Hozzászólás ideje: Április 16.Ápr. 16. Bár a Celebrationön csak a Zero Company videójáték kap panelt, a többi stúdió is befog jelenteni különböző tartalmakat. Pénteken a Ubisoft fog az Outlaws következő DLC-jéről (A Pirate's Fortune) mondani egy pár szót, most pedig maga a Fortnite jelentette be, hogy szombaton, április 19-én az élő adás alatt fog megosztani valamit a nagyérdeművel. Szerkesztve: Április 16.Ápr. 16. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Április 20.Ápr. 20. Én személy szerint nem csipem a fortnite-ot, de ez az előzetes hangulatos!
Hozzászólás ideje: Április 20.Ápr. 20. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Darth Jar Jar. Cimbi tolni fogja, szereti a fortnite-ot, pedig elmúlt 50 már...
Hozzászólás ideje: Április 20.Ápr. 20. Én is elmúltam 50, és ennek megfelelően nem is tudom milyen játék ez.
Hozzászólás ideje: Április 20.Ápr. 20. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én is elmúltam 50, és ennek megfelelően nem is tudom milyen játék ez. 42 vagyok, de sosem szerettem a Fortnite-ot... xD Itt a trailer elemzés, magyarul. Vezethető starfighterek, mini Tatuin..stb
Hozzászólás ideje: Április 20.Ápr. 20. Mi köze annak, hogy ki hány éves ahhoz, hogy mit tud vagy nem tud a Fortnite, vagy mennyire szereti vagy nem szereti? Én sem csípem, amúgy se most, a 40 kapujában, de nyolc évvel ezelőtt, a megjelenésekor sem voltam oda érte, 32 éves koromban. A videójátékokat szeretem, nem az interaktív reklámfelületeket.
Hozzászólás ideje: Május 2.Máj. 2. Itt a bővitett Fortnite x SW. Ezt a trailert megnéztem párszor, dúrván hangulatos! Szerkesztve: Augusztus 15.Aug. 15. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Tegnap 09:411 napja Egyesek a már régóta pletykált Total War Star Warst találgatják. Ma lesz egy Total War-os 25. évfordulós event...Én mondjuk egy Jedi 3-as hivatalos bejelentésnek is örülnék, mondjuk a Game Awardson Szerkesztve: Tegnap 09:421 napja - Yoda József
Hozzászólás ideje: 16 órával korábban16 órája 8 órával ezelőtt, Yoda József írta:Egyesek a már régóta pletykált Total War Star Warst találgatják. Ma lesz egy Total War-os 25. évfordulós event...Most volt az event és ott beteaselték, hogy a Game Awardon bejelentik a következő Total Wart. Szóval 1 hét múlva kiderül, igaz-e a pletyka.“This title will be Total War’s next major release and represents one of the most ambitious projects in the franchise’s history, marking the beginning of an exciting new era,” Creative Assembly said. “We hope to see you there.”Amúgy egy Jedi 3 bejelentés nem lenne rossz, ugyanakkor én a Game Awardson a Zero Company játékról is szeretnék többet megtudni, mondjuk azt, hogy jövőre mikor is számolhatunk a játékkal. Szerkesztve: 16 órával korábban16 órája - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.