tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. 2017 áprilisában Timothy Zahn kezéből újabb Thrawn-ről szóló regény fog megjelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Az alább emlitett könyv boritója. Szerkesztve: 2016. Július 16. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Biztos voltam benn, hogy visszahozzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hatványozottan örülök, hogy a sorozat mellett rögtön könyvben is megírják az ő történetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Fogadásokat kéne kötnöm. Annyira biztos voltam benn, hogy Thrawn visszatér, sőt korábban azt vizionáltam, hogy Timothy Zahn-nak írnia kéne egy Thrawn című regényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Várjuk, hogy most mit hoz össze Zahn a karakterről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. (szerkesztve) Thrawn nem aprózza el a kánonban való feltűnését. Rebels, saját regény... Szerencsére Zahnra bízták a feladatot. Bár nem a kedvenc íróm, nála jobban senki nem ismeri a karaktert. A borító jó lett, leszámítva a hófehér hátteret. Jól van, gyűlnek a regények 2017-re: Aftermath: Life Debt, Aftermath: Empire's End, Bloodline, Ahsoka, Thrawn, Catalyst Remélem, egyszer Mara Jade-et is átemelik a kánonba. Szerkesztve: 2016. Július 17. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. 2017-re? Ezek közül már van ami megjelent angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. A hazai megjelenésre gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Ja, értem. Bár szerintem azért még idén is jöhet valamelyik ezek közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Úgy legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. (szerkesztve) Alexander Freed, az Alkony század írója fogja a Rogue One regény változatát is megírni. Jó választás, az alkony század is remek regény volt. Szerkesztve: 2016. Július 17. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Látom beindultak a dolgok. Thrawn "visszatérésének" nagyon örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Freed-től jók voltak még a Régi Köztársaság képregények is. Bízom benne, hogy a regényváltozat is jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Kicsit lemaradtam, az elmúlt napokban nem voltam. Valaki fel tudná sorolni, hogy milyen regények lettek most bejelentve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Kicsit lemaradtam, az elmúlt napokban nem voltam. Valaki fel tudná sorolni, hogy milyen regények lettek most bejelentve? Itt csak boritó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Köszi szépen. A legjobb természetesen Zahn visszatérése, de az újabb készülő Luceno-könyvnek is örülök (remélem jó néhány dolgot átemel majd a Legendákból). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. A Lucasfilm interjút készített Timothy Zahnnal az új könyv kapcsán. http://www.starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1093 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. Köszi. Azért jó látni, hogy Zahn nem vonult ki sértetten a SW-projektből, sőt az új rajongók mellett a régiekre is gondol (lesznek "easter egg-ek" a könyvben, amelyeket a régi EU-kedvelők érteni fognak, de érdemben egyáltalán nem befolyásolják a cselekményt). És bár nekem Zahn soha nem volt a kedvenc íróm, ha valaki, ő megérdemelte, hogy visszahozzák Thrawn-t. Nagyon várom a könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Na végre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Az Utóhatás 3. részének hátsó boritója: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Nálunk, a magyar kiadásban úgy se lesz ennyire jól látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. A San Diego Comic Conon harangozták be, hogy saját képregénye után novemberben jön egy Poe Dameron-könyv is. Az írója Michael Kogge, a Star Wars: Edge of the Empire szerepjátékok, több Star Wars Insider-cikk, és ifjúsági könyv szerzője lesz. A Flight Log, azaz "Repülési napló" című könyv olyan lesz, mint Rey túlési útmutatója. A szerző azt ígéri, hogy lesznek a könyvben utalások Shara Bey-re, Poe anyjára is, aki a Shattered Empire képregény főszereplője volt. A Battlefront: Alkony század egyik főszereplője, Brand, a fejvadász korábban szerepelt egy, a Star Wars Insider 161. számába írt rövid történetben. Ehhez készült illusztráció is, így megtudhatjuk, milyen a karakter kanonikus megjelenése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Ez se kerül majd a könyvespolcomra, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Kiderült, hogy a Thrawn regény előzmény lesz a karakter Rebels-beli feltűnéséhez. Többek között megtudhatjuk majd, hogy került Thrawn abba a hatalmi pozícióba, és miért tisztelik annyira a Birodalomban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Ezt a Thrawn témát Zahn amúgy fel akarta már dolgozni. A Poe úti könyv valószínűleg nálam is felejtős lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Kirajzásból, ahol többé-kevésbé foglalkoznak Thrawn korai pályafutásával, mennyi elemet vesz át Zahn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Valószínűleg elég sokat, főleg ha az nem ellentétes a kánonnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. (szerkesztve) Az eddigi elolvasott kánon regények tetszési sorrendje: 1. Sötét tanítvány 2. Tarkin 3. Sith Nagyurak 4. Új hajnal 5. Az ébredő Erő Mivel már elolvastam az összes megjelent kánon regényt, én is közzéteszem a tetszési sorrendemet: 1. Elveszett csillagok 2. Sötét tanítvány 3. Sith Nagyurak 4. Tarkin 5. Új hajnal 6. Alkony század 7. Utóhatás 8. A Jedik örököse és Az ébredő erő együtt + A három ifjúsági regényt, ami Luke, Han, Leia trióról szól nem tenném a listába, de egész kellemes olvasmányok voltak. Remélem az Ébredés előtt is hozza ezt a szintet. Szerkesztve: 2016. Július 26. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Ha tényleg ennyire jó a Sötét tanítvány, az lesz a következő canon olvasmányom. Csak végezzek már az Ébredő erővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.