RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Ezen borítót látva eszembe jutott az Utóhatásból az Üresség Akolitusai szervezet. Akár az is lehet hogy ők voltak a Renek elődjei. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Pont erről volt egy értekezés. Az Abrams-interjúban mondták hogy bünözőkből álló csapat. Én meg írtam hogy akkor nem lehetnek Jedi tanítványok. Úgy látszik igazam volt. Tehát eközött meg a mészárlás között Kylo valahogy a góréjuk lett és mikor Luke ráemelte a fénykardot őket hívta. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Nagyon érdekesnek néz ki. Meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Frenkie írta: Pont erről volt egy értekezés. Az Abrams-interjúban mondták hogy bünözőkből álló csapat. Én meg írtam hogy akkor nem lehetnek Jedi tanítványok. Úgy látszik igazam volt. Tehát eközött meg a mészárlás között Kylo valahogy a góréjuk lett és mikor Luke ráemelte a fénykardot őket hívta. Később lesz góré. Ziro-ról egy képregény szinopszis: Az új jedi iskola romba dőlése után, amikor és a mestere meggyilkolása miatt diáktársai a nyomában vannak, Ben Solo az egyetlen barátjához menekül, aki még maradt a galaxisban: egy férfihez, akit Snoke-nak hívnak. De Snoke-nak tervei vannak Bennel… és ötletei az Erőről, amelyek egyszerre veszélyesek és fondorlatosak a bajba került ifjú jedi számára Ha Ben igazán szabad akar lenni… a válasz talán a Sötét Oldalon van. És a Ren Lovagokkal! De nem ez lenne az első alkalom, hogy összetalálkozik a Lovagokkal. A múltban Luke Skywalker jedimester elutazott az Ismeretlen Területekre, és az ifjú Bent is magával vitte a küldetésre. Vajon a nagy Luke Skywalker képes helytállni a Ren Lovagokkal szemben? Szerkesztve: 2019. Október 24. - Kargarosz 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, RacerX írta: Ezen borítót látva eszembe jutott az Utóhatásból az Üresség Akolitusai szervezet. Akár az is lehet hogy ők voltak a Renek elődjei. Amúgy nem rossz gondolat,és van is alapja főleg a regény miatt. Birodalom Vége-ből: ''Maguk az árnyalakok/akolitusok/ nem érzékelték az erőt nem tudtak bánni vele csak a szolgái voltak'' De ami lényegesebb: ''Régebben a begyűjtött fénykardokat feláldozták a túlvilági Sitheknek akik már meghaltak és akiknek a parancsait végrehajtották-Végül is az ősi szellemek voltak azok akik látomásokat bocsátottak rájuk- De egy ideje már megtartották a fénykardokat és más emléktárgyakat is-Csak a nagy elismerésnek örvendő akolitusok kaptak engedélyt hogy őrizzenek és használjanak egy-egy relikviát.'' Szóval simán benne van, hogy akár az elődök is lehetnek. Szerkesztve: 2019. Október 25. - Kargarosz 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Új Doctor Aphra sorozat indul jövőre a Star Wars v2 és a Darth Vader v3 mellé. Így már teljes a szentháromság. Alább borítók:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2644245145597373&id=984467798241791&sfnsn=mo 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Neb*ssz. Érdekes lesz. Kíváncsian várom akkor a csajszi sorsát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Ez abból a szempontból érdekes, hogy akkor nem nagyon lesz hely a magyar kiadásban Poe Dameronnak 2020-2021-ben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 8 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ez abból a szempontból érdekes, hogy akkor nem nagyon lesz hely a magyar kiadásban Poe Dameronnak 2020-2021-ben. Tényleg ennyire nyomatni kell az újdonságokat? 1 kötet azért még belefér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Tényleg ennyire nyomatni kell az újdonságokat? 1 kötet azért még belefér? Kell bizony, haladni kell az aktuális újdonságokkal. A 2019-2020-as ciklus kötetein már nem lehet változtatni. Ez 2020 nyár vége, ősz eleje környékén ér véget. Aztán indul a 2020-2021-es időszak. És már erre is vannak foglalt helyek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Pedig azt a Poe szériát azért várom elég régóta. Egyszer csak elkezdik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. 34 perccel korábban, Kargarosz írta: Pedig azt a Poe szériát azért várom elég régóta. Egyszer csak elkezdik majd. Én is, szegény sorozatot már nagyon régóta húzzák, ha előbb megjelenik belőle az Omnibus kiadás, mint a magyar verzió akkor azt fogom megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Omnibus kiadás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. 1 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Omnibus kiadás? Amikor egy teljes sorozatot egy nagy kötetben adnak ki, vagy egy hosszab sorozatot, 2 vagy 3 omnibusban. Eddig csak a 2015-ös Darth Vadert és a Star Wars 37 számát adták ki Omnibusban a crossoverekkel együt, a Marvel érából. Remélem segítettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. 19 órával ezelőtt, Iqvi írta: Amikor egy teljes sorozatot egy nagy kötetben adnak ki, vagy egy hosszab sorozatot, 2 vagy 3 omnibusban. Eddig csak a 2015-ös Darth Vadert és a Star Wars 37 számát adták ki Omnibusban a crossoverekkel együt, a Marvel érából. Remélem segítettem. Na, és egyszer a Szukitsnál várható ez a Poe sorozat? No meg Lando meg a többi? Mert van egy pár amik rövidebbek azt mégse jelentek meg. Azokkal mi a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. 