Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Persze. Megnyugodott a kicsi szívem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Jesszus, ha ilyenek lesznek, mint az első kérdés, akkor nem sokra fogom tudni a választ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Gondolom lehet "puskázni" Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Amíg várakozunk, lehet menni ide-oda, élőben és virtuálisan is. Donát, senki sem áll melletted, hogy honnan tudod a választ. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Nem áll ott senki, az igaz, de azért keresgélni sem olyan gyorsan megy Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Csak a jó keresőszavak kellenek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Huhhhh...hát jól leizzadtam. Gratulálok a nyerteseknek. Mindjárt beírom a játék összesített sorrendjét is a topikba. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Nagy gratula, Rog! Szép játék volt! És köszönet Odynak ezért a maratoni kvízért!!! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Grat az első helyezettnek, meg persze a többi pontszerzőnek is! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. (szerkesztve) Még 1x gratula a pontszerzőknek. Valamint gratulálok Rognak és Dzséjtnek a DVD-ért. Köszi Ody a kvízt, de szerintem ne legyen több ilyenfajta kvíz, kicsit sokáig tart Szerk: az ilyenfajtát a mai/tegnapi fordulóra értettem. Ez a sorozatos jöhet még töménytelenül Szerkesztve: 2010. Február 26. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Jó kis kvíz volt Mégegyszer grat mindenkinek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. (szerkesztve) Hát ez hatalmas játék volt! Az egyik legjobb eddig! És nem azért, mert ilyen jó helyen végeztem. Egyszerűen élveztem minden percét, még a többiek kérdéseit is. Köszönjük szépen a játékot! Gratula Rog-nak az első helyért! És persze minden pontszerzőnek is! Ja, és hát gratula Dzséjtnek a végső győzelemért! Szerkesztve: 2010. Február 26. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. És köszönet Odynak ezért a maratoni kvízért!!! Magam sem hittem, hogy ilyen hosszú lesz. Örülök, hogy bírtátok! Köszi Ody a kvízt, de szerintem ne legyen több ilyenfajta kvíz, kicsit sokáig tart Ez az egész havi játék egyedi volt. Gratulálok Dzséjt a nyereményhez? Felfogtad már? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Grat a helyezetteknek, meg a többi résztvevőnek is, és nagy-nagy köszönet Ody-nak, amiért lezavarta ezt az egész Jubileumi kvízt. De ha legközelebb lesz ilyen, lehet jobb, ha előbb kezdjük Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. (szerkesztve) Köszi mindenkinek és gratula a többieknek! Azért nagy mákom is volt mert néhányszor közel voltam hogy átlépjem az időlimitet. A kvízt is köszi! Szerkesztve: 2010. Február 26. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Ez az egész havi játék egyedi volt. Gratulálok Dzséjt a nyereményhez? Felfogtad már? Ja, hogy már megint én nyertem? Kik lettek a másodikok? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Azért nagy mákom is volt mert néhányszor közel voltam hogy átlépjem az időlimitet. Ez szerintem mindenkinél volt így párszor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Köszi mindenkinek és gratula a többieknek! Azért nagy mákom is volt mert néhányszor közel voltam hogy átlépjem az időlimitet. Ettől én is féltem néha, de mindig sikerült időben válaszolnod. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Köszi a kvízt, Ody! Tetszett! Biztos nem 5 perc alatt dobtad össze. Legalább megint tanultam egyet s mást a SW-ról. Ha DVD-t nem is, tapasztalatot mindenképp szereztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Ja, hogy már megint én nyertem? Kik lettek a másodikok?Rog és oldi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Köszi a kvízt, Ody! Tetszett! Biztos nem 5 perc alatt dobtad össze. Legalább megint tanultam egyet s mást a SW-ról. Ha DVD-t nem is, tapasztalatot mindenképp szereztem. Köszi a részvételt neked is. Örülök, ha tudtam új infókkal szolgálni. Egyébként szívesen a kvízt mindenkinek. Most egy időre leteszem a lantot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Akkor Rog és Oldi, felajánlom felétek a DVD-t, ha kell, mert nekem megvan, és olyat sem tudok, akinek elajándékozhatnám (az unokatesóm még túl fiatal hozzá, a többi ismerősömnek meg vagy már megvan, vagy nem kellene). Ha nektek nem, akkor felajánlom Sky-nak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Ettől én is féltem néha, de mindig sikerült időben válaszolnod. Volt is sóhaj hogy belefért. