Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezen borítót látva eszembe jutott az Utóhatásból az Üresség Akolitusai szervezet. Akár az is lehet hogy ők voltak a Renek elődjei.

Hozzászólás ideje:

Pont erről volt egy értekezés. Az Abrams-interjúban mondták hogy bünözőkből álló csapat.  Én meg írtam hogy akkor nem lehetnek Jedi tanítványok. Úgy látszik igazam volt.

Tehát eközött meg a mészárlás között Kylo valahogy a góréjuk lett és mikor Luke ráemelte a fénykardot őket hívta.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Pont erről volt egy értekezés. Az Abrams-interjúban mondták hogy bünözőkből álló csapat.  Én meg írtam hogy akkor nem lehetnek Jedi tanítványok. Úgy látszik igazam volt.

Tehát eközött meg a mészárlás között Kylo valahogy a góréjuk lett és mikor Luke ráemelte a fénykardot őket hívta.

star wars shot GIF

Később lesz góré. Ziro-ról egy képregény szinopszis: 

• Az új jedi iskola romba dőlése után, amikor és a mestere meggyilkolása miatt diáktársai a nyomában vannak, Ben Solo az egyetlen barátjához menekül, aki még maradt a galaxisban: egy férfihez, akit Snoke-nak hívnak. De Snoke-nak tervei vannak Bennel… és ötletei az Erőről, amelyek egyszerre veszélyesek és fondorlatosak a bajba került ifjú jedi számára
  • Ha Ben igazán szabad akar lenni… a válasz talán a Sötét Oldalon van. És a Ren Lovagokkal!
  • De nem ez lenne az első alkalom, hogy összetalálkozik a Lovagokkal. A múltban Luke Skywalker jedimester elutazott az Ismeretlen Területekre, és az ifjú Bent is magával vitte a küldetésre. Vajon a nagy Luke Skywalker képes helytállni a Ren Lovagokkal szemben?

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, RacerX írta:

Ezen borítót látva eszembe jutott az Utóhatásból az Üresség Akolitusai szervezet. Akár az is lehet hogy ők voltak a Renek elődjei.

Amúgy nem rossz gondolat,és van is alapja főleg a regény miatt. 

Birodalom Vége-ből:  ''Maguk az árnyalakok/akolitusok/ nem érzékelték az erőt nem tudtak bánni vele csak a szolgái voltak''

De ami lényegesebb: ''Régebben a begyűjtött fénykardokat feláldozták a túlvilági Sitheknek akik már meghaltak és akiknek a parancsait végrehajtották-Végül is az ősi szellemek voltak azok akik látomásokat bocsátottak rájuk- De egy ideje már megtartották a fénykardokat és más emléktárgyakat is-Csak a nagy elismerésnek örvendő akolitusok kaptak engedélyt hogy őrizzenek és használjanak egy-egy relikviát.''

Szóval simán benne van, hogy akár az elődök is lehetnek.

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ez abból a szempontból érdekes, hogy akkor nem nagyon lesz hely a magyar kiadásban Poe Dameronnak 2020-2021-ben.

Tényleg ennyire nyomatni kell az újdonságokat? 1 kötet azért még belefér?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Iqvi írta:

Tényleg ennyire nyomatni kell az újdonságokat? 1 kötet azért még belefér?

Kell bizony, haladni kell az aktuális újdonságokkal. A 2019-2020-as ciklus kötetein már nem lehet változtatni. Ez 2020 nyár vége, ősz eleje környékén ér véget. Aztán indul a 2020-2021-es időszak. És már erre is vannak foglalt helyek.

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Kargarosz írta:

Pedig azt a Poe szériát azért várom elég régóta. Egyszer csak elkezdik majd. 

Én is, szegény sorozatot már nagyon régóta húzzák, ha előbb megjelenik belőle az Omnibus kiadás, mint a magyar verzió akkor azt fogom megvenni.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Kargarosz írta:

Omnibus kiadás? 

Amikor egy teljes sorozatot egy nagy kötetben adnak ki, vagy egy hosszab sorozatot, 2 vagy 3 omnibusban. Eddig csak a 2015-ös Darth Vadert és a Star Wars 37 számát adták ki Omnibusban a crossoverekkel együt, a Marvel érából. Remélem segítettem.:peace:

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Amikor egy teljes sorozatot egy nagy kötetben adnak ki, vagy egy hosszab sorozatot, 2 vagy 3 omnibusban. Eddig csak a 2015-ös Darth Vadert és a Star Wars 37 számát adták ki Omnibusban a crossoverekkel együt, a Marvel érából. Remélem segítettem.:peace:

Na, és egyszer a Szukitsnál várható ez a Poe sorozat? No meg Lando meg a többi? Mert van egy pár amik rövidebbek azt mégse jelentek meg. Azokkal mi a helyzet? 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Kargarosz írta:

Na, és egyszer a Szukitsnál várható ez a Poe sorozat? No meg Lando meg a többi? Mert van egy pár amik rövidebbek azt mégse jelentek meg. Azokkal mi a helyzet? 

