MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Áááááá (de azért van abban valami, amit írsz ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Talán ma Bomarr feldobja az új részt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. No, azért nem kell elkapkodni, mert hamar a végére érünk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. No, azért nem kell elkapkodni, mert hamar a végére érünk És nem is kapkodta el. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hát nem, de sebaj, ráérünk, senki nem kerget minket Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Ma este négyszer futottam neki a yousendit-nek, de egyszer se sikerült felraknia. Nemtom mi van, de holnap újra megprobálom felrakni Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Ötödikre megadta magát Fall of the Sith Empire IV. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Köszi Bomarr! Töltöm. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Ez a rész nagyon szomorú volt Viszont az eleje nem teljesen volt összhangban az előző végével. Ott hagytuk abba, hogy Jori rátámadt Gavra, azt hittem, lesz valami összecsapás, de nem. Az a támadási szándék az előző rész végéből nem igazán illik az egészbe. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Lehet, hogy a két rész között Jori is rájött, hogy első találkozásuk alkalmával talán mégse kéne feldarabolnia a testvérét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. (szerkesztve) Még mindig nem olvastam el. Majd talán ma. Szerkesztve: 2006. Április 2. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Elolvastam. Kissé könnyen hátrált meg a sith army. A corsucanti harc nagyon jó! A vége pedig szomorú, már persze ha meghalt Jori....és nem valami sith illúzió van a dologban. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Nem tudom nyitni a rart.... bár a TCt még megpróbálom mielőtt feladnám! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. (szerkesztve) Itt a befejező rész Fall of the Sith Empire V. Krande: azóta megtudtad nyitni a rar-t? Szerkesztve: 2006. Április 7. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 7. Köszi Bomarr! ÉRdekel a sztori vége, de csak holnap fogom rászánni magam a megtekintésre. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Krande: azóta megtudtad nyitni a rar-t? Még nem próbáltam. Holmi élettan ZHval molesztált az élet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Hozzászólás ideje: 2006. Április 8. Jó volt, azt kell hogy írjam Láthattunk egy szép ünneplést Coruscanton, és egy újra megjelenő Ludot, aki most már végleg eltávozott az élők sorából. Ez sejthető volt, hiszen a Sith Birodalom csak úgy pusztulhatott el, ha ő is meghalódik (hiába "támadt fel" halottaiból ideiglenesen) a többi Sith-tel együtt. NS pedig elhúzta a csíkot a Yavin 4-re a massassikkal együtt Legalább ezt is láthattuk. Odan-Urrnak szép tervei vannak, igazán hozzáillő egy Jedi könyvtár alapítása Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Hozzászólás ideje: 2006. Április 11. Szerintem is korrekt befejezés... Odan-Urrhoz már csak azért is jobban illik ez, mert ő egyébként is egy "elmélkedő/meditálgató" karakter semmint kemény harcos Ody: Azóta elolvastad már? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. (szerkesztve) Egyébként elfilóztam rajta, hogy ezek a régen élt Sith-ek talán többet tudtak a Sith praktikákról, mint későbbi elvutódaik, ha olyan szemfényvesztésre voltak képesek, mint pl. egy fél hadsereg. Lehet, hogy a birodalmuk pusztulásával tudásuk egy része is odaveszett. Igaz, hogy Sadow lelépett a Yavin4-re, de vajon ő tovább tudta adni a tudását? Na most visszanéztem, és van erről szó lentebb. A később történtek alapján a tudásuk részben nem most veszhetett el igazán, hanem később, miután Exar Kunt legyőzték a Jedik. Szerkesztve: 2006. Április 12. - MissKarrde Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Egyébként elfilóztam rajta, hogy ezek a régen élt Sith-ek talán többet tudtak a Sith praktikákról, mint későbbi elvutódaik. Rengeteg tudás veszett oda. Na persze ezt kevés Jedi fájlalja... