Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lenne kedved a jövőben is fordítani a legújabb képregényeket? Nekem nagyon tetszett a legutóbbi fordítás.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most látom, hogy a Darth Vader sorozat ongoing lesz, eddig azt hittem, hogy mini sorozat lesz, akár a Leia hercegnő.

Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen hosszúak lesznek majd?

Eddig az látszódik, hogy a Marvel nagy Birodalom rajongó.

Hozzászólás ideje:

Hmm, Kanan sztori a kedvenc érámból? Végre egy érdekesnek tűnő képregény :)

Szerkesztve: - zilllosarkany

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A "Mennyire egységes a hat film együtt?" részlegben merült fel a Marvel képregény nyitási választása.

Megmondom őszintén, én nem örültem az első választásoknak. Csak a Darth Vader képregény érdekelt valamennyire. A többi cím volt már régi Marvel-esben, Dark Horse-os-ban (A Dark Horse-os feldolgozások nagyon tetszettek..) Így számomra hidegen hagyott a másik két cím. Valamilyen szinten érthető, hogy ezekkel akarnak indítani, de azért remélem, hogy mások is lesznek idővel. Mostanában azt olvastam, hogy a Marvel az új SW ongoing 1. számától valami egy milliós eladást vár. Hát majd meglátjuk.

Az első bizakodás a Kanan című képregény sorozattal indult. Örültem,. hogy az EP 3 közelében leszünk, ez a cím nagyon érdekel. Remélem, hogy lesz olyan jó, mint a Dark Horse-os kedvenceim (A Régi Köztársaság Lovagjai, Kóbor Lovag, Hagyaték, A Jedik Hajnala, Köztársaság, Birodalom...) És remélem, hogy a Marvel tényleg elmegy majd idővel más időkbe is.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Facebookon a Star Wars rajongók magyar sajtó termékek gyűjteményei 1977-2014 nevű csoportban felrakták az egyik fan csoport által angol nyelvre fordított Fazekas Attila: Csillagok Háborúja, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér képregényeket.

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584089955068420&type=1

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584093101734772&type=1

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.584112531732829&type=1

A borítón ez található kiadóként: Sárkány rend 1408 Cvria Regis Ez Ovdo Draconis

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kint az új Marvel féle Star Wars képregény első száma.

A címadás eléggé marvelesre sikerült, nekem első hallásra nem jött be: Skywalker Strikes

Viszont a rajzi minőség, és a történet sem tűnik rossznak, eltekintve attól, hogy most is a nagy csapat vs Darth Vader a fő motívum (amit remélem letudhatunk annyival, hogy ez az első fejezet, ide még illik, de később nem ártana ettől elválni)

Ami még feltűnt, hogy egy bő 30+ oldalas füzetről van szó (nem tudom, hogy a Marvelnál ez-e a megszokott méret, de a Dark Horse féle 22 után kellemes meglepetés volt nekem)

Érdekessége a füzetnek, hogy 44!! különböző borítóvariációval jelent meg.

Érdemes lesz majd figyelni ezt a sorozatot is, következő hónapban, pedig indul a Darth Vader sorozat is.

Emellett kijött ma a régi Marvel SW képregények első 44 fejezetének az újradolgozott változata is, ami még nincs fönt a neten, de a napokban majd levadászom.

Szerkesztve: - Rincewind

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kint az új Marvel féle Star Wars képregény első száma.

A címadás eléggé marvelesre sikerült, nekem első hallásra nem jött be: Skywalker Strikes

Viszont a rajzi minőség, és a történet sem tűnik rossznak, eltekintve attól, hogy most is a nagy csapat vs Darth Vader a fő motívum (amit remélem letudhatunk annyival, hogy ez az első fejezet, ide még illik, de később nem ártana ettől elválni)

Ami még feltűnt, hogy egy bő 30+ oldalas füzetről van szó (nem tudom, hogy a Marvelnál ez-e a megszokott méret, de a Dark Horse féle 22 után kellemes meglepetés volt nekem)

Érdekessége a füzetnek, hogy 44!! különböző borítóvariációval jelent meg.

Érdemes lesz majd figyelni ezt a sorozatot is, következő hónapban, pedig indul a Darth Vader sorozat is.

Emellett kijött ma a régi Marvel SW képregények első 44 fejezetének az újradolgozott változata is, ami még nincs fönt a neten, de a napokban majd levadászom.

Mindegyik Marvel szám ilyen vastag lesz vagy ez csak egyedi eset?

Hozzászólás ideje:

A Wookieepedia szerint a többi szám is 32 oldalas lesz. Egyébként nagyon jó volt az első szám, igazi SW hangulat, jól megírva és remek rajzokkal. Az író nagyon eltalálta a karakterek stílusát, főleg 3PO és Han esetében vettem észre, hogy a filmes hangjuk "szólal meg" a fejemben olvasás közben. Ami külön tetszett az a TCW-ből megismert fényostor szereplése volt, a kontinuitás érzete végett.

Hozzászólás ideje:

Köszi :D Nagyon király volt, mintha a film nem állt volna meg az ep. 4 végén, hanem folytatódna. Nagyon várom a következő részt. Csak így tovább Disney, le a kalappal :)

Szerkesztve: - zilllosarkany

Hozzászólás ideje:

Szerintem is kifogástalan a rajz, és a történet is jó kezdésnek. Ha a jövőben is hozzák ezt a színvonalat, nem lesz gond.

Azt figyeltétek, hogy a VII. részhez alkotott lény felbukkant a foglyok közt? Imádom, amikor ilyen apróságokkal próbálják segíteni a folytonosságot. :D

sw001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.