos lemaradással vagyok ,igaz ez most kivetel lesz mert maj 1 re motorozok egyet igy ha atveszi idöben akkor megkapom ha nem akkor bukta :)))

Hozzászólás ideje:

Nekem már kedden megérkezett a könyv, persze korábban megrendeltem 4 másikkal együtt :) Már csak az ep7 könyve hiányzott a csomagból. Viszont még egy sort sem olvastam belőle, mert más könyveket fejezek be előbb, addig anyámnál landolt.

Hozzászólás ideje:

Elvileg most elfogyott egyelőre a még kiadatlan kánon regény, ugye? Még idén kijön angolul a Bloodline, a Catalyst, az Aftermath második része, jövőre a harmadik. Ezek mennyire hamar jönnek majd itthon az eredeti kiadáshoz képest? Lesz valami Legends, amíg várakozunk? Bár lehet, hogy egy kis leülés nem árt az olvasóknak, hogy összekapják magukat a hirtelen áradat után.

Hozzászólás ideje:

Meg ott lesz még az Ahsoka is, szintén októberben angol nyelven.

Most egy darabig szerintem pár hónapos szünet lesz a SW nagyregények kiadása terén. Idén már két alkalommal is hallottam, hogy van már egy bizonyos hónap megjelölve, amikor a most angolul megjelenő új regények magyar kiadása folytatódik. Természetesen így is úgy is a Disney mondja meg, hogy az adott könyvek mikor és hogyan jelenjenek meg. A Szukits Kiadó tisztában van az új címekkel.

Legendák: jelen pillanatban nem zárható ki, hogy lesznek Legendák regények is, de sajnos megvan arra is az esély, hogy nem lesznek. A Kolibri kiad majd a közeljövőben négy Legendák kategóriába sorolt képes forráskönyvet.

Hozzászólás ideje:

Infók a Bloodline-ról:

-Star Wars: Bloodline is set 6 years prior to The Force Awakens

-The novel will be written entirely from Leia's perspective

-Han and Leia are still a couple

-There will be flashbacks to earlier points in Han and Leia's relationship

-Han owns a shipping company

-Leia is on the cusp of retiring from her political career and becoming a full time crewmember on the Falcon

-Ben Solo is 23 years old in the novel

-Ben is still training with Luke at this time

És egy részlet belőle:

"Never imagined this, Han had murmured, sitting up in their bed late at night, Ben's tiny head resting in the crook of his father's arm. "Having a kid. Even wanting a kid. But now he's here and -"

"And you're a dad." Leia had leaned closer, unable to resist the chance to tease her husband. "Just think hotshot. Someday you might even be a grandad."

Han's chuckle had warmed her. "Speak for yourself, sweetheart. Me, I ain't ever getting old."

"Princess Leia?"

Leia snapped out of her reverie, back into the here and now.

Egyre várósabb, ahogy jönnek az infók róla.

Hozzászólás ideje:

A szukits múlt szerdai feladási értesítése dacára ma jött a postától egy újabb, miszerint csak ma lett feladva.

Kézbesítés szerdán...

Ezen most nincs mit szépíteni: ezúttal csagalassú ez az egész..

Hozzászólás ideje:

Nekem is ma jött e-mail.

Szerintem a Pécsinek is. Csak az ebben a gáz, hogy a korábbi kiértesítés szerint múlt szerdán feladták már.

Ez most hogy van akkor?

Hozzászólás ideje:

Igen, igen, igen. Ma jött nekem is az e mail. Szerda. Más már majdnem kiolvasta, de tudni kell lemondani. Remélem lábnyommentes lesz.

Hozzászólás ideje:

Szomorú, de törölték a The Making of Star Wars: The Force Awakens megjelenését. :(

Nem az "Art of Star Wars: TFA" véletlenül? Mert arrol volt hír hogy jön. Hú de kár. Vártam. Honnan az infó?

Hozzászólás ideje:

Szomorú, de törölték a The Making of Star Wars: The Force Awakens megjelenését. :(

Bocs Ody. Én is megtaláltam a hírt, nem kell válaszolnod.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.