Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Köszi szokás szerint ehhez készül majd a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Várjuk már, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Jó szórakozást! 3x04 Hera Hősei.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Köszi skacok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Tudtok WEB-DL feliratot adni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Az csak holnap lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Mi legyen? Kezdjem el a Web-Rip-et fordítani, vagy van már Web-Dl, csak én nem találom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Szerintem kezd el, utána majd átmásolod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Szerintem is menjen. Én jól elvagyok web DL nélkül is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Még nincs WEB-DL kezd el. Egy jól időzített felirattal dolgoz. Ha nincs innen szed le. http://www.addic7ed.com/season/4641/3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Viszont akkor tudni kell, hogy melyik lesz az a 'release' amelyiket le kell szednünk addig. Általában többféle tv-rip van.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. WEB-DL angol felirat. Star Wars Rebels S03E05 The Last Battle_track4_eng.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. (szerkesztve) Srácok baj van. Rám tört a kettős látásom, szédülök meg minden, kétlem, hogy be tudom ma fejezni a fordítást, jövő héten hét közben viszont nem lesz rá időm. Ha akad jelentkező, aki befejezné, átküldöm neki amit eddig megcsináltam (kábé az epizód feléig jutottam). Szerkesztve: 2016. Október 23. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. (szerkesztve) Ha megmondod, mit hogyan kell csinálnom vele, szívesen befejezem. Szerkesztve: 2016. Október 23. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Jobbulást Werebazs! Köszi a szándékot Merr! Meglátjuk hogy alakul akkor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Én közben elkészültem a fájllal, legkésőbb holnap már itt lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Előre is köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Köszi szépen és Werebazs neked meg jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Szívesen, egy élmény volt beugrani, le is szögezném, hogy ha kell, én bármikor szívesen besegítek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Én is fordítottam már nem is egy TCW részt de jobb volt így. Köszi Merr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Köszi Merr, akkor várjuk a file-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Kb. mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Már nagyon várom a Magyar Feliratot Majd én is besegítek Star Wars kapcsán: videó letöltési link , feliratok , stb.. Szerkesztve: 2016. Október 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Nem sürgetés, és tényleg klassz, hogy beugrottál Merr, de ha tegnap megvoltál már, akkor hol a felirat? elvitte a cica? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Köszi a segítséget Merr. Nem sürgetés, és tényleg klassz, hogy beugrottál Merr, de ha tegnap megvoltál már, akkor hol a felirat? elvitte a cica? Valószínűleg Fulcrum lektorálja. Tegnap este fél tízkor gondolom már nem állt neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Fulcrum még nem küldte vissza a véleményeit, de nem hinném, hogy sok bökkenő lenne vele. Idedobhatnám most is az enyémet, viszont megtisztelem azzal, hogy hagyom őt végezni azt, ami a posztjára hárul, bármennyire könnyű is lenne rögtön letudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. (szerkesztve) Nah végre lehet tudni a Magyar Feliratról valamit, remélem Fulcrum hamar végez vele. Mert már nagyon várjuk és nem csak mi, hanem más emberek is. Köszi az infót Merr Szerkesztve: 2016. Október 24. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.