Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Lehetséges, hogy júliusban megjelenik a Vader Down és vele együtt a következő két kötet is. Meglátjuk, összejön-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. A Black Hawk Down mintájára lehetne Vader Végveszélyben, csak kicsit túl hosszú. Nekem tetszik:) Lehetséges, hogy júliusban megjelenik a Vader Down és vele együtt a következő két kötet is. Meglátjuk, összejön-e. Szuper lenne, nagyon élvezem a magyar képregénykiadást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Lehetséges, hogy júliusban megjelenik a Vader Down és vele együtt a következő két kötet is. Meglátjuk, összejön-e. A kisebb sorozatokra (Leia, Chewbacca, Lando, Shattered Empire+C-3PO, Obi Wan and Anakin, Han Solo) továbbra sincs esély? Ha esetleg beérik a Vaderrel és a Star Wars-szal a jelenleg futó számokat, akkor talán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 24. A kisebb sorozatokra (Leia, Chewbacca, Lando, Shattered Empire+C-3PO, Obi Wan and Anakin, Han Solo) továbbra sincs esély? Ha esetleg beérik a Vaderrel és a Star Wars-szal a jelenleg futó számokat, akkor talán? Csak jövőre indulhat újabb sorozat, egyelőre még nem döntötték el, hogy melyik legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Egy kis betekintő az új Vader képregénybe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Köszi. Hát érdekesen fog kezdődni. Az ábrázolás egy kicsit fura nekem, de idővel majd úgyis megszokom. Nagyon kíváncsi vagyok erre a képregényre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. A közeljövőben fog eldőlni, hogy mely képregény kötetek jöhetnek 2018-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Arról van információd, hogy a kiadó melyik sorozatokat szeretné, amikből a jogtulaj engedélyezhet kiadást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. A Yoda's Secret War biztos jön. Egyelőre csak ennyit tudnak. E mellé szeretnének még pár kötetet. A második Darth Vader-rel nagyon szemeznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 12. Tehát nem érdemes belekezdeni a rajongói változat elkészítésébe. Jó lenne tudni, hogy a Poe Dameron és Doctor Aphra sorozatoknál mik a kilátások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. A Poe Dameron szerintem nem fog játszani. E nélkül is bőven van választási lehetőségük. A Doktor Aphra esélyes lehet, de azt is el tudnám képzelni, hogy kihagyják. Viszont a Screaming Citadel szükséges lenne a Star Wars-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 13. Hú, nagyon nem tetszik az új Vader rajzai. De ahogy lentebb is mondták, majd megszokjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Hoppá, Windu mester is saját mini szériát kap. http://www.starwars.com/news/mace-windu-goes-solo-in-new-marvel-comic Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Ez jó hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. (szerkesztve) Nagyon jó! Ez a kép valami olyasmi darálást ígér, mint amit a régi Clone Wars-ban csinált. Egyébként a teljes cím azt sugallja, hogy még több másik Jediről is várhatunk hasonló szériát. Szerkesztve: 2017. Május 18. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Ez egy nagyon jó hír. Örömmel várom majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Cassian és K-2SO is kapnak egy egyrészes különszámot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Kay népszerűségét nézve ez egy remek döntés, az átállásának a hogyanja már a kezdetektől érdekelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. (szerkesztve) :yeah: Gyerekek a Rogue One óta ezt a képregényt vártam, hogy bejelentsék! Ezzel az egésszel csak egy gond van: miért egy részes? Ezt én egy 5 részes mininek, vagy ami szerintem jobb lett volna, az egy ongoing sorozatnak képzeltem volna el. Szerintem nagyon jó páros, és remek kalandokat lehetne írni köréjük. Szerkesztve: 2017. Május 19. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Én se értem, hogy miért lesz csak egy részes. Egyébként a Windu képregény tudtommal 5 részes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Egyébként a Windu képregény tudtommal 5 részes lesz. Így van, a Windu egy 5 részes minisorozat lesz. Nagyon várós ez is, és ha a címet megnézzük, akkor sok jedit be tudnak majd mutatni. Pl.: Quinlan Vos, Shaak Ti stb. Remélem élni fognak a jelöltekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 19. Így van, a Windu egy 5 részes minisorozat lesz. Nagyon várós ez is, és ha a címet megnézzük, akkor sok jedit be tudnak majd mutatni. Pl.: Quinlan Vos, Shaak Ti stb. Remélem élni fognak a jelöltekkel. Plo Koon, Yoda, nekik még nagyon örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Én a prequel-trilógia hallgatag tanácstagjainak háttér-történetére is kíváncsi lennék: Yaddle, Oppo Rancisis, Yarael Poof stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. A Harbringer és az End of Games is megjelennek még idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Az szép, ilyen tempóval jövőre beérjük az amcsikat. Remélem, az End of Games után az új Vader sorozat és/vagy az Aphra érkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Szerintem a Vade után Aphra fog jönni, merthát crossover van most jelenleg a két sorozat között. Viszont jövőre nekem van egy olyan érzésem, hogy a most induló Vader is jönni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Nem fogjuk utolérni az amcsikat. A Marvel évente masszívan 50, vagy a fölötti füzetszámot dob piacra. Lesz, ami kimarad nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Én most a Star Wars sorozatra gondoltam. 2016-ban három gyűjteményes kötet jött ki belőle az USA-ban (a Vader Downnal együtt), míg nálunk összesen 5 lesz év végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 5. Vagy úgy, így már értem. A Star Wars-ból valószínűleg minden szám megjelenhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Az új Vader sorozatnak nem lesz rajongói fordítása. Reméljük, a Szukits majd kijavítja ezt a hiányosságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.