Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Nagyön köszönjük Dzséjt! Ugye Knight végleges verziója van meg neked? Tudtommal az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Itt is van: http://rapidshare.com/files/141909242/premier-bucsu.zip.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Este leszedem! Még egyszer köszi Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Kösz Dzséjt, én is szedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Köszi, leszedtem, megnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Rakd fel a youtube-ra is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. (szerkesztve) Inkább a data.hu-ra. Annál ritkábban fordul elő a lassúbb letöltés és folytatni is lehet a töltést ha megszakad. Szerkesztve: 2008. Szeptember 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Sajna ez nem a teljes videó mert a vége hiányzik. Nincs meg valakinek a teljes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. (szerkesztve) Sajna ez nem a teljes videó mert a vége hiányzik. Nincs meg valakinek a teljes? A teljes videó elkészült egyáltalán? Én is áttúrtam, most a dvd-imet, de csak azt találtam amit Dzséjt betett. Sztornó! Megtaláltam! Megy is fel. Szerkesztve: 2008. Szeptember 3. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Felért a kis aranyos! Fel kellett darabolnom. http://rapidshare.com/files/142326787/prem...jes_1_.zip.html http://rapidshare.com/files/142326789/prem...jes_1_.z01.html http://rapidshare.com/files/142340477/prem...jes_1_.z02.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Köszi Loki! Hamarosan szedem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Nekem nem csomagolta ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 3. Nekem jól lejött, és ki is tudtam nyitni. Jó kis felvétel ez! A film kezdő képsorai után szinte kedvet kaptam megnézni az Ep3-at, de persze ez per most (hétköznap este 11-kor) lehetetlen, majd máskor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Nekem is rendben lejött és ki is tudtam csomagolni. Köszi Loki! De mintha lenne még ennél teljesebb is. Amiben a Hírt TV -s híradás is megvolt a Tibur riporttal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Igen tervben volt. Visszaolvastam ezt a topikot és Knight ígérte is miután hozzá tudott jutni a hirtv-s felvételhez, és a Fókuszos Tibi interjúhoz, úgy néz ki aztán abba maradt. Legalábbis ennél frissebb verziót én nem találtam. Mindenesetre ebben már benne van a helye ezeknek a videóknak. Szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Köszi a pontosítást! Lusta voltam visszakeresni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Ti mivel csomagoltátok ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 4. Ti mivel csomagoltátok ki? Winrar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Winrar. Nekem nem megy... Lokatelli, tudnál készíteni egy SFV-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megvan valakinek Knight videója? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Valahol megvan, pár hete találkoztam vele az egyik DVD-n. Holnap előkerítem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Valahol megvan, pár hete találkoztam vele az egyik DVD-n. Holnap előkerítem. Nagyon megköszönném ha felraknád valahova. Már letöltöttem vagy háromszor, de mindig eltűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. (szerkesztve) Ha a 17 perces verzió a teljes, akkor az nekem megvan. Majd kitalálom, hová töltsem fel. Szerk.: Megtörtént, PM ment. Szerkesztve: 2011. Január 11. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Ha a 17 perces verzió a teljes, akkor az nekem megvan. Majd kitalálom, hová töltsem fel. Szerk.: Megtörtént, PM ment. Köszi erre gondoltam! A fórum kezdeti időszaka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. (szerkesztve) Ááááááááá! 2005.05.18. Szerkesztve: 2014. Január 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. Llew lemaradt! Úristen mennyire rég volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. De fiatalok voltatok még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. (szerkesztve) 2014. 01. 11. - 22:08, Donát írta: Llew lemaradt! Úristen mennyire rég volt. Lenci mögött a kopasz, ő Llew. Donát Te viszont még gyerek voltál. Ez a kép már majdnem éjfélkor készült, többen eléggé álmosan hunyorogtunk ott, kivéve Bomarr -t. Egyébként ez a kép azért is nagy jelentőségű mert itt találkoztunk először személyesen és egy új fórum ötlete is ekkortájt merült fel bennem. 2014. 01. 12. - 0:48, Frenkie írta: De fiatalok voltatok még. Majdnem tíz éve már... Rohan az idő! Frenkie Te merre voltál akkor? Szerkesztve: 2022. Március 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Lenci mellett jobbra a kopasz, ő Llew. Donát Te viszont még gyerek voltál. Ez a kép már majdnem éjfélkor készült, többen eléggé álmosan hunyorogtunk ott, kivéve Bomarr -t. Egyébként ez a kép azért is nagy jelentőségű mert itt találkoztunk először személyesen és egy új fórum ötlete is ekkortájt merült fel bennem. Mármint a feliratok közül maradt le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.