Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Gratula Ody-nak és minden pontszerzőnek. Köszönöm még egyszer, hogy megvártatok, erről a kvízről kár lett volna kicsit is lemaradni. Nagyon élveztem. Köszi, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Amúgy Dzséjt csúcsot döntöttél a hozzászólásokat tekintve. Ez volt a legnépszerűbb egész estét betöltő kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Grat a pontszerzőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Kösz Dzséjt a remek kvízt! Csak összekuporgattam 2 pontot. Gratula Ody a győzelemért, és gratula a pontszerzőknek, résztvevőknek. Elteszem magam holnapra. Jó éjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Grat a pontszerzőknek. Mehetsz zuhanyozni a kutyussal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Amúgy Dzséjt csúcsot döntöttél a hozzászólásokat tekintve. Ez volt a legnépszerűbb egész estét betöltő kvíz. Vaó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Kösz Dzséjt a remek kvízt! Csak összekuporgattam 2 pontot. Gratula Ody a győzelemért, és gratula a pontszerzőknek, résztvevőknek. Elteszem magam holnapra. Jó éjt. Jó éjt danityu! Aludd ki magad, mert holnap izgi nap lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mehetsz zuhanyozni a kutyussal. Mindkettőnknek megvolt a mai áztatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mindkettőnknek megvolt a mai áztatás Micsoda perverz vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 5. Köszi! Elég jól haladtunk, tizennégy kérdés maradt meg a harminchatból. Phobos fölette a Kulisszák mögött kategória összes kérdését, viszont az Expanded Universe-ből és a Jokerből csak két kérdés fogyott el. A megmaradt kérdéseket elteszem legközelebbre Még párat hozzágondolsz egy-két kategóriából, és egyszer még egy ilyen lehet kreálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Holnapra készüljetek! Annyit elárulok, hogy csak a harmadik évadból lesznek képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Annyit elárulok, hogy csak a harmadik évadból lesznek képek. Ajjaj! Amúgy most észlelek, hogy már csütörtök van Ha nem szólsz, elfelejtek holnap jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Ajjaj! Amúgy most észlelek, hogy már csütörtök van Ha nem szólsz, elfelejtek holnap jönni azért is írtam be, hogy nehogy elfelejtsétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Holnapra készüljetek! Annyit elárulok, hogy csak a harmadik évadból lesznek képek. Ajaj. Én max. a képek hangulatából tudok majd következtetni. De jövök azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Három óra múlva kvíz! Nem elfeledni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Örülhettek, nem leszek itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Örülhettek, nem leszek itt Ez inkább szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Sajnos megint késni fogok, és nem tudom, mennyit, így ne várjatok rám. Majd csatlakozom. Remélem, marad még feladvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Sajnálom Dzséjt Pildi, majd próbálunk lassúak lenni a válaszokkal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Gratula Sky! Ügyes vagy! Gratula a többi pontszerzőnek is! Köszi Ody a kvízt, ez baromi nehéz volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Köszi Ody a kvízt, ez baromi nehéz volt Azért a te kvízed sem volt semmi, nehézség szempontjából. A meg nem válaszolt kérdésekre a mai napig nem találtam választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Szokásosan én is gratulálok minden résztvevőnek. Sky -nak megy a külön pacsi az első helyért. Azért jó tudni, hogy már vannak TCW geek -ek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Gratula Sky. Jó kis quiz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Imádom a péntek estéket. Kösz Ody a kvízt. Gratula Sky, tényleg nagy vagy. És gratula mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Imádom a péntek estéket. Kösz Ody a kvízt. Gratula Sky, tényleg nagy vagy. És gratula mindenkinek. Pedig ha Te adtál volna jó választ az utolsó kérdésnél, akkor Tiéd az első hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Pedig ha Te adtál volna jó választ az utolsó kérdésnél, akkor Tiéd az első hely. Elkezdtem nézni a Nightsisters-t, és próbáltam kiszúrni ezt a képkockát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Elkezdtem nézni a Nightsisters-t, és próbáltam kiszúrni ezt a képkockát. Ez a jelenet a közepén van asszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Elkezdtem nézni a Nightsisters-t, és próbáltam kiszúrni ezt a képkockát. Ez az igazi lelkesedés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Ez inkább szomorú. Sajnálom Dzséjt Ne szomorkodjatok, egy buli tartott távol Gratula a nyerteseknek és a szervezőnek. Labdába sem tudtam volna rúgni. Elnézegetve a képet, a legtöbbet csak akkor tudtam volna kitalálni, amikor már a teljes kép megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Azért a te kvízed sem volt semmi, nehézség szempontjából. A meg nem válaszolt kérdésekre a mai napig nem találtam választ. Én azthiszem a Disney+gamorrean kérdésre tudom a választ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.