Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Biztos leesne az állam, ahogy a 3D TV-től is leesett is szinte biztos vagyok benne hogy pár használat után a VR szemüveg is épp úgy porosodna a polcon mint a 3D szemüvegeim. Nem akarok beöltözni se filmezéshez, se a játékokhoz. Nekem teljesen jó a 2D megjelenítés. Hát te tudod. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Valaki már kipróbálta az új Lego Star Wars The Force Awakenst? Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Négy játékról kaptunk bővebb információt a Star Wars Celebration rendezvényen: A névtelen Visceral Games játékáról: "Egy teljesen új Star Wars világot teremtünk, új karakterekkel és új helyszínekkel" Amy Hennig. Sok információ még nincs a játékról, még neve sincs neki. A The Old Republic Knights of The Fallen Empire első fejezete ingyenesen játszható lesz. Továbbá az ötödik kiegészítő is bemutatkozott a Celebration-ön Knights of the Eternal Throne néven, mely idén ősszel lesz elérhető. http://youtu.be/Umz9vou9YDc Szerkesztve: 2016. Július 17. - Ody Mandrell Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Emellett a Star Wars Battlefront két új DLC-t is fog kapni, Death Star illetve Scarif néven. Utóbbi a Rouge One trópusi planétája, melyen már Jyn és Kennic karakterével is játszhatunk majd. Illetve a Death Star DLC két új karakterrel is bővül: Bossk és Chewbacca. A Star Wars Galaxy of Heroes is bővül, továbbra is ingyenesen játszható. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pvKFHYb0oCU https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G5CSyebsgpQ Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Engem még mindig a Visceral SW játéka érdekel leginkább. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. A Visceral-os előadáson a szóvivő mesterien tudott úgy beszélni kb. negyed óráig, hogy közben semmi érdekeset ne mondjon Megértem, hogy 2 évvel a kiadás előtt nem akarnak ígérgetni, de ez a nagy hallgatózás akkor is nevetséges Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Egy kis Star Wars VR játék Válasz
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Lelövik a Star Wars: Uprising mobiljáték projektet. Többé nem lehet majd játszani: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1213 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Helyes döntés szerintem, már rég kifulladt az egész én már jó ideje nem toltam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Én meg mostanában kezdtem el, bár elég rövid volt, hamar kifulladt nálam is. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Hozzászólás ideje: 2016. December 7. (szerkesztve) Dec 13-tól a Battlefront alapjáték bekerül az Origin Acces-es játékok közé. Amúgy ez pontosan, hogy működik csak addig játszhatok egy játékkal amíg előfizetek, vagy előfizetek egy hónapra pl. és akkor leszedem a játékot és ha utána tovább már nem fizetek attól még a játékkal játszhatok? Szerkesztve: 2016. December 7. - Darth Cupsy Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Csak addig játszhatsz velük, amíg előfizető vagy. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Szerintem havi 1250 Ft-ért a hülyének is megéri. (Mármint annak a "hülyének", akinek nincs meg a játékok nagy része.) 1 hónap alatt simán ki lehet pörgetni a Mass Effect a Dead Space és a Crysis trilógiákat a Dragon Age játékokról nem is beszélve (így mondjuk talán már nem fér bela az egy hónapba), mindezt 4 EUR-ért. Aztán ottvannak a multis játékok, mint a Battlefield-ek, FIFA, Garden Warfare, NFS, most a Battlefront Még azt mondom, hogy egy játékért is megéri, hogyha érdekel, de ilyen feltételek mellett pláne jó az Acces Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Igazából csak a Battlefront érdekelne az Acces listáról így meg hosszútávon jobb ha megveszi az ember szerintem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megér 10 eurot a tavalyi SW: Battlefront? Most 67 %-al olcsóbb az Originen. De single-ben el lehet vele lenni vagy pár óra és unalmassá válik? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 27. (szerkesztve) Single az új Battlefrontban? Az csak gyakorlásra van a multihoz Szerk.: Ha ki akarod próbálni fizess elő Origin Vault-ra. Az csak 4 EUR egy hónapra. És ha nem jönne be, még mindig van 20+ másik jó játék, amit kipródálhatsz Szerkesztve: 2016. December 27. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Én azt vettem le, hogy embere válogatja. Van, aki elüti vele az időt, van, aki hamar megunja. Én utóbbiak közé tartozom. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Singleplayer nincs is kábé. A multiplayer pedig elég "kevés". De nagyon szép és hangulatos:) Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Single éppenséggel van, csak kampány nincs. Van három-négy "küldetés", ahol hullámokban jön az ellen, de mint mondtam, ez másra nem jó, minthogy felkészítsen a multira. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Köszönöm a válaszokat. Akkor ezt nem veszem meg. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Az SW Battlefont a zseniális két korábbi részhez képest irgalmatlanul nagy csalódás!!! Grafikailag szép és némi SW feelinget is ad, de tartalmilag arcpirítóan SEMMI! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Új KOTOR készül? http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.1607 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Ejj, de jó is lenne! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. A pletyka már egy pár éve kering az iparban (elvileg a The Old Republicot jegyző austini stúdió csinálja), viszont a hírek vegyesek: egyesek szerint valójában MMO lesz ez is, mint a TOR (ezt főleg a Bioware Austin miatt gondolják az okosok), de olyat is hallani, hogy egy a Mass Effecthez hasonló akció-RPG készül. Utóbbinak sokkal-sokkal jobban örülnék. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Meglátjuk mi lesz belőle. Én már azt üdvözölném, ha elmozdulnának a Régi Köztársaság világágba. Azért jó lenne, ha regények és képregények is jönnének. Bár nyilván három lehetőség áll fenn. Elrontják és rosszabb lesz, ugyanolyan jóra megcsinálják, vagy sokkal jobb lesz. Na most már mivel három éve ez az úgynevezett részlegesen újraindított új kánon van, így nem egyértelmű, hogy új változat lesz és újrakezdik? Mondjuk, ha az eredeti sztorit tálalnák az is újraindítás lenne gondolom. Egyébként pedig a Legendák sztorik a Legendák univerzumban gondolom megmaradnak. Ahogy a kedvenceink is megmaradnak kedvenceknek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. (szerkesztve) Mekkora lenne már ha láthatnánk a malachori csatát, amit a Rebelsben már pedzegettek. Talán Korriban is visszakaphatná hivatalosan a nevét (amiért még mindig haragszom Lucasra ). Ellátogathatnánk a Jeddhára, esetleg a lothali jedi templomba. Az új kánon nagyon sok mindennek ágyazott meg Szerkesztve: 2017. Április 11. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Talán Korriban is visszakaphatná hivatalosan a nevét Azt már visszakapta tavaly. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Azt már visszakapta tavaly. Egy társasjátékban... Én azért ennél egy kicsit komolyabb műtől is várom, hogy megerősítsék Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Egy társasjátékban? Konkrétan hogyan? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Valójában egy szerepjátékban, és nem mindegy? Ha azt mondják az illetékesek, hogy az kánon, akkor egy zsíros szalvétára is rá lehet firkálva, akkor is az. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.