Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Lenne kedved a jövőben is fordítani a legújabb képregényeket? Nekem nagyon tetszett a legutóbbi fordítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Köszi! Természetesen számíthattok rám a jövőben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 14. Most látom, hogy a Darth Vader sorozat ongoing lesz, eddig azt hittem, hogy mini sorozat lesz, akár a Leia hercegnő. Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen hosszúak lesznek majd? Eddig az látszódik, hogy a Marvel nagy Birodalom rajongó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. (szerkesztve) Hmm, Kanan sztori a kedvenc érámból? Végre egy érdekesnek tűnő képregény Szerkesztve: 2014. Október 15. - zilllosarkany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Most látom, hogy a Darth Vader sorozat ongoing lesz, Ez mit jelent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Folyamatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Folyamatos. Aham köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Kaptunk néhány oldalnyi ízelítőt a Mervel-féle SW képregényből... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Aztapicccs! Ez nagyon jo lesz! :taps: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Hát, a rajzok szépek, de egyébként nem tartom nagy durranásnak. Továbbra se tudtak lázba hozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Nekem nagyon bejonnek...igazi SW kepek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 1. A korábbi képregényekben is igazi SW képek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Nekem nagyon bejonnek...igazi SW kepek... Nagyon jó rajzok annyi szent. Ha a minőség fele ilyen jó lesz akkor már örülhetünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Az ep.4 Marvel-féle képregényadaptációja ezzel a boritóval indult A most induló sorozatuk örömére újra alkották a boritót. Ugyanaz a kép igényesebb kivitelben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Ez nagyon igényes! Ha nálunk is kapható lesz talán megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Igen, erre kíváncsi leszek, nálunk vajon kapható lesz-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Darth Vader 1. szám borító http://www.rebelscum.com/photo.asp?image=http://www.rebelscum.com/comics/mvswDarthVader001_ross.jpg&text= Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Az elozo kegyetlen bena...paintbe rakok egy ilyet.... A Vader viszont zsir! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Remélem a sztori is zsír lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 7. A "Mennyire egységes a hat film együtt?" részlegben merült fel a Marvel képregény nyitási választása. Megmondom őszintén, én nem örültem az első választásoknak. Csak a Darth Vader képregény érdekelt valamennyire. A többi cím volt már régi Marvel-esben, Dark Horse-os-ban (A Dark Horse-os feldolgozások nagyon tetszettek..) Így számomra hidegen hagyott a másik két cím. Valamilyen szinten érthető, hogy ezekkel akarnak indítani, de azért remélem, hogy mások is lesznek idővel. Mostanában azt olvastam, hogy a Marvel az új SW ongoing 1. számától valami egy milliós eladást vár. Hát majd meglátjuk. Az első bizakodás a Kanan című képregény sorozattal indult. Örültem,. hogy az EP 3 közelében leszünk, ez a cím nagyon érdekel. Remélem, hogy lesz olyan jó, mint a Dark Horse-os kedvenceim (A Régi Köztársaság Lovagjai, Kóbor Lovag, Hagyaték, A Jedik Hajnala, Köztársaság, Birodalom...) És remélem, hogy a Marvel tényleg elmegy majd idővel más időkbe is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2014. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 27. A Facebookon a Star Wars rajongók magyar sajtó termékek gyűjteményei 1977-2014 nevű csoportban felrakták az egyik fan csoport által angol nyelvre fordított Fazekas Attila: Csillagok Háborúja, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér képregényeket. https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584089955068420&type=1 https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584093101734772&type=1 https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584112531732829&type=1 A borítón ez található kiadóként: Sárkány rend 1408 Cvria Regis Ez Ovdo Draconis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2015. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 14. (szerkesztve) Kint az új Marvel féle Star Wars képregény első száma. A címadás eléggé marvelesre sikerült, nekem első hallásra nem jött be: Skywalker Strikes Viszont a rajzi minőség, és a történet sem tűnik rossznak, eltekintve attól, hogy most is a nagy csapat vs Darth Vader a fő motívum (amit remélem letudhatunk annyival, hogy ez az első fejezet, ide még illik, de később nem ártana ettől elválni) Ami még feltűnt, hogy egy bő 30+ oldalas füzetről van szó (nem tudom, hogy a Marvelnál ez-e a megszokott méret, de a Dark Horse féle 22 után kellemes meglepetés volt nekem) Érdekessége a füzetnek, hogy 44!! különböző borítóvariációval jelent meg. Érdemes lesz majd figyelni ezt a sorozatot is, következő hónapban, pedig indul a Darth Vader sorozat is. Emellett kijött ma a régi Marvel SW képregények első 44 fejezetének az újradolgozott változata is, ami még nincs fönt a neten, de a napokban majd levadászom. Szerkesztve: 2015. Január 14. - Rincewind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Kint az új Marvel féle Star Wars képregény első száma. A címadás eléggé marvelesre sikerült, nekem első hallásra nem jött be: Skywalker Strikes Viszont a rajzi minőség, és a történet sem tűnik rossznak, eltekintve attól, hogy most is a nagy csapat vs Darth Vader a fő motívum (amit remélem letudhatunk annyival, hogy ez az első fejezet, ide még illik, de később nem ártana ettől elválni) Ami még feltűnt, hogy egy bő 30+ oldalas füzetről van szó (nem tudom, hogy a Marvelnál ez-e a megszokott méret, de a Dark Horse féle 22 után kellemes meglepetés volt nekem) Érdekessége a füzetnek, hogy 44!! különböző borítóvariációval jelent meg. Érdemes lesz majd figyelni ezt a sorozatot is, következő hónapban, pedig indul a Darth Vader sorozat is. Emellett kijött ma a régi Marvel SW képregények első 44 fejezetének az újradolgozott változata is, ami még nincs fönt a neten, de a napokban majd levadászom. Mindegyik Marvel szám ilyen vastag lesz vagy ez csak egyedi eset? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Ha kijönnek a februári számok, többet tudunk majd, de én hozzá tudnék szoki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. A Wookieepedia szerint a többi szám is 32 oldalas lesz. Egyébként nagyon jó volt az első szám, igazi SW hangulat, jól megírva és remek rajzokkal. Az író nagyon eltalálta a karakterek stílusát, főleg 3PO és Han esetében vettem észre, hogy a filmes hangjuk "szólal meg" a fejemben olvasás közben. Ami külön tetszett az a TCW-ből megismert fényostor szereplése volt, a kontinuitás érzete végett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Hol tudtad elolvasni? Dobnál egy linket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. A kalózöbölből szedtem le . Star Wars 001 keresőszóra adta ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. (szerkesztve) Köszi Nagyon király volt, mintha a film nem állt volna meg az ep. 4 végén, hanem folytatódna. Nagyon várom a következő részt. Csak így tovább Disney, le a kalappal Szerkesztve: 2015. Január 16. - zilllosarkany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Szerintem is kifogástalan a rajz, és a történet is jó kezdésnek. Ha a jövőben is hozzák ezt a színvonalat, nem lesz gond. Azt figyeltétek, hogy a VII. részhez alkotott lény felbukkant a foglyok közt? Imádom, amikor ilyen apróságokkal próbálják segíteni a folytonosságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.