Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Phobos bá' jelentkezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Rog, jó kérdések voltak Gratu a pontszerzőknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Szép volt Rog! Az egyik legjobb kvíz volt. Sajnálom, hogy nem sikerült legyőzni Dzséjtet. A többieknek is gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Oldié a pont.. Az állás tehát: Dzséjt: 4 pont Ody: 4 pont Oldie: 3 pont Pildi: 1 pont Gratula a pontszerzőknek és köszi hogy itt voltatok. Mi is köszönjük a kvízt, most már utólag is. :) Gratula a két győztesnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Köszi a kvízt és gratula a győzteseknek, valamint a pontszerzőknek. Jó volt, bár 80%-ban tényleg a gyorsaság az, ami számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Grat mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Grat mindenkinek. Te voltál a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Te voltál a legjobb. Tudom, csak ezt én nem hangoztatom, mert szerény vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Mi is köszönjük a kvízt, most már utólag is. :)Utólag is szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Helyesbítenék mert az előbb elszámoltam a pontokat. Tehát a tényleges lista. Ody: 5 pont Dzséjt: 4 pont Oldie: 2 pont Pildi: 1 pont Sorry. My bad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Ó, én teljesen elfeledkeztem róla, hangversenyen voltam ma este. A jövő hetit nem felejtem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Akkor tisztán nyertem? Dzséjt! Nem tört beléd a fogam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Kösz Rog a kvízt. Gratula a győztesnek. Tényleg kemény küzdelem volt, ahogy ígérte. Bár szent meggyőződésem, hogy kiváló droidcsapatával doppingolta a netkapcsolatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Kösz Rog a kvízt. Gratula a győztesnek. Tényleg kemény küzdelem volt, ahogy ígérte. Bár szent meggyőződésem, hogy kiváló droidcsapatával doppingolta a netkapcsolatát. Most nem ittam semmit előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Helyesbítenék mert az előbb elszámoltam a pontokat. És pont Ody pontjait kellett elszámolnod. Igazán elszámolhattad volna az enyémet, vagy Pildiét, Donátét, Phobosét, Karrdéét, Skyét, de akár még Ody-ét is, csak negatív irányba. Akkor tisztán nyertem? Dzséjt! Nem tört beléd a fogam. Egyszer mindenkinek lehet gyereknap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Gyanús vagy Ody De most akkor Rog itta le magát ha így elszámolta magát Gyanúsak is voltak azok a hosszú szünetek a kérdések között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Még egyszer szívesen a kvízt! Akkor tisztán nyertem? Bizony! És pont Ody pontjait kellett elszámolnod. Igazán elszámolhattad volna az enyémet, vagy Pildiét, Donátét, Phobosét, Karrdéét, Skyét, de akár még Ody-ét is, csak negatív irányba. Jobb lett volna inkább nem elszámolni. De most akkor Rog itta le magát ha így elszámolta magát Gyanúsak is voltak azok a hosszú szünetek a kérdések között. Csak vizet ittam előtte. Kicsit pörgősebb azért lehettem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Eszembe jutott egy cím a kvízemnek... Turmix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Eszembe jutott egy cím a kvízemnek... Turmix. Ötletes. Főleg ha még találó is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Csak vizet ittam előtte. Kicsit pörgősebb azért lehettem volna. Jó volt ez, nyugi Eszembe jutott egy cím a kvízemnek... Turmix. Na és milyen? NDK nyitott tetejű? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Na és milyen? NDK nyitott tetejű? DEhogy! A levehető ajtós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Jó cím a Turmix. Egy kis ez egy kis az. Jó volt ez, nyugi Nyugi van, nyugi van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. DEhogy! A levehető ajtós. Jaja, arra gondoltam csak másképp írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Ööö... milyen NDK nyitott tetejű levehető ajtós? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Német Darabolható Kombi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ó, én teljesen elfeledkeztem róla, hangversenyen voltam ma este. A jövő hetit nem felejtem el. Az jó lesz, különben kénytelenek leszünk egymást faggatni Kicsit pörgősebb azért lehettem volna. Jó volt ez, nem volt lassú Eszembe jutott egy cím a kvízemnek... Turmix. Humoros cím Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Az jó lesz, különben kénytelenek leszünk egymást faggatni Ebből nem sok jó sülne ki, szóval kolmilan csak ne feledkezzen el a Turmix-áról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A kvízkérdések feltételre készen állnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A kvízkérdések feltételre készen állnak. Jó tudni. Gyúrok még egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. El is felejtettem, hogy ma péntek van. Nem mintha a pontszerzésen kívül lenne több esélyem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.