Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Majd nem kajálok este sokat hogy a turmixnak is maradjon hely. Az lesz a desszert. :P

Hozzászólás ideje:
Én se vagyok túl friss... Ez a meleg eléggé megvisel.

Nálatok tök mindegy milyen állapotban vagytok. A netszolgáltató nektek az SW Saga Kvíz HiperSpeed csomagot telepítette. :peace: Nálam meg csak sima mezei családi csomag van ;)

Hozzászólás ideje:
Ma Te fogsz nyerni. :D
A Próféta szóljon belőled :P

Menjetek dőljetek is le, pihenjetek, kúrájátok magatokat. Igaz, hogy tegnap este én döglődtem, de a kárörvendés nálam nagyobb mértékben van jelen mint az együttérzés :P:peace:

:D

;)

Hozzászólás ideje:

Nem ez volt a legkönnyebb kvíz a topik történetében. :) Köszi kolmilan, jó volt! Gratulálok a nyertesnek, és minden más pontszerzőnek. Jó, hogy többen is bele tudtak szólni a játékba.

Egyébként szerencséd Dzséjt, hogy ilyen szinkronos kérdés volt... :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Jó, hogy többen is bele tudtak szólni a játékba.
Én sajnos nem voltam köztük. :P Nem mondom, hogy ez volt a legjobb kvíz az idén, de mindenesetre érdekes volt. Köszi, kolmilan! :) Bár azt, hogy Leia hogyan és mikor halt meg az itt olvasottak szerint, inkább elfelejtem. :P

Viszont épp a nehézsége miatt minden pont duplán számít! :) Gratula minden pontszerzőnek, és a győztes Dzséjtnek! :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Azt viszont megköszönném, ha valaki részletesen elmagyarázná ezt a Leia meghalt-feltámadt dolgot, mert ott volt egy kis filmszakadás. :)
Csatlakozom, ez engem is érdekelne :)
Hozzászólás ideje:

A sztori: Leia lezuhan egy lakatlan bolygón, négy rohamoszti üldözi. Itt élnek ezek a szellemek, akik "alakot tudnak vetni". Az egyik rohamosztagost szilárddá változtatják, Leiának pedig a szívét gyémánttá. Ezután az egyik szellemet utasítja a többi, hogy csináljon vissza mindent, viszont ez a szellem nem érti az időt. A négy rohamosztagost visszaküldi az időben nyolcezer évvel, Leia pedig megmenekül. Hamarosan magyarul is olvashatjátok. :)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Karrde sincs még.

Köszi, hogy gondoltál rám ;) Más dolgom volt tegnap este.

4. Mi Niles Ferrier ?foglalkozása??

Á, imádtam volna ezt a kérdést :D

Milán, jó kérdéseid voltak, de ez a Leiás dolog elég meredek.

Dzséjtnek gratula :)

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ladies and gentleman, kérdéssel fordulok hozzátok. Bomarrnal dobtam fel az ötletem, amin már egy ideje sutyiban munkálkodtam, vagyis, hogy rendeznék egy kvízt a fórum öt éves születésnapjára. Hogy miről szólna a kvíz, azt egyelőre csak azok tudhatják, akik ott voltak és füleltek :) A kérdés, az ötödik szülinapot június 17-én ünnepeljük, így jó lenne ezen a napon megtartani a kvízt. Azonban, mivel ez csütörtöki nap, így tudom, hogy nem mindenkinek lehet jó. A másik felmerült dátum még 18. péntek, illetve szerintem még a 19. szombat is szóba jöhet, ha úgy alakul. Szóval, kinek jó a tizenhetedike?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.