Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. A magam részéről még jöhetne is, eléggé ismerem az EU régebbi dolgait - az újakkal annyira nem vagyok már tisztában - de ez kicsit nagyon sokrétű. A filmeket legalább mindenki látta, de az EU-ban nem biztos, hogy mindenki olvasta az adott művet vagy képregényt. Mondjuk esetleg a Clone Wars rajzfilm szóba jöhet, azt szvsz mind láttuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Csak kérdem, mielőtt bárki megijedne . Egy csöppetnyi EU-val ne spékeljük majd meg 2-3 forduló után a játékot. Ne!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Ne!!! Ez elég egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Az EU valóban elég sokrétű. Szerintem maradjunk a filmeknél. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. vagy legyen külön EU kvíz:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Ne!!! Szintúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Szerintem ha lehetne akkor az EU-t inkább külön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. eut ne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Az a C-3PO-s kérdés meg aztán megint fogós volt. Melyikkel szereztem pontot, azzal, hogy felsoroltam mindent, ami szerepelt benne, vagy azzal, hogy beírtam az ep4-5-t? Az ilyen félre értések elkerülése végett és a kevésbé egyértelmű kérdésekből kifolyólag a jövőben nem lehetne a helyes választ is megírni a helyes megfejtő neve mellé? Akkor egyértelművé válna, hogy pontosan mi ért itt pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. A jövőben akkor beírom azt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. A jövőben akkor beírom azt is! Szupi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Szerdán lesz forduló? Mert ha igen, én indítványoznám, hogy mostantól 20:00-tól legyen, aztán a többiek vagy leszavaznak vagy sem. Ugyanis kedd-szerdánként indul a BL szezon és 20:45-kor kezdődnek a meccsek. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Nekem teljesen jó a 20:00. Először is ebben az időpontban volt. Szerintem a BL miatt mások is pártolni fogják az ötletet Ja, és szerdán lesz forduló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Felőlem lehet. De most az extraforduló után ne haragudjatok meg, de képkvízekből csak 4 lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Miss: Aha, kedd szerda (M1 + Viasat) Coce: Gondoltam, hogy csak az extra forduló kedvéért volt "emelés" Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Én támogatom az indítványát. De csütörtökönként pl jó a 21 óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Nekem mindegy. Szerda vagy csütörtök, egyre megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Nem haragszunk, jó lesz a négy is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Hát én össze-vissza haragszom magam Na jó, hazudtam, nem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Következő forduló Csütörtök este lesz, mert közbe jött valami a holnapi napra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Következő forduló Csütörtök este lesz, mert közbe jött valami a holnapi napra. Ennek a BL nézől örülnek a legjobban talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Persze, mert aznap nem lesz meccs Nekem jó a csütörtök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Ha csüti akkor legyen nyolckor mert kilenctől megy a Bermuda film. Amúgy nem kötelező, csakhát...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Pont nem leszek gép közelben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Én is a 21:00 mellett szavaznék, mert betettek egy hétközi fordulót kispályásra holnapra, így kb. fél kilenc körül érek haza. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Legyen fél kilenc, mert szerintem az nagyjából mindenkinek jó lenne. Fél óra alatt tuti lemegy a forduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Legyen fél kilenc, mert szerintem az nagyjából mindenkinek jó lenne. Fél óra alatt tuti lemegy a forduló. Nekem okés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Fél 9 jó lesz (legalább addig is elterelődnek a gondolataim a rossz hírekről ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Na én itt vagyok, mindjárt csinálom is a topicot. Ha kész, csak azt tessék figyelni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Még picit várjunk, mert nem vagyunk sztem még elegen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.