luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. (szerkesztve) Lesz egy Inferno Squad című könyv is idén. A leírás alapján érdekesnek hangzik. Szerkesztve: 2017. Február 17. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Én az eddig magyarul megjelent Legendset letudtam A Birodalom királynőjén kívül azt nem találtam sehol, mondjuk annyira nem is töröm érte magam. Kánonból nemrég kezdtem az Alkony századot, utána még 9 regény vár rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Lesz egy Inferno Squad című könyv is idén. A leírás alapján érdekesnek hangzik. Remélem, Christie Golden hozza azt a szintet, amit a Sötét tanítványnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Valószínűleg még érvényben lehet Golden-nél is a 3 könyvre szóló szerződés. Akkor lehet tőle számítani még egyre legalább. Azt a Paul S. Kemp könyvet is fel lehetne fedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Lesz Paul S. Kemptől is új regény? Ez nekem új, de örülök neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Igen, mert a Hullámtörés után két újabb könyvre szerződött le. Az új kánon bevezetése után módosítani kellett a témájukon. Eredetileg a Hullámtörést akarta folytatni Jaden-nel és társaival. E helyett két más témával foglalkozó regényt kellett írnia . Az egyik a Sith Nagyurak lett. A másikról nincs sok hír. Paul még 2015 nyarán mondta, hogy megírja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Egy EPVI után játszódó regény jó lenne tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Meglátjuk. Luke-Leia-Han regényre elméletileg nem számíthatunk tőle. Még egy 2010-ben egy interjúban nyilatkozta, hogy szerinte elég sok történet foglalkozik velük. Pault ismerve valószínűleg olyan regényt kapunk tőle, ahol a főszereplők elég feltáplotak, tehát rendesen tudják használni az Erőt, vagy nagyon jól harcolnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Nálam eddig ez a sorrend az általam olvasott kánon regényeket nézve: 1. Sötét tanítvány 2. Elveszett csillagok 3. Sötét nagyurak 4. Tarkin 5. A Jedik örököse 6. Ahsoka 7. Új hajnal 8. A Jedi fegyvere 9. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer 9. A csempész futása 10. Mozgó célpont 11. Az ébredő Erő 12. Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát 13. Szóval, Jedi akarsz lenni? A vegyes kritikák ellenére kíváncsian várom az Utóhatás trilógia 1-2. részét és a Vérvonalat, de még Az ébredés előtt is hátravan. Viszont előbb a Katalizátorra és a Zsivány Egyes filmregényre kerítek sort, mivel ezek befejeztével adott lesz a hangulat az akkor megjelenő filmhez. Az Utóhatás 1-2. része és a Vérvonal végeztével pedig nagyon közel leszek a 8. részhez. Ki van ez számolva. Plusz időközben még a Thrawn regénnyel is érdemes számolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Úgy néz ki mégis az Utóhatás harmadik része lesz a következő előrendelhető Star Wars regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Mi más lehetett volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Úgy néz ki mégis az Utóhatás harmadik része lesz a következő előrendelhető Star Wars regény. Mikorra várható az előrendelés, illetve a megjelenés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. (szerkesztve) Mi más lehetett volna? Az Életre halálra Karen Traviss-től. Ez állt a legjobban. Ennél és másoknál viszont bürokratikus eljárások lassítják a folyamatot. Az Utóhatás harmadik részét viszont nemrég kezdték csak fordítani. Mikorra várható az előrendelés, illetve a megjelenés? A héten elméletileg ki kéne kerülnie az oldalra. Pontos dátumot nem tudok. Szerintem május vagy június lesz. Szerkesztve: 2017. Március 15. