Bence1997 Hozzászólás ideje: Szerda 16:51 Hozzászólás ideje: Szerda 16:51 (szerkesztve) Bár a Celebrationön csak a Zero Company videójáték kap panelt, a többi stúdió is befog jelenteni különböző tartalmakat. Pénteken a Ubisoft fog az Outlaws következő DLC-jéről (A Pirate's Fortune) mondani egy pár szót, most pedig maga a Fortnite jelentette be, hogy szombaton, április 19-én az élő adás alatt fog megosztani valamit a nagyérdeművel. Szerkesztve: Szerda 16:52 - Bence1997 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Tegnap 07:53 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:53 Én személy szerint nem csipem a fortnite-ot, de ez az előzetes hangulatos! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Tegnap 08:08 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:08 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Darth Jar Jar. Cimbi tolni fogja, szereti a fortnite-ot, pedig elmúlt 50 már... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 08:09 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:09 Én is elmúltam 50, és ennek megfelelően nem is tudom milyen játék ez. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Tegnap 08:14 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:14 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én is elmúltam 50, és ennek megfelelően nem is tudom milyen játék ez. 42 vagyok, de sosem szerettem a Fortnite-ot... xD Itt a trailer elemzés, magyarul. Vezethető starfighterek, mini Tatuin..stb 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Mi köze annak, hogy ki hány éves ahhoz, hogy mit tud vagy nem tud a Fortnite, vagy mennyire szereti vagy nem szereti? Én sem csípem, amúgy se most, a 40 kapujában, de nyolc évvel ezelőtt, a megjelenésekor sem voltam oda érte, 32 éves koromban. A videójátékokat szeretem, nem az interaktív reklámfelületeket. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.