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. (szerkesztve) Akkor Rog és Oldi, felajánlom felétek a DVD-t, ha kell, mert nekem megvan, és olyat sem tudok, akinek elajándékozhatnám (az unokatesóm még túl fiatal hozzá, a többi ismerősömnek meg vagy már megvan, vagy nem kellene). Ha nektek nem, akkor felajánlom Sky-nak.Ez igazán kedves de nekem már megvan az egylemezes kiadás így ha Oldie-nak nem kell akkor szerintem nyugisan lehet Sky-é. Ez szerintem mindenkinél volt így párszor. Néha figyelgettem de én mindig is túl szoktam kritizálni magam. Szerkesztve: 2010. Február 27. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Ez igazán kedves de nekem már megvan az egylemezes kiadás így ha Oldie-nak nem kell akkor szerintem nyugisan lehet Sky-é.Én arról nem vagyok meggyőződve, hogy neki nem kell. Fente rá a fogát, de majd nyalatkozik mik a szándékai. Mindenesetre ez a lemez már Dzséjté, így ő rendelkezik felette. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Én se vagyok meggyőződött állapotban afelől hogy nem kell neki. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. (szerkesztve) Marha jókat szórakozok ezeken a kvízeken.Gratulálok a nyerteseknek. Szerkesztve: 2010. Február 27. - Frenkie Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Pellaeon nem csak később lett admirális? Jóval az endori csata és Thrawn halála után. Igazából később lett, de Dzséjt írta, hogy miért kell így hivatkozni rá Thrawn nem volt ott. Ő valóban nem volt ott, nekem most így hirtelen az rémlik, hogy némileg számonűzve volt a külső területekre, ami valójában csak álca volt egy titkos feladat miatt. Gratula Rognak a fordulóért, és Dzséjtnek a kvíz megnyeréséért És köszi mindenkinek, jól aludtam A többszöri 4 órás felkelés után már nem ártott aludni is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Tekintettel, hogy nekem megvan egy bizonyos változata , és lehet, hogy Sky-nak egyis sincs meg, szóval én is lepasszolom. Nade csak merte volna Ody a plazmatévéjét felajánlani...! Amúgy a HCS témához még annyit, hogy nekem a második HCS átmérőjének adata is marha furcsa, mert a könyv, majdnem kétszer akkorának írja mint az első rész HCS-jét. Szóval ha az 900 km, akkor az elsőnek 450-nek kell lennie. Szóval én maradok a 120-nál, mag a 160-nál Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Hát akkor Sky srác, ezennel neked ajándékozom a DVD-met Amúgy a HCS témához még annyit, hogy nekem a második HCS átmérőjének adata is marha furcsa, mert a könyv, majdnem kétszer akkorának írja mint az első rész HCS-jét. Szóval ha az 900 km, akkor az elsőnek 450-nek kell lennie. Szóval én maradok a 120-nál, mag a 160-nál Anno Modi írt arról, hogy miért nőttek meg bizonyos járművek az ep4-5-6-ban (a két Halálcsillag, meg az Executor). Azt hiszem, lemérték a gépek egymáshoz viszonyított méretüket, vagy mi. A lényeg, hogy ebből elég nagy "balhé" lett, így végül a Lucasfilm is belement abba, hogy az újabb kiadású könyvekbe már az új adatok kerüljenek bele, ezáltal azok lettek canonok. Ezt legjobban az Executoron lehet megfigyelni: - 1984-től 1998-ig "csak" 8 km volt, ezt a A Guide to the Star Wars Universe című könyv adta meg. Ezt az adatot több könyv is felhasználta, sőt, az első X-Wing játékokban is ekkora volt. - 1998-ban aztán jött az első növekedés. A starwars.com adatbázisába bekerült a hajó és így lett 12,8 km-es, mivel ott úgy hivatkoztak rá, hogy "nyolcszor nagyobb egy birodalmi csillagrombolónál". Ez az adat egészen 2004-i tartotta magát, talán a legelterjedtebb mérete is, az X-Wing Alliance-ba is így került be. - 2004-ben aztán megjelent az Inside the Worlds of Star Wars Trilogy, melyben James Luceno új méretadatot adott meg: 19 km. Ezt azért vélte így, mert a filmekben 12-szer nagyobb az Executor kistestvéreinél. Leland Chee, a kanonszintek összeállítója is ezt az adatot vette be a Holocron continuity database-be, szóval 2004 óta az Executor majdnem 20 km hosszú. Ez a hivatalos álláspont, azóta minden könyv, képregény, játék ezt használja. Szóval, a régi adatokat el lehet felejteni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.