2 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Na, és egyszer a Szukitsnál várható ez a Poe sorozat? No meg Lando meg a többi? Mert van egy pár amik rövidebbek azt mégse jelentek meg. Azokkal mi a helyzet? Ezt @Darth Revan9 tudja megmondani csak. De a Lando és a Poe még asszem elérhető itt rajongói fordításban. De a fizikai megjelenés lenne tényleg az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. 7 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Na, és egyszer a Szukitsnál várható ez a Poe sorozat? No meg Lando meg a többi? Mert van egy pár amik rövidebbek azt mégse jelentek meg. Azokkal mi a helyzet? Ezek még jóval odább vannak. De valószínű, hogy előbb-utóbb megjelennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. A Poe -t valóban jó lenne ha a Szukits kiadná. Egek, az ST lassan végetér, itthon meg még a Poe se kezdődött el. Értem én, hogy haladni kell a friss árukkal, de sztem vannak olyan történetek, amik később is ráérnek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 7 perccel korábban, Bence1997 írta: A Poe -t valóban jó lenne ha a Szukits kiadná. Egek, az ST lassan végetér, itthon meg még a Poe se kezdődött el. Értem én, hogy haladni kell a friss árukkal, de sztem vannak olyan történetek, amik később is ráérnek. Te személy szerint, melyik jövőbeli magyar megjelenést cserélnéd ki egy Poe kötetre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 12 perccel korábban, Iqvi írta: Te személy szerint, melyik jövőbeli magyar megjelenést cserélnéd ki egy Poe kötetre? Most így gyorsan megnéztem az elkövetkezendő 2 év termését. Amire cserélném: - Vader: Dark Visions - Galaxy's Edge Első valami borzadály, míg utóbbiból csak az első számot olvastam, nem folytattam... vajon miért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. @Bence1997 az Edge-t én szerettem. Kellemes kis hangulatú mini. Én csak a Vadert hagynám ki, mert abban tényleg vannak olyan dolgok hogy csak na. De sajnos, vagy nem sajnos már le van fixálva minden. Remélem a 21 második felében, vagy 22-ben legkésőbb jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. @Iqvi Ha Revan infói helyesek, akkor a Poe 2022 -ben fog érkezni leghamarabb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Éppen most , Bence1997 írta: @Iqvi Ha Revan infói helyesek, akkor a Poe 2022 -ben fog érkezni leghamarabb. Addig, sok víz lefolyik a Dunán. Szegény sorozat pedig már nagyon megérdemelte volna már a kiadást. De ha kiadják, teljesen másképp lehet majd tekinteni az ST-re. Amúgy a Vader Dark Visionsre visszakanyarodva:szerinted a Wendig féle koncepcióval jobban jártunk volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Iqvi írta: Addig, sok víz lefolyik a Dunán. Szegény sorozat pedig már nagyon megérdemelte volna már a kiadást. De ha kiadják, teljesen másképp lehet majd tekinteni az ST-re. Szerintem idén nyugodtan elindulhatott volna a széria. Kicsit felvezetve újra az ST korszakát. 5 perccel korábban, Iqvi írta: Amúgy a Vader Dark Visionsre visszakanyarodva:szerinted a Wendig féle koncepcióval jobban jártunk volna? Olvasva azt az 5 rész történetét, szerintem sokkal jobban jártunk volna. Izgalmas dolgokat kapargatott minden egyes történet, kár, hogy lelőtték. Legalább adták volna át valaki másnak. Szerkesztve: 2019. Október 28. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. (szerkesztve) Újabb Aphra képregény fog debütálni 2020. áprilisában. Alyssa Wong írja és Marika Cresta rajzolja. A 2020. februárjában érkező Darth Vader sorozat borítója! Szerkesztve: 2019. Október 28. - tomcsi80 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. @tomcsi80: jó hogy borítóképekkel beraktad, de már vagy 4 napja, én is belinkeltem ugyanezt a hírt fentebb. Nem haragszom, csak legközelebb nézz szét egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. @tomcsi80 egy jó tanács: a hír közlese előtt nézz szét, hogy közölve lett -e az a fórumon. Nálad tipikusan azt tapasztalom, hogy már egy pár napos hírt is leközölsz, amit már kitargyaltunk. Nem bántás akar ez lenni, csak figyelj egy kicsit jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. (szerkesztve) Visszaszoktam nézni és olvasni, hogy mit közöltök, de ezen az Iqvi által közölt facebookos bejegyzésen átsiklottam. A Darth Vader képregénynek a Bespines jelenet volt berakva mikor először közölted Bence1997 ezért gondoltam, hogy újra berakom, de ez se a végső borító. Szerkesztve: 2019. Október 29. - tomcsi80 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 17 perccel korábban, tomcsi80 írta: de ez se a végső borító. De, ez állítólag a végső borító. Vagy csak egy alternate cover? Amúgy a Vader képregényen látható rohamosztagosok vadiújak? Nincs harag tomcsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 14 perccel korábban, Iqvi írta: De, ez állítólag a végső borító. Vagy csak egy alternate cover? Amúgy a Vader képregényen látható rohamosztagosok vadiújak? Nincs harag tomcsi. Oda van írva, hogy not final cover. Valószínűleg új rohamosztagosok lesznek. Nem haragszom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.