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 12. Szerintem is korrekt befejezés... Odan-Urrhoz már csak azért is jobban illik ez, mert ő egyébként is egy "elmélkedő/meditálgató" karakter semmint kemény harcos Ody: Azóta elolvastad már? Sajna még nem. Ma mindenképpen sort kerítek rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 13. Nekem is tetszett a befejezés. A Coruscanti ünneplés külön kiemelendő. Egyébként érdekes, hogy milyen könnyen legyőzték a Sith hadat. Már itt is látszik, hogy erővel nem lehet leigázni a Köztársaságot. Belülről lehetne legjobban bomlasztani. Bár ezekben az időkben szerintem még sokkal erkölcsösebbek a vezetők. Jó poén volt Jori kérése a végén. Bár kicsit félve kérdezem, de gav hova a fenébe tűnt? Meghalt? Mert nem vettem észre... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. (szerkesztve) Bár kicsit félve kérdezem, de gav hova a fenébe tűnt? Meghalt? Mert nem vettem észre... Az előző rész végén meghalt. Szerintem, de lehet, hogy elnéztem, vagy rosszul értelmeztem az angol szöveget (ezen egy cseppet sem csodálkoznék). Teta hadserege Jorival meg tudott még lépni a robbanó vörös csillag elől, mikor Gav figyelmeztette őket. Jori meg akarta menteni, de nem volt rá idő. Gav ottragadt Sadow megrongált hajóján a kamrában, nem tudott menekülni. Azt hiszem, így volt. Szerkesztve: 2006. Április 14. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Akkor hősi halált halt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szó volt arról, hogy Luke az endori csata után (Most ne nézzük az EU-t) új Rendet alapít. Érdekelne, hogy vajon Obi-wan és Yoda segítségére vannak-e ebben. Hisz maga Obi-wan mondja, hogy "Yoda mindig veled lesz"... Továbbá ha Anakinék halhatatlanok, beszélnek-e Luke-kal, egyengetik-e az útját, stb? Mert ez szerintem döntően befolyásolná a Jedi rend további alakulását. Ebből a szempontból kulcsfontosságú lehet az EPIII kivágott jelenete, ahol Yoda Qui-Gonn-nak elismeri, hogy hibázott, a Rendnek megújulásra van szüksége. Enélkül a jelenet nélkül kicsit úgy tűnik, hogy Yoda annyira nem ismerte fel, hogy reformokra van szükség, ahogy Obi-wan sem. Tehát támogatták-e Luke-ot az Erő honából, és ha igen, akkor milyen tanácsokat adtak neki? És vonatkoztassunk el az EU-tól, csak a ti fantáziátokra vagyok kíváncsi Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerintem nem iagzán isntruálták, hiszen azt látniuk kellett, hogy Luke már egy új generációs Jedi, és rá kell bízni a rend újra szervezését. Én úgy képzelem, hogy csak a legszükségesebb esetekben konzultál Yodáékkal. Nagyon érdekes beszélgetések lehettek Anakin és Luke között. Én egy ilyen párbeszédre lennék a legkíváncsibb. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Így van. Hisz ne feledjük, az EpIII-ig gyakorlatilag fogalmunk sem volt, hogy a hangok és a szellemek mi alapján jelennek meg, mennyit beszélhetnek, hol bukkanhatnak fel, stb. Persze most sem tudunk sokkal többet, de azt igen, hogy halhatatlanok lettek, és elvileg ezzel a technikával bármikor meg tudnak jelenni Luke-nak. Márpedig azt hiszem nem hagynának ki egy ilyen lehetőséget, hogy az egyetlen "igazi" Jedinek átadják a több ezer éves tapasztalataikat a rendről, amellyel Luke elkerülheti a buktatókat, stb. Szóval szerintem ennek tükrében elindulhatna az Expended Universe második hulláma az Endor utáni csata történéseiről, ahol megkímélnének minket klón Palpatine-októl, Luke az anyját keresi, stb dolgoktól, és a prequelek szellemében íródna az összes mű. Szerintem érdekes lenne. Más kérdés, hogy erre mennyi esély van? Én gyakorlatilag 0%-ra tippelek, de hátha Modi tud mondani valami bíztatót Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Az újak már az ep1-2-3 szellemében íródnak, a régiek meg... hát azokat vagy átírják kicsit vagy úgy hagyják. Amúgy szerintem nem szólnak bele az Új Rend felépítésébe, mivel nekik ilyenhez szvsz már joguk sincs. Nem csak azért, mert az ő irányításuk alatt egy Jedi Rend már megbukott, hanem azért, mert mégis csak halottak. Én úgy képzelem, hogy iránymutatást adnak, tanácsokat. Én arra lennék kiváncsi, hogy ezután vajon minden Jedi halhatatlanná válik? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Én arra lennék kiváncsi, hogy ezután vajon minden Jedi halhatatlanná válik? Biztos nem, mert ha Obiéknak is tanulni kellet, akkor a többi jedi sem fog pontán eltünni. Persze kivéve Luke-ot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. És ha Luke nekik is megtanítja? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.