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Igazad volt Revan, már fel is került az oldalra az Utóhatás befejező része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Érdemes elolvasni A hercegnő, a kalandor és a párafarmert? Ad valamit hozzá az Új Reményhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Valamennyit igen. Igaz, ifjúsági stílusban, de kapunk adalékot, amiért egyszer szerintem megéri elolvasni. Ellenben az 5-6. rész efféle adaptációját nem ajánlom. Azok finoman szólva inkább elvesznek az eredeti alkotások nagyságából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Valamennyit igen. Igaz, ifjúsági stílusban, de kapunk adalékot, amiért egyszer szerintem megéri elolvasni. Ellenben az 5-6. rész efféle adaptációját nem ajánlom. Azok finoman szólva inkább elvesznek az eredeti alkotások nagyságából. Értem,köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Karen Traviss: No Prisoners (Életre halálra), Alan Dean Foster: The Approaching Storrm, Troy Denning: Tatooine Ghost, Timothy Zahn: Thrawn. Ezekre a megjelenésekre lehet számítani júniustól, illetve június után. A sorrend természetesen még nem alakult ki. Az Életre halálra és a The Approaching Storrm teljesen kész van, a Tatooine Ghost fordítás alatt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. (szerkesztve) Ezekre mind nagyon kíváncsi vagyok. szerk: majdnem írtam, hogy ez a poszt a Legends-topikba való, de végső soron negyedikként ott van a canon Thrawn is. Szerkesztve: 2017. Március 23. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Ezekre mind nagyon kíváncsi vagyok. szerk: majdnem írtam, hogy ez a poszt a Legends-topikba való, de végső soron negyedikként ott van a canon Thrawn is. Pont azért írtam ide, mert jelenleg nem biztos, hogy az Életre halálra és a The Approaching Storm jönne, lehetséges, hogy a Thrawn beelőzi ezeket. Ha megjön a Legendák utolsó végelegesítése, akkor viszont a Thrawn hátrébb kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Köszi, nagyszerű hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. A tatooin Ghost -ról nem az volt hogy nem jelenik meg magyarul.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Ugye jól értem, hogy csak a részletekről egyeztetnek; nem arról, megjelenhetnek-e egyáltalán? A Thrawn legkorábban – ha csúsznak a Legendák – mikorra várható? Július közepére? Köszi az infókat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. (szerkesztve) A tatooin Ghost -ról nem az volt hogy nem jelenik meg magyarul.? De most sikerült berakni a mostani csomagba. Ugye jól értem, hogy csak a részletekről egyeztetnek; nem arról, megjelenhetnek-e egyáltalán? A Thrawn legkorábban – ha csúsznak a Legendák – mikorra várható? Július közepére? Köszi az infókat! A véglegesítési eljárás van folyamatban. Utána ki is rakják őket előrendelhető státuszba. A Thrawn megjelenése még nincs pontosan belőve. Nyár-ősz folyamán várható. Szerkesztve: 2017. Március 24. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Ez vajon mi lesz? Egy novellás kötet? Rákerestem a hashtag-re, és John Jackson Miller, Paul S Kemp, Claudia Grey, Chuck Wendig, Alexander Freed, és még jó pár író is osztott meg tartalmat ezzel a hashtag-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Állítólag lesz egy 40 éves évfordulós kötet a Del Rey-nél. Ez utóbbi hír reménykedésre ad okot, mert amit először hallottam róla az, hogy egy IV. rész újabb regényváltozata lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Star Wars: From a Certain Point of View lesz a 40. évfordulós projekt, és októberben fog megjelenni. 40 történet lesz benne, és mindegyik egy háttérkarakter szemszögéből fogja a film egy történését feldolgozni. Szerzők között van Alexander Freed, Jason Fry, Christie Golden, John Jackson Miller, EK Johnston & Ashley Eckstein, Paul Kemp, Chuck Wendig, Gary Whitta, és még sokan mások. Boritó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Csak a IV. epizódra fókuszálnak? Jobb lenne, ha az eddigi filmek főbb eseményei kerülnének bemutatásra a háttérszereplők szemszögéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Ashley Eckstein? Lehet megkapjuk végre a mandalore-i csatát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Az jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.