Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Szerző Én már majdnem megcsináltam saját használatra. De azért jó lenne ha Lok felbukkanna.
Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Én már majdnem megcsináltam saját használatra. De azért jó lenne ha Lok felbukkanna. Hát nem tudom. Én legszívesebben elkérném a verziódat Ody, bár tudom, hogy Lok egy kicsit megorrolt a multkor is..
Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Szerző Majd át kell ezt beszélni. Vannak itt ifjú titánok akik megcsinálnák (Norbi, Sky). Talán ami nem megy ne erőltessük.
Hozzászólás ideje: 2014. November 7.10 éve Felőlem úgy is mehetne hogy átnézem a tiédet Ody, javítom ami kell. Így meglenne hamar
Hozzászólás ideje: 2014. November 7.10 éve Bocsánat emberek, ma jöttem haza egy 3 napos konferenciáról, amit a tanszékünk szervezett, és eddig nem jutottam gépközelbe. Ha tudtok még várni, és még nem csinálta meg valaki, estére megcsinálom a fordítást.
Hozzászólás ideje: 2014. November 7.10 éve Szerző Felőlem úgy is mehetne hogy átnézem a tiédet Ody, javítom ami kell. Így meglenne hamar Mint mondtam, csak a magam szórakoztatására csináltam, de egyébként már nem is aktuális. Bocsánat emberek, ma jöttem haza egy 3 napos konferenciáról, amit a tanszékünk szervezett, és eddig nem jutottam gépközelbe. Ha tudtok még várni, és még nem csinálta meg valaki, estére megcsinálom a fordítást. Köszi előre is! Ilyen a tudósok élete.
Hozzászólás ideje: 2014. November 8.10 éve Hosszú várakozás után végre elkészültem. Jövő héten már korábban tudom csinálni a feliratot. Az elmúlt hetek miatt bocsánatot kérek. Star Wars REBELS - 01x05 - Breaking Ranks.WEBRip-QCF.zip
Hozzászólás ideje: 2014. November 8.10 éve Szerző Köszi Lok! Ez társadalmi munka, nincs miért bocsánatot kérni. Amit írtam alább azt nem is támadólag vagy bántásból írtam, és lényegében Te érzed mennyire van időd erre.
Hozzászólás ideje: 2014. November 9.10 éve Magyar felirat "A lázadás szikrájának" kibővített változatához... Az eredeti fordításért Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.of.Rebellion.EXTENDED.720p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN.zip
Hozzászólás ideje: 2014. November 11.10 éve Szerző Itt az angol felirat. Star Wars REBELS - 01x06 - Out of Darkness.WEBRip-QCF.English.HI.C.orig.Addic7ed.com.zip
Hozzászólás ideje: 2014. November 13.10 éve Meg is volnánk. Star Wars REBELS - 01x06 - Out of Darkness.WEB-DL.AAC.zip
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.