Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, igen, igen. Ma jött nekem is az e mail. Szerda. Más már majdnem kiolvasta, de tudni kell lemondani. Remélem lábnyommentes lesz.

Na kézben a cucc. Lábnyom-mentes. ;) Belelapozni volt időm, de már most tetszik. Kylo és Snoke egyik párbeszédénél nyitottam ki és bővebb volt, mint a filmben.

Kíváncsi leszek még a Rey látomásának leírására és persze, minden mára is!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Na kézben a cucc. Lábnyom-mentes. ;) Belelapozni volt időm, de már most tetszik. Kylo és Snoke egyik párbeszédénél nyitottam ki és bővebb volt, mint a filmben.

Kíváncsi leszek még a Rey látomásának leírására és persze, minden mára is!

Nekem is megjött. Keményfedelest rendeltem, helyette kaptam egy puha pöcst. Fel vagyok háborodva.

Hozzászólás ideje:

Nekem is megjött. Keményfedelest rendeltem, helyette kaptam egy puha pöcst. Fel vagyok háborodva.

Szerintem írj a vevőszolgálatnak.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Szerintem írj a vevőszolgálatnak.

Már írtam, gondolom hamarosan válaszolnak. Mondjuk azért elkeztem olvani, nekem tetszik.

Hozzászólás ideje:

Már írtam, gondolom hamarosan válaszolnak. Mondjuk azért elkeztem olvani, nekem tetszik.

Hát cimbi részvétem! Komolyan, hogy fenébe már ezekkel kiküldött csalódás-csomagokkal.

Kezdjünk izgulni a BD miatt is? :para:

Hozzászólás ideje:

Hát cimbi részvétem! Komolyan, hogy fenébe már ezekkel kiküldött csalódás-csomagokkal.

Megjött az e mail az MM felől . Csütörtök. Én nem tudom, nekem a 40.000 Ft-os SW saga BD díszdobozomat (Xpress) megnyomott sarokkal hozta a futár annak idején. Jó, annyira nem volt vészes, még túl tudtam tenni magam rajta, de akkor is. Szerintem izguljunk. Az a tuti amit magam veszek.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Helyre állt a világ rendje. 26-án megreklamáltam a puha fedeles könyvet. 27-én 8:20-kor, reggel, már rám telefonáltak, hogy holnap, vagy holnapután a futár hozza a keményfedeles példányomat, és csak adjam oda a futárnak a puhakötésűt. Ma ,29-én meg is jött, és minden szép és jó. Teljesen korrekt a Szukits. Le a kalappal.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Helyre állt a világ rendje. 26-án megreklamáltam a puha fedeles könyvet. 27-én 8:20-kor, reggel, már rám telefonáltak, hogy holnap, vagy holnapután a futár hozza a keményfedeles példányomat, és csak adjam oda a futárnak a puhakötésűt. Ma ,29-én meg is jött, és minden szép és jó. Teljesen korrekt a Szukits. Le a kalappal.

Örülök! Helyes!

Hozzászólás ideje:

Én tudom, de nem mondhatom meg. :D

Na jó, csak közelítő idő intervallumot lehetne mondani, mert a megjelenések időpontját a Disney szabja meg.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

És vegre ma kezemben forgatom az uj könyvet :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) azonnal nekiállok olvasni:))

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nagyon jó. :D A mi világunkban is nagy valószínűséggel a terhelt családi viszonyaival támadnák Leiát politikai ellenfelei.

Kimondottan várom ezt a könyvet.

Hozzászólás ideje:

Ami érdekes, hogy ez 6 évvel játszódik az ep.7 előtt, de Ben még nem tért át! Vagyis kizárható hogy "Rey elrejtése" és a Jedi Akadémia felszámolása között kapcsolat lenne. Amikor Rey-t eldugták a Jakkun a galaxis egy viszonylag békés hely volt.

Ezzel az a lehetőség hogy Luke lánya lenne azt hiszem végleg elbukott.

Hozzászólás ideje:

A kritikákban írják. A leírások alapján nagyon jó könyv. Állítólag még az Első Rend alakulására, illetve annak körülményeire is vannak finom utalások. Úgy tűnik hogy akit komolyan érdekel a filmek háttérsztorija annak ez kötelező olvasmány lesz.

Hozzászólás ideje:

Nagyon várom. Tegnap a kezemben volt az Ébredő Erő regényváltozata de aztán visszatettem a polcra. Ráér megvenni. Ezt viszont azonnal zsákolnám. Az is nagyot dob rajta, hogy Rian Johnson sok ötlete, útmutatása szerepel benne így nyilván a VIII -ban előkerülő politikai szálnak is megágyaznak vele.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Tarkin nekem tetszik, most olvasom. Egyébként furcsa, hogy az Elveszett csillagok és a Bloodline is ifjúsági regényként lett eladva, ahhoz képest ez egyiken sem érződik, simán felveszi a versenyt a felnőtt regényekkel.

Hozzászólás ideje:

A Bloodline már felnőtt regény kategória.

A Tarkint James Luceno neve miatt nagyon várom. Az elmúlt időkben újraolvastam, újraolvasom a régebbi regényeit.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.