Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Majd nem kajálok este sokat hogy a turmixnak is maradjon hely. Az lesz a desszert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Én lehet kihagyom (vagy csak nem leszek aktív), pocsékul érzem magam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Én lehet kihagyom (vagy csak nem leszek aktív), pocsékul érzem magam... Én se vagyok túl friss... Ez a meleg eléggé megvisel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Én se vagyok túl friss... Ez a meleg eléggé megvisel. Nálatok tök mindegy milyen állapotban vagytok. A netszolgáltató nektek az SW Saga Kvíz HiperSpeed csomagot telepítette. Nálam meg csak sima mezei családi csomag van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nálatok tök mindegy milyen állapotban vagytok. A netszolgáltató nektek az SW Saga Kvíz HiperSpeed csomagot telepítette. Nálam meg csak sima mezei családi csomag van Ma Te fogsz nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ma Te fogsz nyerni. A Próféta szóljon belőled Menjetek dőljetek is le, pihenjetek, kúrájátok magatokat. Igaz, hogy tegnap este én döglődtem, de a kárörvendés nálam nagyobb mértékben van jelen mint az együttérzés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Amúgy méltó a nevéhez a kvíz, minden lesz benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. T-10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Oszt jó pörgős legyen ám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Oszt jó pörgős legyen ám! Te mindig rohansz. Lassabban járj, tovább érsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Mikor nyílik a topik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Mikor nyílik a topik? Már nyitva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Már nyitva. Kb. ilyen gyorsan tudok majd reagálni a kérdésekre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) Nem ez volt a legkönnyebb kvíz a topik történetében. Köszi kolmilan, jó volt! Gratulálok a nyertesnek, és minden más pontszerzőnek. Jó, hogy többen is bele tudtak szólni a játékba. Egyébként szerencséd Dzséjt, hogy ilyen szinkronos kérdés volt... Szerkesztve: 2010. Március 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Köszi a turmixot fincsi volt! Gratulesz a győztesnek és a pontyszerzőknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Kösz Milan a kvízt. Jófajta volt, bár tényleg nem egyszerű. Kár, hogy közben elment a netem (tudom, elmehetett volna előbb is ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Grat a pontszerzőknek! Kolmilan meg felkerült a Listára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) Drakula a pontszerzőknek és köszi kolmilan a kvízt Gratula Dzséjtnek is a győzelemért Szerkesztve: 2010. Március 26. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Grat Dzséjtnek és a többieknek! Tényleg nem ez volt a legegyszerűbb kvíz, de jó volt. Azt viszont megköszönném, ha valaki részletesen elmagyarázná ezt a Leia meghalt-feltámadt dolgot, mert ott volt egy kis filmszakadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) Jó, hogy többen is bele tudtak szólni a játékba. Én sajnos nem voltam köztük. Nem mondom, hogy ez volt a legjobb kvíz az idén, de mindenesetre érdekes volt. Köszi, kolmilan! Bár azt, hogy Leia hogyan és mikor halt meg az itt olvasottak szerint, inkább elfelejtem. Viszont épp a nehézsége miatt minden pont duplán számít! Gratula minden pontszerzőnek, és a győztes Dzséjtnek! Szerkesztve: 2010. Március 26. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Azt viszont megköszönném, ha valaki részletesen elmagyarázná ezt a Leia meghalt-feltámadt dolgot, mert ott volt egy kis filmszakadás. Csatlakozom, ez engem is érdekelne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) A sztori: Leia lezuhan egy lakatlan bolygón, négy rohamoszti üldözi. Itt élnek ezek a szellemek, akik "alakot tudnak vetni". Az egyik rohamosztagost szilárddá változtatják, Leiának pedig a szívét gyémánttá. Ezután az egyik szellemet utasítja a többi, hogy csináljon vissza mindent, viszont ez a szellem nem érti az időt. A négy rohamosztagost visszaküldi az időben nyolcezer évvel, Leia pedig megmenekül. Hamarosan magyarul is olvashatjátok. Szerkesztve: 2010. Március 26. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Köszi mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. És nagyon szívesen mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Karrde sincs még. Köszi, hogy gondoltál rám Más dolgom volt tegnap este. 4. Mi Niles Ferrier ?foglalkozása?? Á, imádtam volna ezt a kérdést Milán, jó kérdéseid voltak, de ez a Leiás dolog elég meredek. Dzséjtnek gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Köszi, hogy gondoltál rám Más dolgom volt tegnap este.Jó volt a műkorcsolya? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ladies and gentleman, kérdéssel fordulok hozzátok. Bomarrnal dobtam fel az ötletem, amin már egy ideje sutyiban munkálkodtam, vagyis, hogy rendeznék egy kvízt a fórum öt éves születésnapjára. Hogy miről szólna a kvíz, azt egyelőre csak azok tudhatják, akik ott voltak és füleltek A kérdés, az ötödik szülinapot június 17-én ünnepeljük, így jó lenne ezen a napon megtartani a kvízt. Azonban, mivel ez csütörtöki nap, így tudom, hogy nem mindenkinek lehet jó. A másik felmerült dátum még 18. péntek, illetve szerintem még a 19. szombat is szóba jöhet, ha úgy alakul. Szóval, kinek jó a tizenhetedike? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Nekem jó a 17-e! Szerkesztve: 2010. Június 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Elvileg nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Június 9-étől kezdve nekem bármilyen időpont jó egészen 21-ig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.