Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Black Hawk Down mintájára lehetne Vader Végveszélyben, csak kicsit túl hosszú. :D

Nekem tetszik:)

Lehetséges, hogy júliusban megjelenik a Vader Down és vele együtt a következő két kötet is. Meglátjuk, összejön-e.

Szuper lenne, nagyon élvezem a magyar képregénykiadást.

Hozzászólás ideje:

Lehetséges, hogy júliusban megjelenik a Vader Down és vele együtt a következő két kötet is. Meglátjuk, összejön-e.

A kisebb sorozatokra (Leia, Chewbacca, Lando, Shattered Empire+C-3PO, Obi Wan and Anakin, Han Solo) továbbra sincs esély? Ha esetleg beérik a Vaderrel és a Star Wars-szal a jelenleg futó számokat, akkor talán?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A kisebb sorozatokra (Leia, Chewbacca, Lando, Shattered Empire+C-3PO, Obi Wan and Anakin, Han Solo) továbbra sincs esély? Ha esetleg beérik a Vaderrel és a Star Wars-szal a jelenleg futó számokat, akkor talán?

Csak jövőre indulhat újabb sorozat, egyelőre még nem döntötték el, hogy melyik legyen.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Köszi.

Hát érdekesen fog kezdődni. Az ábrázolás egy kicsit fura nekem, de idővel majd úgyis megszokom. Nagyon kíváncsi vagyok erre a képregényre.

Hozzászólás ideje:

Arról van információd, hogy a kiadó melyik sorozatokat szeretné, amikből a jogtulaj engedélyezhet kiadást?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Poe Dameron szerintem nem fog játszani. E nélkül is bőven van választási lehetőségük. A Doktor Aphra esélyes lehet, de azt is el tudnám képzelni, hogy kihagyják. Viszont a Screaming Citadel szükséges lenne a Star Wars-hoz.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó! Ez a kép valami olyasmi darálást ígér, mint amit a régi Clone Wars-ban csinált. :D Egyébként a teljes cím azt sugallja, hogy még több másik Jediről is várhatunk hasonló szériát.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:
:yeah: :yeah: :yeah: Gyerekek a Rogue One óta ezt a képregényt vártam, hogy bejelentsék! Ezzel az egésszel csak egy gond van: miért egy részes? :D Ezt én egy 5 részes mininek, vagy ami szerintem jobb lett volna, az egy ongoing sorozatnak képzeltem volna el. Szerintem nagyon jó páros, és remek kalandokat lehetne írni köréjük.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Egyébként a Windu képregény tudtommal 5 részes lesz.

Így van, a Windu egy 5 részes minisorozat lesz. Nagyon várós ez is, és ha a címet megnézzük, akkor sok jedit be tudnak majd mutatni. Pl.: Quinlan Vos, Shaak Ti stb. Remélem élni fognak a jelöltekkel. :D

Hozzászólás ideje:

Így van, a Windu egy 5 részes minisorozat lesz. Nagyon várós ez is, és ha a címet megnézzük, akkor sok jedit be tudnak majd mutatni. Pl.: Quinlan Vos, Shaak Ti stb. Remélem élni fognak a jelöltekkel. :D

Plo Koon, Yoda, nekik még nagyon örülnék.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szerintem a Vade után Aphra fog jönni, merthát crossover van most jelenleg a két sorozat között. Viszont jövőre nekem van egy olyan érzésem, hogy a most induló Vader is jönni fog. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.