Ezt @Darth Revan9 tudja megmondani csak. De a Lando és a Poe még asszem elérhető itt rajongói fordításban. De a fizikai megjelenés lenne tényleg az igazi.:|

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 órával ezelőtt, Kargarosz írta:

Ezek még jóval odább vannak. De valószínű, hogy előbb-utóbb megjelennek.

Hozzászólás ideje:

A Poe -t valóban jó lenne ha a Szukits kiadná. Egek, az ST lassan végetér, itthon meg még a Poe se kezdődött el. Értem én, hogy haladni kell a friss árukkal, de sztem vannak olyan történetek, amik később is ráérnek. :)

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Bence1997 írta:

A Poe -t valóban jó lenne ha a Szukits kiadná. Egek, az ST lassan végetér, itthon meg még a Poe se kezdődött el. Értem én, hogy haladni kell a friss árukkal, de sztem vannak olyan történetek, amik később is ráérnek. :)

Te személy szerint, melyik jövőbeli magyar megjelenést cserélnéd ki egy Poe kötetre?

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Iqvi írta:

Te személy szerint, melyik jövőbeli magyar megjelenést cserélnéd ki egy Poe kötetre?

Most így gyorsan megnéztem az elkövetkezendő 2 év termését.

Amire cserélném:

- Vader: Dark Visions

- Galaxy's Edge

Első valami borzadály, míg utóbbiból csak az első számot olvastam, nem folytattam... vajon miért... :)

Hozzászólás ideje:

@Bence1997 az Edge-t én szerettem. Kellemes kis hangulatú mini. Én csak a Vadert hagynám ki, mert abban tényleg vannak olyan dolgok hogy csak na.:facepalm: De sajnos, vagy nem sajnos már le van fixálva minden. Remélem a 21 második felében, vagy 22-ben legkésőbb jön.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

@Iqvi Ha Revan infói helyesek, akkor a Poe 2022 -ben fog érkezni leghamarabb. :(

Addig, sok víz lefolyik a Dunán. Szegény sorozat pedig már nagyon megérdemelte volna már a kiadást. De ha kiadják, teljesen másképp lehet majd tekinteni az ST-re. 

Amúgy a Vader Dark Visionsre visszakanyarodva:szerinted a Wendig féle koncepcióval jobban jártunk volna?

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Iqvi írta:

Addig, sok víz lefolyik a Dunán. Szegény sorozat pedig már nagyon megérdemelte volna már a kiadást. De ha kiadják, teljesen másképp lehet majd tekinteni az ST-re. 

Szerintem idén nyugodtan elindulhatott volna a széria. Kicsit felvezetve újra az ST korszakát. :)

5 perccel korábban, Iqvi írta:

Amúgy a Vader Dark Visionsre visszakanyarodva:szerinted a Wendig féle koncepcióval jobban jártunk volna?

Olvasva azt az 5 rész történetét, szerintem sokkal jobban jártunk volna. Izgalmas dolgokat kapargatott minden egyes történet, kár, hogy lelőtték. Legalább adták volna át valaki másnak. :(

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Újabb Aphra képregény fog debütálni 2020. áprilisában. Alyssa Wong írja és Marika Cresta rajzolja.

new_aphra.png&w=1600&h=0

A 2020. februárjában érkező Darth Vader sorozat borítója!

new-vader.png&w=1600&h=0

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:

@tomcsi80: jó hogy borítóképekkel beraktad, de már vagy 4 napja, én is belinkeltem ugyanezt a hírt fentebb. Nem haragszom, csak legközelebb nézz szét egy kicsit.:peace:

Hozzászólás ideje:

@tomcsi80 egy jó tanács: a hír közlese előtt nézz szét, hogy közölve lett -e az a fórumon. :)

Nálad tipikusan azt tapasztalom, hogy már egy pár napos hírt is leközölsz, amit már kitargyaltunk. Nem bántás akar ez lenni, csak figyelj egy kicsit jobban. :peace:

Hozzászólás ideje:

Visszaszoktam nézni és olvasni, hogy mit közöltök, de ezen az  Iqvi által közölt facebookos bejegyzésen átsiklottam. A Darth Vader képregénynek a Bespines jelenet volt berakva mikor először közölted Bence1997 ezért gondoltam, hogy újra berakom, de ez se a végső borító.  

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, tomcsi80 írta:

de ez se a végső borító.

De, ez állítólag a végső borító. Vagy csak egy alternate cover?:?  Amúgy a Vader képregényen látható rohamosztagosok vadiújak?

Nincs harag tomcsi.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Iqvi írta:

De, ez állítólag a végső borító. Vagy csak egy alternate cover?:?  Amúgy a Vader képregényen látható rohamosztagosok vadiújak?

Nincs harag tomcsi.

Oda van írva, hogy not final cover. Valószínűleg új rohamosztagosok lesznek. Nem haragszom. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.