Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én az eddig magyarul megjelent Legendset letudtam A Birodalom királynőjén kívül azt nem találtam sehol, mondjuk annyira nem is töröm érte magam. :D Kánonból nemrég kezdtem az Alkony századot, utána még 9 regény vár rám.

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg még érvényben lehet Golden-nél is a 3 könyvre szóló szerződés. Akkor lehet tőle számítani még egyre legalább. Azt a Paul S. Kemp könyvet is fel lehetne fedni.

Hozzászólás ideje:

Igen, mert a Hullámtörés után két újabb könyvre szerződött le. Az új kánon bevezetése után módosítani kellett a témájukon. Eredetileg a Hullámtörést akarta folytatni Jaden-nel és társaival. E helyett két más témával foglalkozó regényt kellett írnia . Az egyik a Sith Nagyurak lett. A másikról nincs sok hír. Paul még 2015 nyarán mondta, hogy megírja.

Hozzászólás ideje:

Meglátjuk. Luke-Leia-Han regényre elméletileg nem számíthatunk tőle. Még egy 2010-ben egy interjúban nyilatkozta, hogy szerinte elég sok történet foglalkozik velük. Pault ismerve valószínűleg olyan regényt kapunk tőle, ahol a főszereplők elég feltáplotak, tehát rendesen tudják használni az Erőt, vagy nagyon jól harcolnak.

Hozzászólás ideje:

Nálam eddig ez a sorrend az általam olvasott kánon regényeket nézve:

1. Sötét tanítvány

2. Elveszett csillagok

3. Sötét nagyurak

4. Tarkin

5. A Jedik örököse

6. Ahsoka

7. Új hajnal

8. A Jedi fegyvere

9. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer

9. A csempész futása

10. Mozgó célpont

11. Az ébredő Erő

12. Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát

13. Szóval, Jedi akarsz lenni?

A vegyes kritikák ellenére kíváncsian várom az Utóhatás trilógia 1-2. részét és a Vérvonalat, de még Az ébredés előtt is hátravan. Viszont előbb a Katalizátorra és a Zsivány Egyes filmregényre kerítek sort, mivel ezek befejeztével adott lesz a hangulat az akkor megjelenő filmhez. Az Utóhatás 1-2. része és a Vérvonal végeztével pedig nagyon közel leszek a 8. részhez. Ki van ez számolva. :cool: Plusz időközben még a Thrawn regénnyel is érdemes számolni.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki mégis az Utóhatás harmadik része lesz a következő előrendelhető Star Wars regény.

Mikorra várható az előrendelés, illetve a megjelenés?

Hozzászólás ideje:

Mi más lehetett volna?

Az Életre halálra Karen Traviss-től. Ez állt a legjobban. Ennél és másoknál viszont bürokratikus eljárások lassítják a folyamatot. Az Utóhatás harmadik részét viszont nemrég kezdték csak fordítani.

Mikorra várható az előrendelés, illetve a megjelenés?

A héten elméletileg ki kéne kerülnie az oldalra. Pontos dátumot nem tudok. Szerintem május vagy június lesz.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Valamennyit igen. Igaz, ifjúsági stílusban, de kapunk adalékot, amiért egyszer szerintem megéri elolvasni. Ellenben az 5-6. rész efféle adaptációját nem ajánlom. Azok finoman szólva inkább elvesznek az eredeti alkotások nagyságából.

Értem,köszi!

Hozzászólás ideje:

Karen Traviss: No Prisoners (Életre halálra),

Alan Dean Foster: The Approaching Storrm,

Troy Denning: Tatooine Ghost,

Timothy Zahn: Thrawn.

Ezekre a megjelenésekre lehet számítani júniustól, illetve június után. A sorrend természetesen még nem alakult ki. Az Életre halálra és a The Approaching Storrm teljesen kész van, a Tatooine Ghost fordítás alatt van.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezekre mind nagyon kíváncsi vagyok.

szerk: majdnem írtam, hogy ez a poszt a Legends-topikba való, de végső soron negyedikként ott van a canon Thrawn is.

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Ezekre mind nagyon kíváncsi vagyok.

szerk: majdnem írtam, hogy ez a poszt a Legends-topikba való, de végső soron negyedikként ott van a canon Thrawn is.

Pont azért írtam ide, mert jelenleg nem biztos, hogy az Életre halálra és a The Approaching Storm jönne, lehetséges, hogy a Thrawn beelőzi ezeket. Ha megjön a Legendák utolsó végelegesítése, akkor viszont a Thrawn hátrébb kerül.

Hozzászólás ideje:

Ugye jól értem, hogy csak a részletekről egyeztetnek; nem arról, megjelenhetnek-e egyáltalán?

A Thrawn legkorábban – ha csúsznak a Legendák – mikorra várható? Július közepére?

Köszi az infókat! :)

Hozzászólás ideje:

A tatooin Ghost -ról nem az volt hogy nem jelenik meg magyarul.?

De most sikerült berakni a mostani csomagba.

Ugye jól értem, hogy csak a részletekről egyeztetnek; nem arról, megjelenhetnek-e egyáltalán?

A Thrawn legkorábban – ha csúsznak a Legendák – mikorra várható? Július közepére?

Köszi az infókat! :)

A véglegesítési eljárás van folyamatban. Utána ki is rakják őket előrendelhető státuszba.

A Thrawn megjelenése még nincs pontosan belőve. Nyár-ősz folyamán várható.

Szerkesztve: - Darth Revan9

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez vajon mi lesz? Egy novellás kötet? Rákerestem a hashtag-re, és John Jackson Miller‏, Paul S Kemp, Claudia Grey, Chuck Wendig, Alexander Freed, és még jó pár író is osztott meg tartalmat ezzel a hashtag-el.

qli05Vy.png

Hozzászólás ideje:

Állítólag lesz egy 40 éves évfordulós kötet a Del Rey-nél. Ez utóbbi hír reménykedésre ad okot, mert amit először hallottam róla az, hogy egy IV. rész újabb regényváltozata lenne.

Hozzászólás ideje:

Star Wars: From a Certain Point of View lesz a 40. évfordulós projekt, és októberben fog megjelenni. 40 történet lesz benne, és mindegyik egy háttérkarakter szemszögéből fogja a film egy történését feldolgozni. Szerzők között van Alexander Freed, Jason Fry, Christie Golden, John Jackson Miller, EK Johnston & Ashley Eckstein, Paul Kemp, Chuck Wendig, Gary Whitta, és még sokan mások.

Boritó:

from-a-certain-point-of-view-cover-760x1024.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.