Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Mi legyen? Kezdjem el a Web-Rip-et fordítani, vagy van már Web-Dl, csak én nem találom?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Még nincs WEB-DL kezd el. Egy jól időzített felirattal dolgoz. Ha nincs innen szed le. http://www.addic7ed.com/season/4641/3
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Viszont akkor tudni kell, hogy melyik lesz az a 'release' amelyiket le kell szednünk addig. Általában többféle tv-rip van..
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve WEB-DL angol felirat. Star Wars Rebels S03E05 The Last Battle_track4_eng.zip
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Srácok baj van. Rám tört a kettős látásom, szédülök meg minden, kétlem, hogy be tudom ma fejezni a fordítást, jövő héten hét közben viszont nem lesz rá időm. Ha akad jelentkező, aki befejezné, átküldöm neki amit eddig megcsináltam (kábé az epizód feléig jutottam). Szerkesztve: 2016. Október 23.8 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Ha megmondod, mit hogyan kell csinálnom vele, szívesen befejezem. Szerkesztve: 2016. Október 23.8 éve - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Jobbulást Werebazs! Köszi a szándékot Merr! Meglátjuk hogy alakul akkor!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Én közben elkészültem a fájllal, legkésőbb holnap már itt lesz.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Szívesen, egy élmény volt beugrani, le is szögezném, hogy ha kell, én bármikor szívesen besegítek.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Szerző Én is fordítottam már nem is egy TCW részt de jobb volt így. Köszi Merr.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Már nagyon várom a Magyar Feliratot Majd én is besegítek Star Wars kapcsán: videó letöltési link , feliratok , stb.. Szerkesztve: 2016. Október 24.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Nem sürgetés, és tényleg klassz, hogy beugrottál Merr, de ha tegnap megvoltál már, akkor hol a felirat? elvitte a cica?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Köszi a segítséget Merr. Nem sürgetés, és tényleg klassz, hogy beugrottál Merr, de ha tegnap megvoltál már, akkor hol a felirat? elvitte a cica? Valószínűleg Fulcrum lektorálja. Tegnap este fél tízkor gondolom már nem állt neki.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Fulcrum még nem küldte vissza a véleményeit, de nem hinném, hogy sok bökkenő lenne vele. Idedobhatnám most is az enyémet, viszont megtisztelem azzal, hogy hagyom őt végezni azt, ami a posztjára hárul, bármennyire könnyű is lenne rögtön letudni.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Nah végre lehet tudni a Magyar Feliratról valamit, remélem Fulcrum hamar végez vele. Mert már nagyon várjuk és nem csak mi, hanem más emberek is. Köszi az infót Merr Szerkesztve: 2016. Október 24.8 éve - TheMilkyWay
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.