csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. (szerkesztve) Igen, igen, igen. Ma jött nekem is az e mail. Szerda. Más már majdnem kiolvasta, de tudni kell lemondani. Remélem lábnyommentes lesz. Na kézben a cucc. Lábnyom-mentes. Belelapozni volt időm, de már most tetszik. Kylo és Snoke egyik párbeszédénél nyitottam ki és bővebb volt, mint a filmben. Kíváncsi leszek még a Rey látomásának leírására és persze, minden mára is! Szerkesztve: 2016. Április 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Na kézben a cucc. Lábnyom-mentes. Belelapozni volt időm, de már most tetszik. Kylo és Snoke egyik párbeszédénél nyitottam ki és bővebb volt, mint a filmben. Kíváncsi leszek még a Rey látomásának leírására és persze, minden mára is! Nekem is megjött. Keményfedelest rendeltem, helyette kaptam egy puha pöcst. Fel vagyok háborodva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nekem is megjött. Keményfedelest rendeltem, helyette kaptam egy puha pöcst. Fel vagyok háborodva. Komolyan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. (szerkesztve) Nekem is megjött. Keményfedelest rendeltem, helyette kaptam egy puha pöcst. Fel vagyok háborodva. Szerintem írj a vevőszolgálatnak. Szerkesztve: 2016. Április 26. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerintem írj a vevőszolgálatnak. Már írtam, gondolom hamarosan válaszolnak. Mondjuk azért elkeztem olvani, nekem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Már írtam, gondolom hamarosan válaszolnak. Mondjuk azért elkeztem olvani, nekem tetszik. Hát cimbi részvétem! Komolyan, hogy fenébe már ezekkel kiküldött csalódás-csomagokkal. Kezdjünk izgulni a BD miatt is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. (szerkesztve) Hát cimbi részvétem! Komolyan, hogy fenébe már ezekkel kiküldött csalódás-csomagokkal. Kezdjünk izgulni a BD miatt is? Megjött az e mail az MM felől . Csütörtök. Én nem tudom, nekem a 40.000 Ft-os SW saga BD díszdobozomat (Xpress) megnyomott sarokkal hozta a futár annak idején. Jó, annyira nem volt vészes, még túl tudtam tenni magam rajta, de akkor is. Szerintem izguljunk. Az a tuti amit magam veszek. Szerkesztve: 2016. Április 26. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Mostanában elég sokat bakiznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Before the Awakening mikor jelenik meg nálunk is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Én legutoljára májust hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. (szerkesztve) Hát cimbi részvétem! Komolyan, hogy fenébe már ezekkel kiküldött csalódás-csomagokkal. Kezdjünk izgulni a BD miatt is? Helyre állt a világ rendje. 26-án megreklamáltam a puha fedeles könyvet. 27-én 8:20-kor, reggel, már rám telefonáltak, hogy holnap, vagy holnapután a futár hozza a keményfedeles példányomat, és csak adjam oda a futárnak a puhakötésűt. Ma ,29-én meg is jött, és minden szép és jó. Teljesen korrekt a Szukits. Le a kalappal. Szerkesztve: 2016. Április 29. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Helyre állt a világ rendje. 26-án megreklamáltam a puha fedeles könyvet. 27-én 8:20-kor, reggel, már rám telefonáltak, hogy holnap, vagy holnapután a futár hozza a keményfedeles példányomat, és csak adjam oda a futárnak a puhakötésűt. Ma ,29-én meg is jött, és minden szép és jó. Teljesen korrekt a Szukits. Le a kalappal. Örülök! Helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. A Bloodline nálunk mikor jelenik meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Még nem ismeretes. Ha még ebben az évben kijönne, én annak tudnék örülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Én tudom, de nem mondhatom meg. Na jó, csak közelítő idő intervallumot lehetne mondani, mert a megjelenések időpontját a Disney szabja meg. Szerkesztve: 2016. Május 4. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Mikor derülnek ki a konkrétumok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Jó kérdés, nem tudom, hogy mikor fedhetik fel az új címeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. És vegre ma kezemben forgatom az uj könyvet ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) azonnal nekiállok olvasni:)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Ez nagyon jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Ez nagyon jó. A mi világunkban is nagy valószínűséggel a terhelt családi viszonyaival támadnák Leiát politikai ellenfelei. Kimondottan várom ezt a könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Én is nagyon várom. Vajon Leia maga mondta el, hogy Vader az apja? Bár annak ifjú kori múltja akár az előnyére is válhatna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Ami érdekes, hogy ez 6 évvel játszódik az ep.7 előtt, de Ben még nem tért át! Vagyis kizárható hogy "Rey elrejtése" és a Jedi Akadémia felszámolása között kapcsolat lenne. Amikor Rey-t eldugták a Jakkun a galaxis egy viszonylag békés hely volt. Ezzel az a lehetőség hogy Luke lánya lenne azt hiszem végleg elbukott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Ben még nem tért át? Ez hol olvasható? Ha így van az még pikánsabbá tenné ezt a regényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. A kritikákban írják. A leírások alapján nagyon jó könyv. Állítólag még az Első Rend alakulására, illetve annak körülményeire is vannak finom utalások. Úgy tűnik hogy akit komolyan érdekel a filmek háttérsztorija annak ez kötelező olvasmány lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Nagyon várom. Tegnap a kezemben volt az Ébredő Erő regényváltozata de aztán visszatettem a polcra. Ráér megvenni. Ezt viszont azonnal zsákolnám. Az is nagyot dob rajta, hogy Rian Johnson sok ötlete, útmutatása szerepel benne így nyilván a VIII -ban előkerülő politikai szálnak is megágyaznak vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Tegnap nekem is a kezembe került az ep.7 regényváltozata. Én is visszatettem Helyette mondjuk bezsákoltam a Tarkin-t. Az utóbbi időben nem követtem a megjelenéseket és nem is tudtam hogy megjelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Én még az Ahsoka regényt veszem majd meg. Gyűlnek a címek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. A Tarkin nekem tetszik, most olvasom. Egyébként furcsa, hogy az Elveszett csillagok és a Bloodline is ifjúsági regényként lett eladva, ahhoz képest ez egyiken sem érződik, simán felveszi a versenyt a felnőtt regényekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. A Bloodline már felnőtt regény kategória. A Tarkint James Luceno neve miatt nagyon várom. Az elmúlt időkben újraolvastam, újraolvasom a régebbi regényeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Egységesítettem a könyves topikok elnevezését: a magyar könyvcímek az alcímekbe kerültek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.