Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fogadásokat kéne kötnöm. Annyira biztos voltam benn, hogy Thrawn visszatér, sőt korábban azt vizionáltam, hogy Timothy Zahn-nak írnia kéne egy Thrawn című regényt.

Hozzászólás ideje:

Thrawn nem aprózza el a kánonban való feltűnését. :D Rebels, saját regény...

Szerencsére Zahnra bízták a feladatot. Bár nem a kedvenc íróm, nála jobban senki nem ismeri a karaktert. A borító jó lett, leszámítva a hófehér hátteret.

Jól van, gyűlnek a regények 2017-re: Aftermath: Life Debt, Aftermath: Empire's End, Bloodline, Ahsoka, Thrawn, Catalyst

Remélem, egyszer Mara Jade-et is átemelik a kánonba.

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Alexander Freed, az Alkony század írója fogja a Rogue One regény változatát is megírni.

Jó választás, az alkony század is remek regény volt.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Kicsit lemaradtam, az elmúlt napokban nem voltam. Valaki fel tudná sorolni, hogy milyen regények lettek most bejelentve?

roguebooks.jpeg

Itt csak boritó

ahsoka-konyv.jpg

13726782_10154363305573713_7522759241827991271_n.jpg?oh=39f4668b625dc9d791fc56f190efd47f&oe=57ED2928

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi szépen. :) A legjobb természetesen Zahn visszatérése, de az újabb készülő Luceno-könyvnek is örülök (remélem jó néhány dolgot átemel majd a Legendákból).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi. Azért jó látni, hogy Zahn nem vonult ki sértetten a SW-projektből, sőt az új rajongók mellett a régiekre is gondol (lesznek "easter egg-ek" a könyvben, amelyeket a régi EU-kedvelők érteni fognak, de érdemben egyáltalán nem befolyásolják a cselekményt). És bár nekem Zahn soha nem volt a kedvenc íróm, ha valaki, ő megérdemelte, hogy visszahozzák Thrawn-t. Nagyon várom a könyvet.

Hozzászólás ideje:

A San Diego Comic Conon harangozták be, hogy saját képregénye után novemberben jön egy Poe Dameron-könyv is. Az írója Michael Kogge, a Star Wars: Edge of the Empire szerepjátékok, több Star Wars Insider-cikk, és ifjúsági könyv szerzője lesz. A Flight Log, azaz "Repülési napló" című könyv olyan lesz, mint Rey túlési útmutatója. A szerző azt ígéri, hogy lesznek a könyvben utalások Shara Bey-re, Poe anyjára is, aki a Shattered Empire képregény főszereplője volt.

poedameronflightlog.png

A Battlefront: Alkony század egyik főszereplője, Brand, a fejvadász korábban szerepelt egy, a Star Wars Insider 161. számába írt rövid történetben. Ehhez készült illusztráció is, így megtudhatjuk, milyen a karakter kanonikus megjelenése.

brand-twilight.jpg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Kirajzásból, ahol többé-kevésbé foglalkoznak Thrawn korai pályafutásával, mennyi elemet vesz át Zahn.

Hozzászólás ideje:

Az eddigi elolvasott kánon regények tetszési sorrendje:

1. Sötét tanítvány

2. Tarkin

3. Sith Nagyurak

4. Új hajnal

5. Az ébredő Erő

Mivel már elolvastam az összes megjelent kánon regényt, én is közzéteszem a tetszési sorrendemet:

1. Elveszett csillagok

2. Sötét tanítvány

3. Sith Nagyurak

4. Tarkin

5. Új hajnal

6. Alkony század

7. Utóhatás

8. A Jedik örököse és Az ébredő erő együtt

+ A három ifjúsági regényt, ami Luke, Han, Leia trióról szól nem tenném a listába, de egész kellemes olvasmányok voltak. Remélem az Ébredés előtt is hozza ezt a szintet.

Szerkesztve: - luke19

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.